Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי תוצאות בדיקה - מיצובישי לאנסר 2008

whom
שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

ההודעה שלי קצת הלכה לאיבוד בין השרשורים אז פתחתי נושא חדש,

בימים האחרונים התחלתי לחפש מכל מיני מקומות רכב, בסוף די נסגרתי על מיצובישי לנסר 2008 ב40000 ש"ח עם טסט לשנה מלאה שהם עושים בשבילי שבוע הבא אם אני לוקח את הרכב (כי בדיוק נגמר לו הטסט), ואחריות לשנה על המנוע והגיר.

הרכב מחברת "שלמה סיקסט", מליסינג, עם קילומטראז' 98000.

הראו לי ספר טיפולים, כל הטיפולים שרשומים שם - עד 90000 ק"מ נעשו בזמן רובם במוסך גואטה יוסף ובניו בפ"ת, ב90000 הוחלפה גם רצועת טיימינג.

באופן כללי די התלהבתי מהרכב ושבוע הבא אני לוקח אותו לבדיקה. הם הראו לי דו"ח בדיקה שלהם ובגלל שזה כמו סינית בשבילי וגם בגלל שחמותי התחילה לטעת בי ספקות בקשר למה שכתוב שם החלטתי לשאול אתכם על המשמעות של התוצאות ואשמח לכל עזרה, חוות דעת. בעיקר מעניין אותי מבחינה בטיחותית או מכנית אם יש השלכות:

המבחן נערך בקומפיוטסט בצריפין, בכל הסעיפים מסומן V, למעט סעיף שלדת מרכב וזה מה שכתוב שם:

שילדת מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה קצות שילדה = מעיכות.

תיקוני מרכב, משמעות שולית: תקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה מלפנים, פח חזית מעוך / פגום, קורת רוחב מוחלפת עם ברגים, מעיכות, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף, סימני פגיעה מאחור, פח אחורי מעוך / פגום.

זו כל הבדיקה.

דבר נוסף ששמתי לב, בבדיקה מצויין שהוחלפו כל מיני דברים, אבל בספר הטיפולים לא מצויין שום דבר שאני מזהה כהחלפת מכסה מנוע לדוגמה, הדברים היחידים שהוחלפו לפי מה שכתוב שם: החלפת בלמים אחורי, דסקיות / רפידות בלם קמי ואחורי - אחרי 30000 ק"מ.

החלפת מסנן מזגן והחלפת זכוכית מראה.

בקיצור אני אודה לכל עצה ממישהו שמבין כי בהתחלה התלהבתי ועכשיו אני לא בטוח.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכאן בא לידי ביטוי היתרון הבולט ברכישת רכב מחברת ליסינג והוא המבחר וטופס שמציגים לך עוד לפני שממשיכים הלאה, שהוא כמובן לא יכול לגרום לך לרצות את הרכב אבל בהחלט יכול לעזור לך לפסול מספר רכבים ופה המקרה שזה בהחלט עוזר לפסול את הרכב שכן יש לו תאונה שהיא מעבר לפחחות קלה.

אני רוצה לתמוך בך לעניין הבחירה ברכב משום שאתה מקבל רכב שיש בו הכל בכלום כסף (בן 4 שנים סך הכל, 6 כריות אוויר, ABS, מזגן טוב מאוד, כוח לא חסר, אמין מאוד), אבל אתה יכול למצוא, די בקלות יש לומר, לנסר כזו בלי תאונה כזו (סתם פחחות והחלפת כנף או דלת לא היה מזיז, לי לפחות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה, רבותיי, על מה בדיוק הפליאה ? הרי מחירון הוא 55, מבקשים 40, בטח יסגרו בפחות, גם טסט, גם אחריות, ברור שיש משהו חשוד כאן, לא ? כמו שאומרים באנגלית, too good to be true. כאשר מורידים שליש מהמחירון אין כ״כ לצפות לרכב שמור, אלא אם כן בעל הבית השתגע :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים האלה קשים במכירה. הם נחשבים טובים ואמינים, אך יתכן וצורכים דלק יותר מאחרים בקבוצה.

במחיר הזה תוכל למצוא אחת נקייה לחלוטין וגם לקבל עודף. קצת מאמץ.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנסרים בכמויות, למה בכלל לטרוח לבדוק אחת שכבר בבדיקה המוזמנת של החברה מופיעה שהיא עברה תאונה ויש לה "קצות שלדה".

ובהמשך לכך,אם תחליט לבדוק אל תתפלא,אם מכון הבדיקה ימצא,שהעז ה"קלה" הופכת לעז קשה הרבה יותר והפגיעה היא מעבר לקצוות השילדה.

כמובן שאפשר למצוא רכב נקי הרבה יותר,אם באותו מחיר,את זה צריך לבדוק במקומות אחרים (אלבר/הרץ למשל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה, רבותיי, על מה בדיוק הפליאה ? הרי מחירון הוא 55, מבקשים 40, בטח יסגרו בפחות, גם טסט, גם אחריות, ברור שיש משהו חשוד כאן, לא ? כמו שאומרים באנגלית, too good to be true. כאשר מורידים שליש מהמחירון אין כ״כ לצפות לרכב שמור, אלא אם כן בעל הבית השתגע :)

כיום מורידים 20% על רכב ליסינג בן 3, אז רכב ליסינג בן 4 יימכר ב-25% מתחת למחירון. רכב עם תאונה גם בפחות מזה.

לא יודע מה המחירון של הרכב הזה, אבל העובדה שעבר תאונה צריכה להוריד מערכו קצת יותר מההפחתה הרגילה של ליסינג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברים,

אני לא אקח אותו לבדיקה.

נקווה למצוא משהו אחר מהר, הסיבה ששקלתי את זה היא כי אני מעט לחוץ למצוא רכב מהר. בכל אופן הבנתי שבמקרה הזה לא כדאי להתפשר. זה באמת היה נראה טוב מדי.

מחירון 56 והוא הוריד 28.5 אחוז.

נמשיך בחיפושים מחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...