Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגרש חניה של בית ספר יש שער. לפני השער מסומן X על הרצפה. השער מורכב משער כניסה להולכי רגל ושער לרכב. התקינו לפני הכניסה של השער להולכי רגל ברזלים (מה שמונע כניסת רכב חרום). נאמר לי שמותר לחנות שם בגלל שיש ברזלים וא"א לעבור עם רכב.

שאלתי היא:

א. האם זה נכון והאם מהווה עילה לביטול הדוח?

ב. בדוח נכתב "העמדת רכב בניגוד לתמרור ב-28.

אין במקום את התמרור הנ"ל אלא רק את הסימון על הכביש כאמור (820). האם זה מהווה עילה לביטול או שהסימון נחשב כמו התמרור?

הרכב צולם.

פורסם

המעטפה היא תמרור

הפקח חי בעבר ולכן מציין תמרור שגוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתוב מכתב יעלה לך בול דואר רשום אולי יבטלו . הצדקה אין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפי מה שידוע לי סימון על הכביש לחניה אסורה זה לא מספיק, אלא צריך גם תמרור.

(למשל סימון של חניית נכה על הכביש ללא תמרור - לא תקפה)

או שאני טועה במשהו?

פורסם
לפי מה שידוע לי סימון על הכביש לחניה אסורה זה לא מספיק, אלא צריך גם תמרור.

(למשל סימון של חניית נכה על הכביש ללא תמרור - לא תקפה)

או שאני טועה במשהו?

סימון על הכביש דינו כתמרור!!

אין סימון של רכב נכה על הכביש כתמרור בלוח התמרורים לכן צריך ג את העמוד עם הסימון.

הסימן על הכביש במקרה של חנית נכים בא להוסיף על התמרור כדי להדגיש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רק להבהרהת דבריו של ישה,

אם סימון על הכביש מוגדר בספר התמרורים, הוא תמרור לכל דבר.

דוגמה לסימונים שהם תמרורים: סימון מעטפה, קו הפרדה רצוף, חצי לכיווני נסיעה בצומת, צביעת אבני שפה באדום/כחול-לבן וכו'.

אבל יש סימונים שאין להם הגדרה ספר התמרורים ולכן בפני עצמם אין להם כל משמעות וזה יכול להיות נכון גם לשלטי פח מוצבים על עמוד. הרושיות עושות לעיתים שימוש בסימונים ושלטים שאין להם תוקף משפטי כי אינם מוגדרים בספר. הם עושות זאת לצורך הדגשה או סתם טעות.

דוגמה לסימונים שאינם תמרורים: ציור עגלת נכה עם הכביש, צביעת שפת מדרכה באדום-אפור.

• תוכן חדש...