Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות ממש עכשיו.

ארז, ללא ספק אתה בחור מוכשר.

תודה רבה לך.

אלון

עצת אחיטופל

אין טרנזיסטור/קופסת סיגריות/ווקמן/GPS

שיחלץ אותך מדוח של 1000 שח .

פורסם
עצת אחיטופל

אין טרנזיסטור/קופסת סיגריות/ווקמן/GPS

שיחלץ אותך מדוח של 1000 שח .

בכל אופן כדי להחלץ מהרשעה (מעל 99% מורשעים) צריך ליצור ספק סביר לאחת מיסודות העבירה.

כשמר שופט ישאל את מר שוטר, האם הוא בטוח מעל לכל ספק סביר, מהמרחק שהוא ראה את הנאשם ובתנאים האובייקטיביים שהיו באותו זמן, שהנאשם החזיק בידו טלפון נייד ולא טרנזיסטור, אני מניח שמר שוטר יתחיל לגמגם. מר נאשם לא יתקשה להוכיח את טענתו בבית המשפט כשיצמיד לאוזנו קופסא קטנה שחורה וממרחק של מטר ישאל את השוטר האם זה טרנזיסטור או טלפון.

ארז רונן

פורסם
כשמר שופט ישאל את מר שוטר, האם הוא בטוח מעל לכל ספק סביר, מהמרחק שהוא ראה את הנאשם ובתנאים האובייקטיביים שהיו באותו זמן, שהנאשם החזיק בידו טלפון נייד ולא טרנזיסטור, אני מניח שמר שוטר יתחיל לגמגם.

שתי הערות :

1) השופט לא ישאל את השוטר שום דבר , הסנגור שואל את השאלות בחקירה נגדית.

2) השוטר לא יגמגם ולא יתמהמה ויענה תשובה פשוטה וישירה שהוא ראה סלולרי כפי שכתב בדוח , וזה במקרה הטוב . במקרה הרע הוא יציין שהנאשם ניסה להכשיל את השוטר בכך שהציג לו מכשיר אלקטרוני כלשהו ...

פורסם
שתי הערות :

1) השופט לא ישאל את השוטר שום דבר , הסנגור שואל את השאלות בחקירה נגדית.

2) השוטר לא יגמגם ולא יתמהמה ויענה תשובה פשוטה וישירה שהוא ראה סלולרי כפי שכתב בדוח , וזה במקרה הטוב . במקרה הרע הוא יציין שהנאשם ניסה להכשיל את השוטר בכך שהציג לו מכשיר אלקטרוני כלשהו ...

אתה חי בסרט. שכחת את חבר המושבעים...

השוטר לא יכול לדעת בוודאות שמדובר בנייד או בטרנזיסטור וכן נכנס העניין של מעבר לכל ספק. כדי לצאת בכל זאת עם חצי תאוותם בידם, האישום יומר על אי החזקת הגה בשתי ידיים.

ארז רונן

פורסם

היה לי סיפור כזה בעבר הלא רחוק, עצרתי נהג לאחר שבוודאות ראיתי אותו מחזיק בידו מכשיר טלפון נייד בצבע שחור (מכשיר עם מסך מגע) וכשעצרתי אותו הוא התחיל לספר לי מעשיות שהמכשיר שכביכול ראיתי הוא למעשה הארנק שלו (שהיה בצבע שחור ובגודל דומה למכשיר הטלפון שראיתי אותו עושה בו שימוש). בנוסף הוא טען שאין ברשותו מכשיר טלפון בכלל מלבד מכשיר מירס אותו הציג לי.

לאחר דין ודברים שבו היה נראה לי כי מדובר באדם אמין שלא משקר לי וכאשר כמעט האמנתי לו והתחלתי לפקפק בעצמי, עשיתי סיבוב סביב הרכב ומה אני רואה מונח לו על רצפת הרכב ליד מושב הנהג? מכשיר סמסונג גלקסי בצבע שחור.

כבובן שהנהג קיבל קנס של אלפייה והוא אמר שניפגש בבית המשפט.

בנסיבות הדו"ח נרשם כל מה שראיתי ואיך התנהלו הדברים.

בבית המשפט הוא הורשע בשימוש בטלפון בזמן נהיגה והוטל עליו קנס כפול מהקנס המקורי.

פורסם
אתה חי בסרט. שכחת את חבר המושבעים...

השוטר לא יכול לדעת בוודאות שמדובר בנייד או בטרנזיסטור וכן נכנס העניין של מעבר לכל ספק. כדי לצאת בכל זאת עם חצי תאוותם בידם, האישום יומר על אי החזקת הגה בשתי ידיים.

תבקש מהסדרן שלך סידור שיאפשר לך לעבוד קצת מהצהריים ובבוקר לך לבקר בבית משפט לתעבורה הקרוב לביתך.

תתאזר בסבלנות כיוון שבד"כ תיקי ההוכחות מתנהלים בסוף ואת כל ההקראות מסיימים מהר מוקדם יותר , אז אולי תבין איך השוטר מעיד , מי שואל את השאלות ומתי.

פורסם
איך המצלמה וה-GPS? ה-GPS רושם את המהירות שבה נסעת?

למצלמה הזו יש תוכנה מאוד מוזרה

בתוכנה אפשר לראות את הוידאו של שתי המצלמות את מהירות ה GPS וגם את GOOGLE MAPS הכל במקביל

אבל כשרוצים לבצע יצוא לקובץ חיצוני , יש אפשרות לייצא רק קובץ וידאו , אפשר כמובן לעשות צילום מסך אבל עדיין קצת דפוק.

אבל זו המצלמה היחידה שעולה כ 80$ וכוללת GPS אם כי אינה מצלמת HD

פורסם
תודה רבה, וכמה מידע נכנס על כרטיס - לדוגמא מה שיש אצלך? ואי אפשר להשתמש בתוכנה אחרת?

אחרי שמבצעים יצוא של הוידאו אפשר לראות את הסרט בכל נגן

אבל הולך לאיבוד מידע הGPS

פורסם
היה לי סיפור כזה בעבר הלא רחוק, עצרתי נהג לאחר שבוודאות ראיתי אותו מחזיק בידו מכשיר טלפון נייד בצבע שחור (מכשיר עם מסך מגע) וכשעצרתי אותו הוא התחיל לספר לי מעשיות שהמכשיר שכביכול ראיתי הוא למעשה הארנק שלו (שהיה בצבע שחור ובגודל דומה למכשיר הטלפון שראיתי אותו עושה בו שימוש). בנוסף הוא טען שאין ברשותו מכשיר טלפון בכלל מלבד מכשיר מירס אותו הציג לי.

לאחר דין ודברים שבו היה נראה לי כי מדובר באדם אמין שלא משקר לי וכאשר כמעט האמנתי לו והתחלתי לפקפק בעצמי, עשיתי סיבוב סביב הרכב ומה אני רואה מונח לו על רצפת הרכב ליד מושב הנהג? מכשיר סמסונג גלקסי בצבע שחור.

כבובן שהנהג קיבל קנס של אלפייה והוא אמר שניפגש בבית המשפט.

בנסיבות הדו"ח נרשם כל מה שראיתי ואיך התנהלו הדברים.

בבית המשפט הוא הורשע בשימוש בטלפון בזמן נהיגה והוטל עליו קנס כפול מהקנס המקורי.

סיפור יפה. שמחתי לקרוא.

פעם עצר אותי שוטר ליד וינגייט ואמר שהוא ראה אותי מחזיק טלפון נייד בידי ומסמס. השעה הייתה 04:00 לפנות בוקר כשחזרתי מבילוי.

אמרתי לו שהוא טועה, מהסיבה הפשוטה שאין עליי טלפון נייד, ואפילו התעקשתי שיבצע עליי חיפוש, וגם בתוך האוטו. השוטר המשיך בשלו בטענה שדיברתי בטלפון, ושהוא בכלל לא חייב לדבר איתי.

אמרתי לו שקודם הוא טען שסמסתי, ועכשיו הוא טוען שדיברתי, ושהוא מנסה סתם להיטפל אליי, ואין לי מושג למה (אולי כי אז הייתי נהג חדש). התעקשתי שוב ושוב שיבצע חיפוש ברכב ועליי. לבסוף הוא עשה סיבוב מסביב לרכב, עליי הוא אפילו לא הסתכל (יכול להיות שלשוטר תנועה אסור לבצע עליי חיפוש?) ושחרר אותי לדרכי. כמובן אחרי שהוא ביצע לי בדיקת רשיונות, אכוהול, ביטוח ובערך כל בדיקה אפשרית. כנראה שהיה קשה לו להאמין שנהג חדש, ב-04:00, ביונדאי סונטה אדומה, נוהג כחוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...