Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא כדאי בכלל להתקין וילון נגלל (אלה עם הקפיץ). עם הזמן (והמשיכה של הקפיץ) התוספנים בתקרת הרכב ישברו / יעקרו ממקומם, ולך יהיו 2 חורים לתפארת מדינת ישראל.

הכל תלוי באיכות ובהתקנה-אל תכליל.

ווילון אחורי שחור יפה מאוד (בעיקר אם הוא מכסה את כל החלון האחורי ולא משאיר צדדים קיצוניים פתוחים כמו ב95 אחוז מהוילונות). אני כמעט בטוח שזה תורם באיזשהו אופן לפנים הרכב אבל לדעתי לא משהו רציני, בעיקר הורדת קרני השמש.

אם כבר אתה רוכש, תקנה אחד עם הלוגו של הרכב, "מה שהולך היום בשוק".

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל מה וילון? תוסיף קצת כסף ותעשה הכהייה בהדבקה.

אני יכול לציין שאצלי עם הכהייה לשמשה האחורית וצלון לשמשה החום באוטו יורד, עם דקה של מזגן כבר לא מרגישים את החום.

Got To love It

פורסם
בשביל מה וילון? תוסיף קצת כסף ותעשה הכהייה בהדבקה.

אני יכול לציין שאצלי עם הכהייה לשמשה האחורית וצלון לשמשה החום באוטו יורד, עם דקה של מזגן כבר לא מרגישים את החום.

בלי להיכנס לוויכוחים על בטיחות (אוי ואבוי לך אם חן ג. ייראה את זה! :-D), או וויכוחים על ה"יופי" או כל דבר אחר, אני אזהיר את פותח השרשור שזה לא-חוקי.

זה שעברת עם זה טסט בקומבינה, או שעצר אותך שוטר ולא אמר כלום, או שראה את זה שוטר ולא אמר כלום או שלמזלך אף אחד לא תפס אותך עדיין - לא אומר שזה חוקי. הדבר היחיד שחוקי זה הצללה בחלונות שליד המושבים האחוריים והמשולשים. שום וריאציה אחרת הדבקה/חריטה/לייזר/הצמדה עדינה/הדבקה עם הלשון/אחוזים קטנים בכל חלון אחר לא חוקית.

אם מישהו מחפש מידע נוסף או הוכחות כל שבוע הנושא הזה עולה לדיון פה לפחות פעם אחת.

פורסם

תודה על כל התגובות, לא חשבתי שמגן שמש אחורי יעורר כזאת סערה :)

טוב, ממה שהבנתי, לרדת מיידית מ - Auto cool - ירדתי.

הדבקה כהה לחלונות - לא חוקי=לא בשבילי

לרכוש וילון אחורי - האם ישנם סוגים, האם כדאי לרכוש מגן שנצמד לשמשה האחורית או וילון ?

תודה!

פורסם

או הכי טוב לרכוש מגיני רוח

ולהשאיר 4 חריצים פתוחים, 1 בכל חלון . וזה פותר את הבעיה ולא רואים כלום.

פורסם

יש היום וילונות שלא צריך לגלול אלא מותאמים לדגם הרכב, כמו זה שאני מצרף בתמונה.

למרות שדיברו פה על ענייני חממות וכד', בפרקטיקה אצלי ברכב יש סט וילונות מובנים בשמשה האחורית ובדלתות האחוריות. מאחורה מוצל ונעים, המושב והחלקים פחות חמים. פיצ'ר נחמד נוסף הוא שאני יכול לפתוח את חלונות הרכב באמצעות השלט. אם ממש חם אני פותח אותם כבר בדרך לרכב וכשאני נכנס טיפה יותר קל.

אגב בתוספת תשלום אפשור להתקין בסופרב גג סולארי עם מאוורר שכזה ושמעתי שהוא די יעיל... יום יבוא.

post-3-13416566704911.jpg

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ווילון אחורי שחור יפה מאוד (בעיקר אם הוא מכסה את כל החלון האחורי ולא משאיר צדדים קיצוניים פתוחים כמו ב95 אחוז מהוילונות). אני כמעט בטוח שזה תורם באיזשהו אופן לפנים הרכב אבל לדעתי לא משהו רציני, בעיקר הורדת קרני השמש.

לא יודע "מה הולך היום בשוק", אבל אני החלפתי וילון, כי הפריע לי שהוא לא היה חלק.

איכותי או לא איכותי, אחרי כמה חודשים עם שמש חזקה, הוילון נהפך להיות רפוי ואי אפשר כבר לסדר אותו :(.

או הכי טוב לרכוש מגיני רוח

ולהשאיר 4 חריצים פתוחים, 1 בכל חלון . וזה פותר את הבעיה ולא רואים כלום.

במידה ומגני הרוח הם שחורים (יש כאלו שהם בגוון שקוף-אפרפר), אז זה בהחלט נשמע רעיון לא רע.

פורסם

אין קשר להתקנה. יש קפיץ שמושך את הברגים בתקרה? יש זעזועים בדרך שלא עושים להם טוב? אז הם יעקרו ממקומם. החיבור שלהם זה לא קדיחה דרך פח או משהו עמיד, כן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אני מבין נכון, אתם מדברים על התקנת וילונות צד נגללים לחלונות האחוריים?

יש מקום שמתקינים כאלו? יש לי כאלו מובנים ב-A6, ומאוד הייתי שמח להתקין בשאר הרכבים, אם יש כמובן מקום שיעשה עבודה מקצועית ונקייה.

פורסם
לא יודע "מה הולך היום בשוק", אבל אני החלפתי וילון, כי הפריע לי שהוא לא היה חלק.

איכותי או לא איכותי, אחרי כמה חודשים עם שמש חזקה, הוילון נהפך להיות רפוי ואי אפשר כבר לסדר אותו :(.

במידה ומגני הרוח הם שחורים (יש כאלו שהם בגוון שקוף-אפרפר), אז זה בהחלט נשמע רעיון לא רע.

הפריע לך שהוא לא היה חלק מטעמים פסיכלוגיים או שראית את הלוגו? מכיוון שאצלי בוילון לפחות אתה לא רואה את הלוגו בכלל מבפנים, אני משער שבכל הוילונות עם הלוגואים זה ככה. אגב, לי מפריע דווקא שהוילונות פתוחים בצד שמאל וימין והם מכסים בעיקר את האמצע, זה חבל, יש וילונות שמכסים את כל השמשה כמו שצריך להיות.

לגבי וילון רפוי, מה זאת אומרת?נהיה קצת קמטים?עדיין לא הורס אותו.

פורסם

טעמים פסיכולוגים? לא, אני פשוט אוהב את הוילון חלק ללא כיתוב. כבר קיימת מדבקה עם סמל החברה על המכונית, לא צריך אותו בעוד מקום.

הכוונה במצב רפוי, היא שהוילון כבר לא מתוח ונראה פשוט לא טוב.

פורסם

נחזור לשאלה המקורית על המאוורר הסולארי - זה מוצר גרוע ביותר שלא באמת מאוורר את הרכב. כמו שאמרו לך כאן, כיסוי החלונות או כיסוי הרכב זה האמצעי היעיל ביותר.

We are the Human Race

פורסם

לגבי השארת חלון פתוח עשיתי את זה ולא מומלץ, כמובן למי שחשוב לו ניקיון הרכב! אומנם אצלי זה לא היה בכוונה אלא לא שמתי לב שזה היה פתוח כי יש לי מגיני רוח אז זה היה ניראה סגור, אבל כשבבוקר ניכנסתי לאוטו רק היתעצבנתי הכל היה מלא אבק. באותו יום רצתי לסדר את המרימי חלונות!

ולגבי הוילון זה נכון שזה נהיה רפוי הסיבה היא שמהחום הקפיץ נהרס אבל זה קורה אחת לשנתים בערך אז זה עדין שווה את זה. ואגב למי שרוצה לעכב קצת את ההיתבלות שפעם בחודש ישחרר את הוילון, וככה יגרום לקפיץ לא לאבד מכוחו.

פורסם

יש לי כיסוי בצבע כסף (לא זוכר של איזה חברה) שעובד מעולה. לש אתה נכנס לאוטו קר אחרי שעמד בשמש, אבל לא לרכב רותח

• תוכן חדש...