Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי חוק בישראל, הרכב עבר בעלות במסירתו לקונה. נקודה. כל הדברים האחרים הם שוליים. יש להשלים את הרישום גם במשרד הרישוי, אך הוא לצורך מעקב של הרשויות בלבד, הוא אינו קובע את הבעלות ברכב. תלחץ על הקונה וזהו. מבחינת המשטרה והרשויות מה שמופיע במחשב שלהם זה רק בעלים, לא הנהג המבצע את העבירה. כמובן שתהיה פה טרחה בלתי מוגבלת אם יהיו קנסות או עבירות. כדי להמנע מזאת יש לעדכן בעלים במשרד הרישוי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שאלה נוספת: נניח שהקונה מפקסס לי אישור על העברת בעלות (נהייתי אופטימי לרגע ללא סיבה מוצדקת) - איך אני יודע שלא מדובר בזיוף? יש דרך לבדוק בטלפון / אינטרנט?

פורסם

מצאתי שאפשר בטלפון - 1-222-56-78 (לא יכול לשלוח לינק לאתר כי אני לא מספיק פעיל בפורום...).

למי שמתעניין בסיפור - הקונה אמר לי שהעביר בעלות - במשרד הרישוי זה לא מוזן. אולי לוקח לזה זמן להתעדכן (למרות שזה אמור להיות מיידי). מקווה שהסיפור ייסגר היום.

תודה לכל מי שייעץ!

פורסם
אפשר לקבל הסבר ?

הרישום במשרד הרישוי, הוא הצהרתי בלבד - לא קובע בעלות בפועל.

באופן כזה יש לא מעט רכבים שהצהרתית רשומים ע"ש אדם פרטי, אך בפועל הבעלות היא של חברה בע"מ.

זה דומה לרישום כתובת במשרד הפנים - הכתובת המעודכנת במשרד הפנים, אינה בהכרח הכתובת שבה אדם גר בפועל, אבל זאת הכתובת המוצהרת שלו, ולשם יגיעו דברי דואר מטעם המדינה.

או למשל חברות שהכתובת המעודכנת שלהם ברשם החברות, נמצאת במשרד של עו"ד או רו"ח ולא הכתובת שהעסק נמצא בפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...