Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית המשפט המחוזי בירושלים זיכה היום את רוה"מ לשעבר, מרוב האישומים שהוגשו נגדו.

הדבר מעורר מחשבות נוגות על הקלות הבלתי נסבלת שהפילו ממשלה חוקית בישראל, פעם הינו צוחקים איך במדינות שכנות מפקד מחלקת טנקים היה מציב אותם סביב תחנת השידור של המדינה ובכך תופס את השלטון.

אצלנו פרקליט חמוש בספר חוקים עב-כרס כבר ימצא איזה סעיף להפיל על זה ש"המערכת לא חפצה בייקרו" - ולדעתי - המדינה מתנהלת תחת דיקטטורה של פרקליטים שמשתקים את יכולת הממשלה לשלוט ולנהל.

עלוב ומעורר מחשבות.

דעתכם?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתחיל מכך שמעדיף את הפרקליט על פני הטנקיסט

מדובר בפרקליטות שלמה לרבות יועץ משפטי שצריכים להכריע האם להעמיד לדין.

ואני נוטה להאמין כי לא היה / יש להם אג'נדה פוליטית כזו או אחרת.

וטוב שיש בית משפט שבוחן את הדברים ופוסק.

לפי מה שנכתב יצא זכאי בשתי פרשיות ואשם בפרשיה אחת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברכות לאולמרט פוליטקה מעורבבת ומעורבת. איך אמר אמנון דנקנר בעקבות הזיכוי.."על פרקליט המדינה להיתאבד"

4 שנים של תהליך משפטי ובית משפט בהרכב של 3 שוטפים זיכה אותו..אחרי פירסומים כוזבים של "מעטפות כסף" ואמר שאין ולא היה "מעטפות כסף"וזיכה אותו גם ביד ושם וכ"ו וכ"ו

פורסם

או שאני לא מבין כולום או שאני היחיד שצועק "המלך עירום" אבל איך זה שראש ממשלה מורשע במרמה והפרת אמונים וכל הכותרות זועקות "זכאי, זכאי", היועץ המשפטי צריך להתאבד", "רעידת אדמה" ושאר כותרות שלא ממש קשורות.

מבחינתי, רעידת האדמה היא שהוא הורשע!

תקנו אותי היכן אני טועה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא טועה. גם אם הוא היה מורשע בסעיף אחד קטן מתוך עשרה, זו עדיין הרשעה. של ראש ממשלה.

כמו שנאמר כאן כמה פעמים. פעם, כשאנשים הגונים עמדו בראש המדינה, הם היו מתפטרים באופן מיידי כשהתקיים ולו החשד הקטן ביותר למשהו לא תקין, שלא לדבר על האשמתם בפלילים. היום הכסא הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יוסף שפרינצק יו"ר הכנסת הראשון היה ידוע בין השאר בחוש ההומור שלו

יום אחד ראה במליאת הכנסת התקהלות של מברכים מסביב לחבר כנסת שזוכה במשפטו ( כן כבר אז בשנות ה -50 ) ואמר

"מעניין אותי לא זיכו אף פעם"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגירה, אתה טועה, מהסיבה הפשוטה שעל הרשעה זו אולמרט לא ייכנס לכלא ומכיוון שלא בשל פרשה זו אולמרט ויתר על ראשות הממשלה. אתה טועה גם מכיוון שהפרקליטות התבזתה, בפירוש ובבירור, בתיק שהיה פוליטי מתחילתו ועד סופו.

בר72 - זה כלל לא משנה הרי מה היה בפועל (זה שהגענו למצב הזה זה נושא לדיון אחר לגמרי). מה שמשנה זה שאולמרט ידע לשחק את המשחק יותר טוב והפרקליטות התבזתה. המכה התדמיתית הנוספת שהיא ספגה מאד קשה. זה משהו שהיה צריך לחשוב עליו מראש.

אופיר - בדקת פעם את אחוזי ההרשעה בישראל?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באמת שמפתיעה אותי הגישה של דורקי ופורטל, שני חברים מכובדים בפורום, ואני מניח שהיא נובעת מתמיכה בעבר (אני מניח שפשוט לא ניתן לתמוך גם היום ;-) ) במפלגת קדימה או היכרות כלשהי עם אולמרטורס. אחרת שבאמת אני לא מבין איך אפשר לזלזל בהרשעה, ובוודאי שאני לא מבין איך אפשר לקבל פסק דין שאומר שזה בסדר להטיס משפחה על חשבון המדינה. ואגב, זה קו די עקבי של בית המשפט לזכות "אשכנזים" (גם אני לבנבן, לא לתקוף) ש"מתבלבלים" בחיובים שלהם (ראו מקרה שמחה דיניץ).

זהו יום עצוב למערכת המשפט, אבל כבר מזמן קשה למצוא שופטים טובים. זה לא שאין, הם פשוט לא הרוב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רומן,

הפרקליטות התבזתה?

מה עם ראש ממשלה שהורשע ?

הוא לא התבזה?

בעיניים לא משפטיות לחלוטין אני אומר, הפרקליטות גרמה להדחת ראש ממשלה מכהן בשל חשדות מסוימים, לפחות חלקם הוכחו בבית המשפט כנכונים ולכן אני תומך במעשיהם.

במי אתה רוצה שאני אתמוך? בראש ממשלה שבזה הרגע הורשע בפלילים?

בר25,

ככל הידוע לי, הירשזון הוא אשכנזי שהתבלבל בחשבון, הוא בטח לא יצא זכאי וכל האגף שהוא יושב בו מלא בלבנבנים שהתבלבלה להם החשבוניה באותו יום.

פורסם

בגירה - זה שראש הממשלה הורשע זה חמור, בהחלט. זה שראש הממשלה הואשם בשלושה אישומים והורשע בפעוט שבהם, בעוד הודח בשל אלה בהם זוכה - זה חמור לא פחות. הבעיה הגדולה היא שבמקרה הזה המטרה הושגה - ראש הממשלה הודח. התיק היה פוליטי מתחילתו ועד סופו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא חושב שמקלים בהרשעה, אבל בוא נסכים שלעומת חומרת ההאשמות, ההדלפות שהיו,

מעטפות כסף, שחיתויות וכד', זה לא מה שלשמו יצאו בפרקליטות להשיג.

אני ממש לא מקל במה שהאשימו אותו, וחושב שמצער מאוד שזה הפך לנורמה במדינה.

אני גם בטוח ש 60-70 אחוז מחברי הכנסת יכולים להיות מואשמים בדברים דומים,

רק צריך ש"יתלבשו" עליהם. וחבל שלא עושים זאת!

פורסם

אולי ההחלטה על הגשת התיק הייתה פוליטית אבל ברגע שיש הרשע, ברור לכל שהתיק הוא פלילי ולא פוליטי.

תיק פוליטי זה האשמות שלא היו ולא נבראו שהוגש רק בכדי להפיל ממשלה ובבית המשפט מוכחת זכותו וזכאותו המוחלטת של האומלל שהפילו.

כידוע, לא זה המקרה פה.

פורסם
אופיר - בדקת פעם את אחוזי ההרשעה בישראל?

כן, ידוע לי אחוזי ההרשעה, לא רחוק מאוד מ100%

אבל איך זה מתקשר? מלבד העובדה שסטטיסטית לאולמרט לא היה סיכוי גדול

• תוכן חדש...