Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60-70K, משפחתי, רכישה מליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתלבט בין כמה רכבים לקנייה. בעקרון אני הולך על השנים 2007-2008 ורכישה מליסינג.

התקציב שלי וגם לפי בירורים של עלותם של אותם דגמים מאותה שנה הוא בין 60,000-70,000.

אז ככה אני מתלבט בין פולקסווגן ג'טה, סובארו B4 (עד 2010) ולאחרונה יצא לי לראות את המיציבושי לנסר הדור החדש.

אשמח אם תעזרו לי לגבי אמינות הדגמים. רואה מוסך לא רואה מוסך. צריכת דלק או סתם דעה אישית של אנשים שמנוסים בדגמים

שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה.

תודה

דרור

פורסם

שלום דרור וברוך הבא לפורום.

שתי הערות חשובות מאוד:

1. להבא, כותרת אינפורמטיבית להודעה שלך, בהתאם לכללי הפורום.

2. להבא, אין צורך להשתמש בשלוש נקודות (...) בסוף כל משפט ובטח שלא באמצעו. מספיקה נקודה אחת.

שים לב - אם לא תעקוב אחרי הערות אלו, הודעותיך יימחקו והמשתמש שלך יוכנס למעקב.

שים לב שתיקנתי לך את הכותרת וגם את ההודעה.

תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התייעצתי עם מנהל אחד הסניפים שלנו, כי לא נהגתי בג'טה, וזו תשובתו:

"ג'טה משפחתית 1600 סמ"ק – רכב מצוין אבל כבד, מותג גרמני על כל המשתמע מכך: אמין ויקר לאחזקה.

B4 מנוע 2000 – רכב זריז, אמין וממוצע לאחזקה, אך "שתיין דלק".

לנסר מנוע 1500 - כבדה עם צריכת דלק גבוהה, אבל מאוד מרווחת ונוחה לנהג.

לנסר מנוע 1800 זריזה עם צריכת דלק גבוהה, אמינה וממוצעת לאחזקה.

אם צריך רכב מרווח – B4, אם לא אז ג'טה, רכב מוביל בקטגוריה.

לנסר פחות רלוונטית מכיוון ששני הדגמים האחרים עדיפים עליה בהרבה".

ענת

אוויס

שלום.

אני מתלבט בין כמה רכבים לקנייה. בעקרון אני הולך על השנים 2007-2008 ורכישה מליסינג.

התקציב שלי וגם לפי בירורים של עלותם של אותם דגמים מאותה שנה הוא בין 60,000-70,000.

אז ככה אני מתלבט בין פולקסווגן ג'טה, סובארו B4 (עד 2010) ולאחרונה יצא לי לראות את המיציבושי לנסר הדור החדש.

אשמח אם תעזרו לי לגבי אמינות הדגמים. רואה מוסך לא רואה מוסך. צריכת דלק או סתם דעה אישית של אנשים שמנוסים בדגמים

שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה.

תודה

דרור

פורסם

בתקציב שלך תוכל לקנות לנסר 1.5 שנת 2010 מליסינג ולהשאר עם עודף מ-70K (ואולי גם מ-60K)

אם אתה לא זקוק לגודל הייתי מוותר על ה-B4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...