Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, רכב בן 3 חודשים עם כ 5000 ניזוק קשה בתאונה. הרכב משועבד לבנק.

מחיר המחירון שלו 146000. מחיר הקנייה בסוכנות כ 136000.

בלי קשר למי אשם בתאונה, ואיך נקבל את הפיצוי מצד ג' שפגע בנו, השאלה היא כזו:

אנחנו אמורים לקבל מהביטוח את מחיר הרכב אם הבנתי נכון. (יש אפילו סעיף בפוליסה של חדש תמורת ישן, לא יודע אם זה רלוונטי לרכב משנתון 2012, אבל בכל מקרה, זכאים לחדש).

אם אני מבין נכון, הביטוח אמור לשלוח לנו טפסים למלא, אנחנו חותמים , ואז הביטוח עובד מול הבנק להסרת השיעבוד והכלתו על הרכב החדש שאנחנו מתכוונים להזמין היום. (אותו רכב בדיוק).

מה לגבי ההפרש במחיר ?

הרכב מבוטח כחדש כפי שהוא מופיע במחירון לוי יצחק. (146K). רכב חדש עולה 136K. האם הביטוח מעביר לנו / לבנק את הכסף ואנחנו קונים רכב חדש ? מה לגבי הנושא של הבנק ? הבנק מימן ב 80% את מחיר הרכב.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עינינו, כי איך שזה נשמע, הסוכנת שלנו לא ממש יודעת מה קורה. על כל שאלה שאני שואל לוקח לה זמן לחזור אלינו (כנראה חדשה).

 

המון תודה לעוזרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אין לך כרגע מה לגשת לסוכנות ולהזמין רכב חדש.

תחילה עליך לברר מול סוכן הביטוח מה חברת הביטוח תחליט (ויקח לה לא מעט זמן להחליט אז תתחיל לעשות בירורים לגבי השכרת רכב), לרכוש עבורך רכב חדש או לפצות אותך ביתרת הסכום לאחר תשלום החוב לבנק.

במידה וחברת הביטוח החליטה לרכוש רכב חדש אז זה התפקיד שלך לפעול מול הבנק כדי לשנות את השעבוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חצי נכון. בדקתי את זה. קצת ארוך אבל ככה זה עובד:

 

אנחנו תבענו את הפוליסה שלנו. אפשרות אחת הייתה לקבל חדש תמורת ישן, אפשרות שניה לקבל כסף ולקנות מה שרוצים.

במקרה שלנו, סוכנות הביטוח (קרסו ביטוחים) שייכת ליבואן, מה שעשה את העניין הרבה יותר קל.

החלטנו לממש את הסעיף של חדש תמורת ישן, כי זה הרבה יותר מהיר מאשר לחכות לכסף מזומן.

ממלאים שני טפסים שקשורים לשעבוד ולשולחים בפקס לסוכנות.

עושים הזמנה לרכב חדש (עדיף בסוכנות הראשית כי הם עובדים בשוטף עם הביטוח, מכירים את הסוכנים/ות באופן אישי, ובנוסף יש נציגה מסוכנות הביטוח בסוכנות הראשית של רנו בת"א).

המערכת של קרסו ביטוחים זו אותה מערכת מיחשוב של קרסו היבואן, ומפה זה מתגלגל מעצמו.

מכיוון שהשמאי העביר את הדו"ח שלו והרכב טוטאל לוסט, זה עושה את זה עוד יותר קל.

סוכנות הביטוח מקבלת את הכסף מחברת הביטוח. מזרימה את הכסף עבור ההזמנה שנפתחה. מכיוון שהרכב קיים במלאי, הוא זמין לנו 24 שעות מתשלום אגרת רישוי והעברת סכום העיסקה. נשאר רק לקוות שלא יילכו איתנו לפי הספר ויחכו עם התשלום 30 ימי עסקים, אלא יזרזו את כל המהלך הזה כי כל האישורים הנדרשים קיימים (לרבות דו"ח שמאי).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כמו שאומרים, הכל נשאר בבית.

שיהיה במזל טוב ושלא תדעו עוד תאונות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

×
×
  • תוכן חדש...