Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לנו בדירה מזגן מרכזי והוא זולל המון אנרגיה, כך שבסוף, חשבון החשמל שאנו מקבלים מאד גבוה. אנו מפעילים את המזגן הרבה ובלילה הוא עובד ללא הפסקה. כמובן אין צורך בכך ואפשר להפעיל אותו למשך 40 דקות ואחר כך לכבות ל-20 דקות וכך זה יוזיל לי את ההוצאות. מה שאני מחפש זה יחידת בקרה שאפשר לחבר אותה למזגן ולתכנת אותה לפרקי זמן שונים.

מישהו מכיר דבר כזה? מה השם ואיפה אפשר לקנות.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

ליחידה הזאת קוראים טרמוסטט והיא מגיעה בילד אין בכל מזגן נורמלי שנמכר בארץ ב-20 השנה האחרונות.

בקיצור, פשוט תכוונו טמפרטורה קצת יותר גבוהה בשלט. במקום שיהיה לכם קר במשך 40 דקות ואז חם במשך 20 דקות יהיה לכם נעים כל הזמן והטרמוסטט יכבה את המדחס כשיגיע לטמפרטורה הנכונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מפעיל את המזגן על 27 מעלות והוא יוצר אוירה נעימה וחסרת לחות.

בנוסף, בטח יש לך כפתור SLEEP בשלט שמעלה בהדרגה את הטמפ' במשך הלילה.

:turn-l:
פורסם

חברים, המזגן שיש לי הוא בערך לפני 15 שנה. כמו שכתבתי, זה מרכזי ואין לו שום שלט הפעלה. יש לי רק כפתור על הקיר ופוטנציומטר לשליטה על טמפ'. מה שהייתי רוצה, זה לחבר אליו משהו כמו שעון שבת שיפעיל ויכבה אותו אוטומטי

פורסם

זה המחיר של מזגן מיני מרכזי, סביר להניח שגם לוח לפיקוד אלקטרוני חדש לא יפתור את הבעיה.

שקול התקנת מזגנים קטנים בחדרים, זה יהיה יעיל פי כמה ויחסוך הון של כסף בטווח הרחוק.

אם אתה רוצה להתקין שעון כזה, תאלץ להיוועץ בחשמלאי שיתקין לך שעון שבת (יש אלקטרוניים וגם מכאניים שיכולים להתחבר ישירות ללוח החשמל של הדירה, אבל אתה ממש לא חייב או צריך כזה בארון החשמל) עם קונטקטור (ממסר) למדחס המזגן.

אממה, קח בחשבון שהתנעות מרובות למזגן כזה לא מיטיבות עם המדחס ובטח שלא עם העומס שזה יוצר עם כל התנעה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הפוטנציומטר הזה לכיוון הטמפרטורה - זה בדיוק מה שאתה צריך. בלילה אל תכוון אותו על מקסימום קור אלא תסובב אותו לאזור האמצע. אחרי לילה או שניים של ניסוי וטעיה כבר תדע מה הנקודה שמספקת רמת קירור סבירה מבלי לקרוע את הכיס.

אם הוא לא עובד כמו שצריך כנראה שצריך להחליף את יחידת הבקרה. ראה כאן שרשור ממש מהימים האחרונים שדן בנושא הזה.

בכל מקרה, הפיתרון שאתה מתאר הוא פיתרון עקום ולא נכון. לא מבחינת הטמפרטורה בבית ולא מבחינת השלמות של מדחס המזגן שלך לאורך זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...