Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לבאנר/לוגו קטן - אשמח לעזרתכם

Platinum
שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים יקרים,

אני זקוק לבאנר/לוגו קטן ופשוט עבור פרוייקט אישי שהתחלתי לעבוד עליו בימים האחרונים. מדובר בפרוייקט לטובת החברה בה אנו חיים שאני מאמין ומקווה שיתרום רבות. אני משקיע בפרוייקט מזמני וכספי אך שני המשאבים האלה מצומצמים מאוד בימים אלה ועל כן אני פונה אליכם בבקשת סיוע ותרומה. הייתי שמח להציע תשלום אך לצערי בשלב זה, ההוצאות גדולות מההכנסות.

על הבאנר להיות בגודל דומה לזה של קארספורום. להכיל סלוגן קצר ואלמנט/ים גרפי/ים בודד/ים. הוא לא אמור ולא צריך להיות מתוחכם/מורכב.

אני מעדיף שלא לחשוף בשלב זה במה מדובר ומבקש מאלה מביניכם שכן יודעים, לשמור זאת בסוד בשלב זה.

אלה שלא יודעים, אנא שמרו את הניחושים לעצמכם ואל תסיטו את הדיון מהנושא. אני מקוה להשלים את הפרוייקט בתוך שבועות אחדים ואז אחשוף אותו בפניכם.

אני רוצה לציין לטובה את יקיר הפורום ותותח המחשבים ארז וולף, הבעלים של פיסיהוליק פתרונות מחשוב בחיפה שנרתם לעזור לי בתחום המחשוב בפרוייקט הזה ואף הציע עזרה מעבר למה שביקשתי, ועל כך אני מוקיר לו תודה גדולה.

אם יש לך רקע וידע בעיצוב באנר/לוגו ואת/ה מוכן/ה לתרום ולהכין באנר תוך שמירה על סודיות. אשמח לקבל מימך ה"פ.

תודה רבה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...