Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על זה http://www.shlomo.co.il/minisite/opel/corsa/you/default.asp?ToolID=3954589

זה מצחיק ומעציב אותי, מצחיק אותי רמת הטמטום של זה וגם מעציב אותי רמת הטמטום של זה.

למה שכל אחד מאתנו לא יקנה אותיות וידביק אותם על הרכב?! זה שהם ידביקו את השם שלי על הרכב יגרום לי לרצות את הרכב יותר? אין דרך יותר טיפשית לשווק רכב?

זה רק אני או שגם לכם זה נראה מטומטם?

עיצוב ספורטיבי? פסי קישוט ספורטיביים, מה זה? מראות בצבע הרכב, זה ספורטיבי? מגנזיום 14, כי בטח זה מה שהופך אותה לספורטיבית.

את הרכב באופן אישי אינני מכיר ואני מאמין שזה סה''כ רכב מעולה אבל הצורת שיווק שלו מעלה בי גיחוך!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אותי דווקא משך יותר המגבר והסאב של ROCKFORD , אני לא חושב שהאותיות חובה ומי שלא רוצה יכול לבקש שלא ישימו , חבל שדווקא על זה הם בונים את המהלך השיווקי ,

מה שכן הפריע לי יותר הם ה2 פסים לאורכו של כל הרכב , (ככה לפחות קראתי) , את זה ממש לא אהבתי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כנראה הם על סף יאוש.

בכל אופן, למכור אופל משומשת זה גם ככה לא קל, עכשיו עם השם הפרטי זה מצמם את הקונים הפוטנציאליים עוד יותר :lol:

שטויות. תרצה לקנות את האוטו מיד ראשונה בעתיד, תוך שתי דקות אתה מוריד את השם הקודם ושם את שלך. זה לא קעקוע :-P

מעבר לזה, אני לא בא כאן לתת חוות דעת על טיב הרכב, אבל לגבי הביקורת שבשרשור הזה על המהלך השיווקי אני יכול להגיד שכמעט כל מי שהראיתי לו את הפרסום עם ההדמיה של שמו על הרכב, מייד העלה חיוך רחב על שפתיו. אז נכון, זה לא אומר שהוא ירוץ לקנות, וזה לא אומר שאי אפשר להרכיב אותיות עם השם בעצמך, אבל עדיין לדעתי זה כן ימשוך לא מעט אנשים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תראה כמו שאמרתי אין לי מושג לגבי טיב הרכב אבל מה שאני לא מבין זה למה לנסות לשווק רכב בצורה הזאת? ספורטיבי? עם השם שלך?

הרי לרכב הזה ולספורטיביות ככל הנראה אין שום דבר במשותף, בנוסף למצב הכלכלי במדינה ולקח שהרבה אנשים מחפשים לחסוך כסף אז הרבה יותר קל לשווק אותו בשל המנוע הקטן, צריכת הדלק הנמוכה, האבזור הקיים ועוד כמה דברים ולא לשווק אותו בתור רכב ''ספורטיבי'' אחרי שהדביקו עליו מדבקה שלא בהכרח הולמת אותו ושמו מגנזיום 14 ''ספורטיבי''. העניין עם השם יכול להיות נחמד אבל לשווק רכב עם הדבקה של אותיות עליו? כמה עולה לעשות את זה? 50 ש''ח וזה לדעתי בהגזמה, ז''א בעזרת ה 50 ש''ח האלה (נגיד 50) משווקים רכב ששווה 70 אלף ש''ח?

הצלחת סוזוקי אלטו בארץ (שרואים בכל חור) ועוד רכבים קטנים לא באה ממראה ספורטיבי אלא מרצון של הקונים לקבל רכב קטן וחסכוני.

ברור לי שהמראה הספורטיבי ועוד יעבדו על אנשים מסויימים אבל לי בתור חובב רכב זה נראה מגוחך!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחוז מאוד מכובד (אולי אפילו הרוב?) מרוכשי רכב חדש עד 80K הם צעירים, וזו אחת הדרכים למשוך אותם לכיוון הקורסה.

הרי צ'מפיון עשו בדיוק את אותו הדבר עם הפולו יאנג; מרכב 3 דלתות, חישוקים קלים, הגה ובלם יד מכוסים עם גימור עור "ספורטיבי". (עריכה: סוזוקי אלטו עם סאנרוף? פיאט פונטו איבו 150TH? לא אותו דבר?)

בקטגוריה שנוטפת משעמום ואבזור מינימליסטי על מנת לחסוך - הקורסה מבדילה את עצמה עם פסי הקישוט (שנראים לא רע בכלל), מערכת סאונד משודרגת של ROCKFORD (בכלל היחידה בקטגוריה להציע דבר כזה) ואפילו אפשרות לקצת התאמה אישית, מה רע לכם?

כל כך מציק לכם לראות מכונית צהובה מקושטת באמצע עדר הליסינג-1600-אוטומט של כביש החוף בשעות הבוקר?

לדעתי המהלך מבורך ואני מקווה שעוד יבואנים ישכילו לפנות לשוק הזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הם מפספסים את הכיוון, הם צריכים למכור רכבים שיבואו מהחברה עם מדבקת "תודה רבה להשם" על השמשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תראה כמו שאמרתי אין לי מושג לגבי טיב הרכב אבל מה שאני לא מבין זה למה לנסות לשווק רכב בצורה הזאת? ספורטיבי? עם השם שלך?

ברור לי שהמראה הספורטיבי ועוד יעבדו על אנשים מסויימים אבל לי בתור חובב רכב זה נראה מגוחך!

כן, וזה שצ'מפיון שמים תג "ספורט" על סקודה פאביה עם מושבים וג'נטים שונים זה לא מגוחך?

ומה עם יונדאי גטס עם מנוע 1600 וגיר אוטומט? או סיאט איביזה עם מנוע 1400 וגיר ידני?

זה שרנו תלו שלטי חוצות שהרכבים שלהם לא נכנסים למוסך זה שיווק יותר טוב?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...