Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ליאנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשמוע חוות דעת על סוזוקי ליאנה. מאוד המליצו לי עליה כי היא אמינה וחסכונית. חשבתי עליה מכיוון שאני לא אוהבת מכוניות קטנות. רציתי לשמוע על אלטרנטיבות או על מכוניות אחרות הדומות לה. מבחינת תחזוקה האם היא גם חסכונית?

כרגע אני הולכת על שנתון 2007. עד 40 אלף. וחשוב לי לדעת על התאוצה שלה בכביש. תודה.

פורסם

מכונית לא רעה סה"כ,מומלצת בגודל הקומפקטי (4 דלתות),צריך לבדוק במשרד הרישוי בעלים קודמים כיוון שהיו לא מעט בציי הרכב (ליסינג).אופציה אחרת- ניסאן אלמרה (רכב מעט גדול יותר) 2006.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאיצה סביר, כמו רוב היפניות 1.6 16 שסתומים 4 הילוכים אוטומט. צריכה סל"ד בשביל קצב מהיר ואז היא די רועשת. בשיוט סבירה לגמרי מבחינת רעש.

סה"כ מכונית קלה לנהיגה ואפילו די נוחה, בוודאי בהשוואה לבלנו אותה החליפה. קוטר סיבוב טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סה"כ מדובר בבאלנו משודרגת, כמעט אותו מנוע, ומבוססת על אותה שלדה, תקראי לה באלנו מעודכנת.

לפיכך, הרכב די אמין ודי חסכוני, אם כי יותר מדי "פשוט" לטעמי.

במחיר שלו ניתן למצוא רכבים מתקדמים יותר, אך בשנתון נמוך יותר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שלום חברים

היום הייתי בנסיעת מבחן על ליאנה, הכל נשמע סביר והרכב נראה טוב אבל לא הייתי מרוצה מאיכות הנסיעה. אמנם הרכב יציב על הכביש אבל האצה שלו כבדה ואיטית וזה משהו שחיפשתי להמנע ממנו.

מה טוב ורע בניסן אלמרה? חיפשתי בתקציב שלי שהוא עד 40.000 אבל לא מצאתי בנפח 1.600. אני כעת מוכנה להתפשר על מכוניות קטנות יותר. אני מחפשת המלצה על יפנית אמינה. עד 40.000 ש"ח. נפח מנוע קטן יחסית. חסכונית בדלק הכי חשוב.

האם תוכלו לעזור לי?

• תוכן חדש...