Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה GLI

OrYakovi
שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות טויוטה קורולה דגם GLI בשנים 2009-2012 עד מחיר 85K(מעוניין במשפחתית, חסכונית בדלק, אמינה, מרווחת).

הרכב חסכוני בדלק, מרווח, גימור חיצוני יפה ויש לו עוד מס' נק' זכות שמיותר להוסיף כרגע..

אך למרבה הצער, קראתי ביקורת על הדגם הנ"ל (GLI החדשה) לעומת הדגם הישן יותר ולעומת המחיר שלה וצוינו שם מספר נקודות שמאכזבות:

* אין אזעקה (!!)

* ישנה תיבת 4 הילוכים, הורדת הילוכים מכאנית וללא פונקצית הורדת הילוך אוטומטית בזמן בלימה

* יש אנטנה נסתרת - השמיעה מלווה ברחשים ובצליל שמע לא נקי במספר תחנות רדיו

*מצוין קיפול מראות אוטומטי (אך זה רק בתוספת תשלום- מטעה ומבלבל)

*מושבים לא נוחים

* לוח שעונים קטן ולא נוח לקריאה

בגדול אחרי קריאת המאמר התאכזבתי מהקורולה החדשה ואני לא רואה פה התקדמות והתחדשות בטכנולוגיה של הקורולה החדשה.

מה דעתכם:?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע שאבזור הוא לא הצד החזק של היבואנית למרות שלאחרונה הפ במגמת שיפור.

ממה שאני יודע gli הגיעה עם שלט מפתח מ-2008.

מה זה פונקציית הורדת הילוך אוטומטית בזמן בלימה? כל גיר אוטומטי מוריד הילוכים בבלימה/האטה. בגיר אוטומטי יש אפשרות להוריד הילוכים ידנית, גם בקורולה אבל ע״י שימוש בבורר (לא טיפטרוניק).

קיפול מראות חשמלי יש בכל הקורולות שאחרי מתיחת הפנים. אולי לחבר אותו לנעילה המרכזית כדי שיתקפלו בזמן נעילת הרכב זה בתוספת תשלום.

נוחות מושבים זה עניין סובייקטיבי, מה שנוח לאחד לא מתאים לאחר, אותו עניין עם לוח השעונים, אני לא מצאתי אותו כקטן במיוחד.

לדעתי יש הרבה אפשרויות עדיפות על הקורולה מהמון סיבות כמו יחידת כוח, נוחות, אבזור, ביצועים ועוד. תגביר תקציב ודרישות ויוכלו לכוון אותך לרכב שיתאים לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין אזעקה : עם הזמן אזעקות יצאו מחוק גם ברכב ישן...

היום יבואנים בשום רכב לא מתקינים אזעקה קולית .

http://www.msh.gov.il/wp-content/uploads/2011/04/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-1992-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%94.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע שאבזור הוא לא הצד החזק של היבואנית למרות שלאחרונה הפ במגמת שיפור.

ממה שאני יודע gli הגיעה עם שלט מפתח מ-2008.

מה זה פונקציית הורדת הילוך אוטומטית בזמן בלימה? כל גיר אוטומטי מוריד הילוכים בבלימה/האטה. בגיר אוטומטי יש אפשרות להוריד הילוכים ידנית, גם בקורולה אבל ע״י שימוש בבורר (לא טיפטרוניק).

קיפול מראות חשמלי יש בכל הקורולות שאחרי מתיחת הפנים. אולי לחבר אותו לנעילה המרכזית כדי שיתקפלו בזמן נעילת הרכב זה בתוספת תשלום.

נוחות מושבים זה עניין סובייקטיבי, מה שנוח לאחד לא מתאים לאחר, אותו עניין עם לוח השעונים, אני לא מצאתי אותו כקטן במיוחד.

לדעתי יש הרבה אפשרויות עדיפות על הקורולה מהמון סיבות כמו יחידת כוח, נוחות, אבזור, ביצועים ועוד. תגביר תקציב ודרישות ויוכלו לכוון אותך לרכב שיתאים לך.

מה זאת אומרת שימוש בבורר? ובנוגע למראות, אם הבנתי נכון: הן מתקפלות ע"י לחיצה של הנהג, אך אוטומטית בזמן נעילת הרכב הן לא מתקפלות?

בעניין אזעקה : עם הזמן אזעקות יצאו מחוק גם ברכב ישן...

היום יבואנים בשום רכב לא מתקינים אזעקה קולית .

ואם מנסים לפרוץ לרכב, איך אני אדע על זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא אכפת לך לקחת את הגיר הרובוטי שמציע צריכת דלק עדיפה, לך עליו בקלות תוכל למצוא מודל 2009 במצב מצויין במחיר של 62-65 אלף ש"ח.

למען האמת רכשנו אחת כזאת לפני שבועיים ואנחנו די מרוצים, הגיר הוא לא משהו אבל גם לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו.

אני נוהג בעבודה על C4 פיקאסו רובוטית, והרכב הפרטי שלי הוא עם גיר DSG גם כן רובוטי, כך שאני יכול להשוואת בנהם, הגיר של הסיטרואן הוא לא רע בכלל ומתפקד די טוב בשילוב חישן שלא מאפשר לדרדר בעליה למספר שניות, הDSG הוא מצויין מכל גיר אחר שהכרתי, והטיוטה הוא לא רהוט כמו הסיטרואן אבל גם לא בילתי נסבל.

ההיתרונות שניתן למצוא בקלות אחת שמורה ופרטית, דווקה חברות הליסינג לא מורידים הרבה במחיר ומציאים רכבים עם קילומטרז גבוה, בעליי הרכבים מבעלות פרטית די מיואשים וחלקם פשוט מנסים להתפטר מהרכב גם שמדובר ברכב במצב מצויין!!!

אפשר לסכם שמדובר בהרבה רכב במעט כסף.

בכל מקרה לא לרכוש אחת בסכום של מעל ל67 אלף ש"ח גם אם היא אוטומטית , יש כבר אפשרויות טובות יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם מנסים לפרוץ לרכב, איך אני אדע על זה?

איני מומחה לאזעקות , רק רציתי להסב תשומת ליבך.

יש אזעקה - "ביפר רב בריח" ככה תוכל לדעת על מצב הרכב (אישית לא מכיר מוצר אך יש תגובות חיוביות , כמובן יש הגבלות...).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זאת אומרת שימוש בבורר? ובנוגע למראות, אם הבנתי נכון: הן מתקפלות ע"י לחיצה של הנהג, אך אוטומטית בזמן נעילת הרכב הן לא מתקפלות?

מסילת בורר הילוכים בגיר אוטומטי ברכב שאינו טיפטרוניק מכילה את המצבים הבאים לפי הסדר P, N, R, D ומכאן והלאה תלוי בסוג הרכבים ובמספר ההילוכים אבל לרוב יש אפשרות לביטול הילוך יתר (בד"כ ברכבים עם 4 הילוכים) ע"ג הבורר או בקרבתו ושני מצבים שמגבילים את הרכב להילוך שני או ראשון כך שבעצם גם בלי טיפטרוניק אתה יכול להאט בעזרת הורדת הילוכים למשל בהתקרבות לצומת או בירידה ממושכת.

למראות יש כפתור ליד הכפתור של כוונון המראות שמקפל אותן, בכדי שיתקפלו בנעילה יש לחבר אותן למערכת הנעילה המרכזית בדומה לצורה שבה מחוברים מרימי שמשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...