Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבק שמחבר את הדאש ליד החלון הקידמי לכל האורך רופף ורואים דבק בצבע דבק מגע מבצבץ לכל האורך שמסתכלים מבחוץ וזה דיי מפריע לי.

ככל הנראה זה נגרם מחומר סיליקוני שאני שם על הדאש הוא חילחל לאיזור המודבק וגרם לדבק להיות רופף.

עכשיו הייתי מתעסק בזה בעצמי אבל מעדיף שלא לעשות נזק.

האם יש המלצה על איש מקצוע אמין ומקצועי באיזור המרכז שיוכל לבצע הדבקה?

פורסם

תמונה תעזור. גם אני לא ממש מבין על איזה דבק אתה מדבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי זה לא דבק , זה ספוג הריפוד המבצבץ מתחת לסקאי של הדש בורד , כמו שזה נראה אין פתרון יעיל מלבד הזרקה זהירה של חומר מילוי סיליקוני בצבע שחור שיסגור את חריץ ההפרדות בין שולי הסקאי ויסתיר את הספוג, פתרון נוסף הוא תפירה כיסוי לבד אצל רפד רכב שיולבש על הדש בורד ויגן עליו.

זו תופעה נדירה בקורולה (היו כבר 7 קורולות) הנובעת מחשיפה לשמש וכנראה גם שימוש יתר בנוזל סילקוני שמשנה את האלסטיות המוגבלת של הסקאי בתגובה להפרשי הטמפרטורות הגבוהים ביום ובלילה המוקרנים על הדשבורד.

מנסיון, ותר על ציפוי הסיליקון , עמידות הדש בורד בפני קרינת השמש בקורולות טובה גם בלי הסיליקון.

פורסם

ממש מוזר שרכב בן 5 שנים מראה סימנים כאלה.

איזה בעל מקצוע מתעסק בזה?

אני מעדיף שבעל מקצוע יסדר לי את זה כי מניסיון עבר כל מה שקשור לקוסמטיקה של הרכב אני יותר הורס מאשר מתקן.

• תוכן חדש...