Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל בארץ הם מנצלים את זה לדברים אחרים. אם הוא ניצל את זה בשביל התעניינות ברכב, לנו העניין כבר נהיה "נו מה הבעיה"? :|

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין מה הבעייה,

סה"כ שוטר נחמד שיודע לסיים שיחה גם בלי לתת דו"ח - כל הכבוד.

בעייה? יש פה כמה בעיות אם לא הבנת עד עכשיו מר סחבק.

השוטר עיכב אותו סתם ובזבז לו את הזמן.

השוטר חרג מהסמכות שלו וגלש לפסים אישים ובעצם ביזה את המדים שהוא לובש (לא שיש יותר מדי כבוד למדים האלה)

פותח השרשור לא חבר של השוטר ולא חייב לא כלום.

שוטר נחמד שלא הביא לו דו"ח? על מה בדיוק הוא היה צריך להביא לו דו"ח? על ג'נטים מלוכלכים? אם לא הבנת עד עכשיו לא הייתה פה שום עילה לדו"ח, השוטר עשה לו טובה שלא נתן לו דו"ח על כלום :? ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לפחות אתם לא ניבדקתם פעמיים בקילומטר וחצי.......

ושלא נדבר על הינשופים... יש לי כבר אוסף קשים מפלסטיק..

Honda Civic 1997

פורסם

אתם מגזימים , שוטרים מקבלים הוראות לשמור על נימוס כלפי האזרח/חשוד.

שוטר שעוצר בחור שנראה בין מיעוטים עם רכב יקר לא יגיד לו בפנים שזה בגלל החזות שלו.

אני זוכר כשחזרתי ממסיבה בה כמה ניידות חסמו את כביש 4 ליד צומת דרור לבדיקת שכרות , בזמן שהינשוף היה אצל ניידת אחרת השוטר ביקש ממני לצאת מהרכב ולפתוח מכסה מנוע ובאג"ז - כנראה זאת הייתה צורה בלתי ישירה לבדוק אם אני פיקח או שיכור.

פורסם
פיכח או שיכור.

טיפה תיקנתי. עד שלא נהיה בעמדה של השוטר, לא נוכל באמת לדעת מה הוא עושה ולמה ככה ולא אחרת. פתח מכסה מנוע בעיניי = האם הרכב "משופר"? פתח בגאז' בעיניי = האם אתה "מבריח חומוס" או האם יש נשק ברכב?

יתרון אפשרי הוא אכן בדיקת סיכוי לשכרות ...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם מדברים על מקרים הזויים אז אני אספר את האחד המפגשים הפחות צפויים שלי עם הכחולים.

לפני כמה שנים טובות גיסי ואני נסענו עם ה- GMC נוואדה שלו באיזור תל ברוך... שם נתקלנו בעליה.. יותר נכון קיר... שבמקרה גם הייתה ליד הכביש.

אני כמובן בציניות אמרתי לו "עזוב האוטו שלך לא יעלה את זה". והוא כמובן חייך חזרה ואמר "בוא נראה"...8)

בזמן שאנחנו "מעצבים מחדש" את אותו קיר, בניסיונות לטפס את הדבר המטורף הזה, שמנו לב שניידת עצרה בשוליים והם מביטים בנו... כמה שניות אח"כ אנחנו שומעים "נוואדה ירוקה, מה נראה לך שאתה עושה.. אתה תתהפך... לא משם !! תנסה יותר שמאלה!!... אתה יכול אתה יכול... תבוא יותר מהר!!" בשלב הזה לא יכלנו לעשות כלום כי פשוט נקרענו מצחוק , שמנו לב גם שאחרי הניידת עצרו עוד כמה ג'יפים וכבר נהיינו אטרקציה.... אז החלטנו לוותר ונסענו משם.

פורסם

חברים חד וחלק! השוטר לא בדק אותי האם הרכב שלי או משופר,

הוא היה קצת משועמם,ורצה לדבר על הרכבים,אז הוא הוריד נהג עם רכב מעניין מהכביש על מנת לדסקס קצת מוטוריקה(שהוא אגב מבין בה מעט מאוד).

הוא סיפר לי שהוא מתעניין לקנות סידרה 3 אפילו אמר לי שהוא ראה ככה וככה במחיר כזה וכזה.

לאחר מכן גלשנו קצת לעסקים ולעסק שלי,ורק לאחר מכן הוא ביקש לראות את המנוע.

אם הוא היה מעוניין בבדיקה של רישיונות רכב רישיון נהיגה או חוקיות הרכב ,כל שהיה עליו לעשות זה לדרוש בלי מסווה וחרטא כזה,במקום זה הוא חיפש סימנים של דפיקות על הפח,והתעניין למה אני רוצה מעל המחירון.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם היה שמץ של אמת בחלום ההזוי הזה היה מביא את הסיפור לכתובת המתאימה עם מס הניידת ו/או שם השוטר, מיקום וזמן מדויק.לאיש יש כושר ביטוי לא רע ושאיפה להתפרסם. היה יכול להגיע לעיתון אם אכן קרה כמתואר.

פורסם

ועדו לא התחלתם לספר על בחורות שנעצרו באמתלות שווא...

אני מכיר, ומקרוב מאוד, אחת שנראית טוב מאוד,שנסעה ברכב די מהודר עם כלבת סן-ברנרד. נהגה דרומה, בצהרי יום, בשלווה ונחת.

אחרי קרית גת עצר אותה שוטר. לא היתה שום בעיית נהיגה או רישוי. בדק מה שבדק, שאל מה ששאל, והמשיך לשאול, ועבר לשאולות אישיות כלליות, נתן לה תחושה לא נוחה, שהוא רוצה מאוד להתחיל איתה. עד שנמאס לה והיא נפנפה אותו כמו שהיא יודעת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
תתפלאו, יש גם שוטרים שמתעניינים ברכבים.

זכורים לי שני מקרים, בראשון נסענו בSTI עם חמוצים, עומדים ברמזור ומשמאלנו עוצרת ניידת תנועה. כשהתחלף לירוק התחלנו בנסיעה לאט-לאט בטורים נמוכים כדי להשאר שקטים עד כמה שאפשר.

תוך כמה מטרים הניידת נתנה את צפירת האזהרה שלהם והמגפון השמיע "אימפרזה טורבו, אימפרזה טורבו" - פה חשדנו. להפתענו ההמשך היה "נו מה, תלחץ קצת! תן לראות מה האוטו שווה" :shock:

במקרה השני היינו במפגש לילי, הגיעה ניידת כחולה אמנם, כולם מתחילים להתפזר עוד לפני שהוא נכנס למתחם. אני שהייתי ברכב משפחתי באותו יום נשארתי מאחור. השוטר מגיע ואומר "כו**מק! כל פעם אני מגיע, כולם בורחים! מה אני בסה"כ רוצה, לראות קצת מכוניות?? גם לשוטרים מותר!":lol:

:-) מזכיר לי ששוטר עצר אותי (גם כן WRX לא סטנדרטית במיוחד), פתח מכסה מנוע, הסתכל, בחן, ובסוף ביקש סיבוב?! 8)

פורסם
הוווו בעניין הלבוש הרהוט, כנראה שיש לזה השפעה - יום שישי ה-13 (האחרון, זה שהיה לפני כמה ימים), 23:45, קרוב לרמת ישי, אני בדרך חזרה למרכז מחמותי. מרחוק נראית ניידת תנועה וכבר במרחק של כ-300 מ' אני מזהה שוטר מסמן לי במקלון המואר שלו לעצור בצד.

חשבתי אם יכול להיות שעשיתי משהו לא בסדר ולא מצאתי משהו כזה. סטיתי לטרמפיאדה ובקול גס ותקיף נשאלתי מעין אני מגיע ונתבקשתי להציג רשיון נהיגה.

כאן המקום להגיד שאני שונא את היחס המזלזל של השוטרים שלנו. אפילו במדינה כמו רוסיה/אוקראינה הכללים אומרים שעל השוטר:

א. לברך את הנהג לשלום ולהצדיע (!)

ב. להציג את עצמו - דרגה ושם + להציג תעודה

ג. להסביר מה הוא מבקש לבצע ובעקבות מה (מתקיים מבצע אכיפה, אנא הצג רשיונות או ביצעת עבירת תנועה X וכו'...)

את שאר הדברים לא מומלץ לאמץ מהם אבל כללי נימוס וכבוד מינימליים חסרים מאוד לדעתי. בד"כ כששוטר תנועה עוצר אותי לבדיקת רשיונות שגרתית הטון שלו נותן תחושה של "בוא תראה לי רשיון יא בן של &%#@!".

רשיון הנהיגה היה בתא המטען, גם אני לא מצאתי לנכון לשים וסט והייתי בבגד מחויט. חזרתי למושב שלי ורק כשהוא שאל כמה שתיתי שמתי לב שיש לו ינשוף ביד. אמרתי שכלום (אני תמיד אומר את האמת, אם שתיתי אני אומר כמה). או שאל שוב אם שום דבר ועניתי "כלום כלום כלום". למרבה ההפתעה בשלב הזה הוא שיחרר אותי. בלי לבדוק רשיונות רכב, כמעט בלי ליצור איתי קשר עין.

(אולי הוא חשב לעצמו שהמניאק בטח שתה אבל אם יש לו כסף הוא עוד יגרור אותי לבית משפט עם העו"ד שלי ויטיל ספק בכיול שלי).

פעם השוטרים תמיד נהגו לחשוב שהרכבים שאני נוסע בהם גנובים. ככה זה הרגיש. כשקיבלתי מאזדות למיניהן מהעבודה (בגיל צעיר ועוד נראיתי צעיר לגילי) עצרו אותי כל יומיים ועכשיו אני איכשהו משרה אמון. אפילו בכניסה לקניונים וחניונים הפסיקו לפתוח לי את תא המטען לבדיקה!

הנה סירטון שתמצא מעניין. במקומך לא הייתי רץ להשוות את טיבה של משטרת ישראל למשטרת רוסיה אוקריינה.

או אולי זה?

http://www.youtube.com/watch?v=38Ma_kSJWS4

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הנה סירטון שתמצא מעניין. במקומך לא הייתי רץ להשוות את טיבה של משטרת ישראל למשטרת רוסיה אוקריינה.

או אולי זה?

http://www.youtube.com/watch?v=38Ma_kSJWS4

אני מדבר על הנוהל! הנוהל! לא על זה שהשוטרים שלנו צריכים להיות כמו שם.

אגב, אני עוקב אחרי סרטוני שוטרים שלהם כבר זמן מה ויש לא מעט אזרחים שמעמידים אותם על מקומם ומחייבים אותם לפעול בהתאם לחוק ולנוהל שאני מדבר עליו.

את המקרה החריג ביותר ראיתי אתמול. עד תחילת השנה הזו השוטרים ברוסיה נקראו Militia והחל מ-2012 הם הפכו ל-Police.

האדם הנראה בסרטון הבא הוא מתחזה, ככל הנראה שוטר לשעבר שהחליט לעשות קופה ועצר רכבים לצורך קבלת שוחד בלבד.

אחלה דרך להרוויח.

http://www.youtube.com/watch?v=hwFUSwOeg0A

אז שוב, המצב חמור, אבל היה נחמד אם אצלינו שומרי החוק היו נוהגים בצורה מכובדת כלפי הציבור.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לכל מי שכתב שאותו שוטר ביצע בדיקה מתוחכמת על מנת לברר האם הרכב הוא גנוב, אני מתקשה להאמין שזה אכן כך כי:

1. זה שוטר, הם לא באמת מתוחכמים. (נכון שיש מקרים יוצאי דופן, אך מדובר על סבירות וסטטיסטיקה).

2. למה להתאמץ ולהסוות בדיקה שגרתית שכזו? במיוחד אם הכותב לא נראה כמו דמות חשודה.

קרה לי מקרה דומה. נסעתי באיזור הקריות, הבחנתי באוקטביה לבנה במראה. כעבור 2-3 שניות הוא כורז "אלפא תעצור בצד".

אני: "ערב טוב"

הוא: "מה המצב אחי? תקשיב אני מת על אלפות ואני רוצה להביא עכשיו GT. איך הרכב הזה בעייתי?"

...חפירה של כמה דקות על אלפא רומיאו...

שלום שלום.

נכון שלא קרה שום דבר אבל בעיניי צורת התנהלות שכזו הינה עקומה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...