Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי בכותרת, אני איהיה בארץ בדצמבר ומכיוון שאישתי לוקחת איתה את המצלמה שלי לאוגנדה וטנזניה אני יודע שהמצלמה לא תחזור בשלמותה, אני ומתכוון לקנות את הקנון 7D ואולי עוד איזה עדשונת נחמדה, האם קנון תכבד את האחריות גם בשוויץ?

פורסם

אני מבין שאתה מתכוון לרכוש את המצלמה בארץ.

שים לב שבארץ יש הרב מאוד יבוא מקביל שמוזיל מאוד את המצלמות, אבל תנאי האחריות שונים מאלה של היבואן הרשמי. יש אפשרות לקנות מה שנקרא אחריות Mack - עניין די זול, ולפחות החנות שבה נרכש הציוד שלי (cameramia) מציעה את השירות - אשר מפנה למעבדות שאתן יש לו קשרי עסקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, אין דבר כזה - אתה תצטרך לרכוש את המצלמה באחת ממדינות אירופה, אז תכובד האחריות שלך.

בכל מקרה, בארצנו ניתן לקנות אחריות "MACK". לרב מדובר בעיסקה טובה, אם כי במקרה תיקון - לוקח זמן מה לאשר את התיקון וכדומה מול המעבדות שירות, אבל עדיין נשמע יותר ממשתלם בהתחשב בעלויות התיקון הלא נמוכות של מצלמות DSLR.

אני הייתי ממתין קצת - ישנם דיבורים על קנון 70D / 7DMK2. בהחלט אמתין קצת עד שיהיה ברור יותר לגבי עתיד השמועות הללו - הגיע הזמן להוציא את לגמלאות את ה-50D שלי, או להשאיר אותה כגוף שני. עדיין מתלבט לגבי זה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

על ה7D MK2 גם שמעתי, לצערי פיספסתי היזדמנות של פעם בחיים לנצל 60 אחוז (חבר עשה פרקטיקה בקנון שוויץ) הנחה בקנון פה בשוויץ, ועכשיו אני אוכל את עצמי על זה, לגבי האחריות אולי אני אקח את הסיכון הזה, אם המחיר בארץ באמת יהיה הרבה יותר זול (משלם במזומן), ה7D הנוכחית עונה לי רוב הצרכים שלי, ואולי גם יוזל המחיר לקראת סוף השנה אז זה בכלל יהיה טוב :-D

מה גם שאני יודע שהמצלמה שלי כבר לא תחזור שלמה, במיוחד אחרי הקלימאנג'רו והגורילות D:

פורסם

מניסיוני - את הציוד שווה לקנות באירופה / ארה"ב. כל הציוד שלי נרכש מ-B&H / אדורמה / MEDIAMARKT - בעלות נמוכה משמעותית מאשר בארצנו היקרה.

הייתה לי בעיה עם הלחצן פיקוס במצלמה - אחרי שנתיים ומעל 40K קליקים - הלך לעולמו, יחד עם המנגנון שלו.

הכנסתי את המצלמה למעבדה של קנון ("בית הצילום"), שילמתי עלות בדיקה והסברתי שהמצלמה נרכשה בגרמניה עם אחריות בינלאומית - אחרי ויכוח קליל, הם הפתיעו אותי והסכימו להחליף את החלק בעלות הבדיקה בלבד. באמת שהופתעתי מהם :-)

בטיסה הקרובה אני מתחדש לי בקנון 70-200L IS F4. ה-2.8 יקרה לי ובעיקר כבדה מהותית. אולי בעוד כמה שנים נשתדרג...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז אולי אני אקנה פה בשוויץ ועדשה בארץ, השמועות אומרות שה7D MK2 תיהיה ff, לא משהו שאני צריך בזמן הקרוב, גם ככה אצתרך להחליף את העדשות שלי בעקבות זאת.

• תוכן חדש...