Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איימים?! לא בכיוון... :)

הידע לא אצלנו אלא אצל הפדרציות, מזה 100 שנה. הסמכויות כן.

בוא נסיים את הדיון פה בקשר למידע שאמור לעלות בפורום מהסוג הזה ומה שלא.

הכל פתוח וגלוי חשוף ושקוף מה שקיים ומה שבהקמה.

מוזמן בכל עת.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מודעת למה שנעשה.

זה צריך להיות רצון של כולם להיכנס לקלנדר ההתאחדויות צריכות להחליט וממסי לאשר ולפעול מול הפדרציות.

אם לא זה לספורטאים אין צבירת רזומה שזה בעל השלכות עתידיות שלא אכנס להן כאן.

חברים אני מסיימת את הדיון מפאת חוסר זמן

אתם יודעים איפה להשיג אותי

ענת,

מבלי להיכנס לויכוח מיותר ועקר,

מה את חושבת שעשו פה 30 שנה?

כמה אירועי "ראלי"/ראלי ספרינט/ראלי רייד/היל-קליימב/וכיוצ"ב היו בארץ?

אני מעריך את הכונה והרצון והשאר.

ההחלטה איזה אירוע יכנס לקלנדר או לא היא של הספורטאים. של ההתאחדויות.

לכן ישנן הקלות בכל הנוגע לאירועים מקומיים.

לא נראה לי סביר לכפות על ההתאחדויות להכניס אירוע כזה או אחר לקלנדר.

בשורה התחתונה - ונחזור לסוגיה עליה אנו מדברים,

אישור מסלול מקומי אינו אחריות של ממס"י. בשביל זה יש התאחדות.

הרשות - כמו במקרים דומים אחרים (אם כי מסיבות שונות) - בחרה לסרבל ולהכביד על הספורטאים ולרוקן מתוכן את ההתאחדויות.

ומכל מקום, כנציגת ממס"י בשרשור...., האם תוכלי לפזר את הערפל...?

יהיה אירוע או לא?

ניר

פורסם

ענת תיקון

הסמכויות אצליכם אך ורק בסוגי המרוצים שבהם ההתאחדויות מעוניינות להכנס לקלנדר מפנה אותך לחוק.

מרוץ לוקלי,ראווה,מועדוני,אינו קשור אליכם ולכן אין לכם לפי החוק שום סמכות אלא אך ורק אם ההתאחדות הרלוונטית תחפוץ בכך, כך קבע המחוקק וכידוע לך חוק גובר על תקנות או הסכמים (צודק בנושא ניר?).

אם הכל שקוף, אבקש לדעת ענת מי חברי הוועדת המרוץ? מה סמכויותיהם? פרוטוקול הקמה? פרוטוקול ישיבה? מהות? הכל שקוף אמרת? נענה לאתגר.

הפורום פתוח לעם ישראל ודווקא כאן אני מרגיש הכי נוח לשאול ולקבל תשובות ברורות ומנומקות,במידה ותפני אותי לפורום אחר אשמח לשאול גם שם.

בברכה

מירוצי מכוניות

פורסם

סליחה?????????

ציטוט:

אם לא זה לספורטאים אין צבירת רזומה שזה בעל השלכות עתידיות שלא אכנס להן כאן.

מה זה אמור להביע? חידון התנ"ך?

מירוצי מכוניות

פורסם

את קצת מתבלבלת

המשפט הקודם יכול להתייחס אך ורק לספורטאים שמבקשים מיכם רשיון נהיגה תחרותי והוא רק בין לאומי

את שוכחת שאת הרשיון "לצערי" מנפיקה הרשות ולא אתם ולכן הרזומה ינבע מתחרויות של ההתאחדות הרלוונטית ולא שלכם.

מסכים שזה מעווות ולא נכון ולא כך היה צריך לנהוג אבל את הנעשה לצערי אין להשיב.

באדיאל הייתי באמת רוצה לראות הנפקת רשיון ומעקב מסודר של ממס"י באישור ההתאחדות בלי מעורבות המדינה אבל באמת ובתמים אינני רוצה להעיר ולפתוח תיבות פנדורה (מיותר היום)

מירוצי מכוניות

פורסם
אסף החמוד.

על איזה גועל נפש אתה מדבר ואל מי בדיוק אתה בא בטענות?

ניר

אני אסביר.

אני נמנע כבר זמן רב מהפורום הזה והשבוע קיבלתי את ההוכחה שבצדק.

פתחתי את השרשור הזה בתור "תראו איזה יופי יש מירוץ", וגם בגלל שאני מניח שיש חובבי ספורט מוטורי שלא גולשים באופן קבוע באתרים המסקרים ראלי רייד (ג'יפולוג, פולגז ונזימה) וישמחו לדעת שיש מירוץ, אולי אפילו יבואו אפילו שזו לא כוס התה שלהם. קיוויתי שזה יהיה שרשור שמח. יש קשיים, אבל אני מנסה לראות את הטוב.

ולמה זה הפך?

מתבונן מהצד יקבל את הרושם שמדובר בחבורת אנשים מרירים ונרגנים, שמחפשים את הגועל נפש.

אני מבין, נורא חשוב לכם לדון בכל הגועל נפש - מומחה מחול או מומחה לא מחול. כן ממסי לא ממסי, מסלול מאושר או עצוב. מי מימן, קרואטיה או פינלנד, ועוד ועוד סוגיות חשובות, רלוונטיות ולגיטימיות. זכותכם. בעיני זה גועל נפש - שזכותכם לעסוק בו ככל שתרצו, אבל למה הייתם צריכים שאני אפתח בהודעה על מירוץ חוקי שמתקיים ביום שישי בשביל זה?

ובעוד אתם עוסקים בסוגיות החשובות והרלוונטיות הללו, אני אומר - כוסאוחתו כל הדברים האלה, הולך להיות מירוץ ביום שישי. נהגים ורוכבים יתנו בגז ויעיפו חול בשבילי צאלים. איזה כיף.

אני חושב שזה ההבדל בינינו - אני לא מכוון לאיש ספציפי, אלא לרוח המנשבת כאן, בפורום הזה, כבר כמה שנים - אני מנסה לראות את החיובי, להנות מהחיים. אתם מתעקשים לקנטר ולקטר. בעיני, בשבוע הגדול הזה, אתם מתעסקים בטפל במקום לבוא ולהנות מאחלה מירוץ שהולך להיות.

תוציאו ת'ראש מהתחת ותהנו מהחיים פעם אחת לשם שינוי בלי לראות הכל רק מהפריזמה של הבעייתי והשלילי. כמו שנהניתם לפני הרבה שנים, כשאני הייתי נער וראיתי אתכם נותנים גז.

אתה לא חייב להסכים איתי. אני כבר הבנתי שטעיתי כשהעליתי את ההודעה המקורית, ובכלל שנכנסתי לפורום הזה אחרי זמן רב.

אסף.

פורסם
אני אסביר.

אני נמנע כבר זמן רב מהפורום הזה והשבוע קיבלתי את ההוכחה שבצדק.

פתחתי את השרשור הזה בתור "תראו איזה יופי יש מירוץ", וגם בגלל שאני מניח שיש חובבי ספורט מוטורי שלא גולשים באופן קבוע באתרים המסקרים ראלי רייד (ג'יפולוג, פולגז ונזימה) וישמחו לדעת שיש מירוץ, אולי אפילו יבואו אפילו שזו לא כוס התה שלהם. קיוויתי שזה יהיה שרשור שמח. יש קשיים, אבל אני מנסה לראות את הטוב.

ולמה זה הפך?

מתבונן מהצד יקבל את הרושם שמדובר בחבורת אנשים מרירים ונרגנים, שמחפשים את הגועל נפש.

אני מבין, נורא חשוב לכם לדון בכל הגועל נפש - מומחה מחול או מומחה לא מחול. כן ממסי לא ממסי, מסלול מאושר או עצוב. מי מימן, קרואטיה או פינלנד, ועוד ועוד סוגיות חשובות, רלוונטיות ולגיטימיות. זכותכם. בעיני זה גועל נפש - שזכותכם לעסוק בו ככל שתרצו, אבל למה הייתם צריכים שאני אפתח בהודעה על מירוץ חוקי שמתקיים ביום שישי בשביל זה?

ובעוד אתם עוסקים בסוגיות החשובות והרלוונטיות הללו, אני אומר - כוסאוחתו כל הדברים האלה, הולך להיות מירוץ ביום שישי. נהגים ורוכבים יתנו בגז ויעיפו חול בשבילי צאלים. איזה כיף.

אני חושב שזה ההבדל בינינו - אני לא מכוון לאיש ספציפי, אלא לרוח המנשבת כאן, בפורום הזה, כבר כמה שנים - אני מנסה לראות את החיובי, להנות מהחיים. אתם מתעקשים לקנטר ולקטר. בעיני, בשבוע הגדול הזה, אתם מתעסקים בטפל במקום לבוא ולהנות מאחלה מירוץ שהולך להיות.

תוציאו ת'ראש מהתחת ותהנו מהחיים פעם אחת לשם שינוי בלי לראות הכל רק מהפריזמה של הבעייתי והשלילי. כמו שנהניתם לפני הרבה שנים, כשאני הייתי נער וראיתי אתכם נותנים גז.

אתה לא חייב להסכים איתי. אני כבר הבנתי שטעיתי כשהעליתי את ההודעה המקורית, ובכלל שנכנסתי לפורום הזה אחרי זמן רב.

אסף.

חשבתי להשיב לך אסף,

אבל אז נזכרתי שנתקלתי בשרשור בפורום ג'יפולוג...,

משהו על אבדו ביצים באיזה יער...,

תגיד לי אסף - אתה רציני...?

פורסם

מכל מקום, הבנתי שבסופו של דבר נציג ההתאחדות הרלוונטית הוא שיאשר את המסלול...

אם כך, המכשול האחרון (למיטב הבנתי) הוסר, ומחר יניעו מנועים על קו הזינוק.

חזון אחרית הימים.

שאפו.

בהצלחה.

ניר

פורסם

היה תענוג.

המירוץ החוקי הראשון עבר בהצלחה ובבטיחות.

מסלול מהיר עם מעט הפתעות יחסית (אנחנו, הצלמים, קבענו חד משמעית שזה מסלול משעמם...), כולל כמה ישורות שבהן כל הכלים נתנו כל מה שיש להם. זמני הקפה של כ 12 דקות להקפה של 18 קילומטר. זה מהר...

את הזמן המהיר ביותר קבע ערן וולנברג על שני גלגלים, והרכב המהיר ביותר - צוות עידן הגז בטרופי-טראק.

ברכות לכולם, ותודה ענקית לכל העושים במלאכה.

אסף.

• תוכן חדש...