Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי מאזדה 3 דגם אקטיב 06. לפני כחודש שמתי לב שיש לי סדק במיכל העיבוי בחלקו העליון בצד שמאל.

היום הצלחתי לארגן ממוסך שיביא לי מפרוקיה מיכל עיבוי אחר מקורי ,והוא הרכיב לי אותו לידי. (עלות מיכל והרכבתו :150 ש"ח).

להפתעתי לאחר מספר של נסיעות קצרות(ובסהכ כ-15 ק"מ),החלטתי לפתוח את מכסה המנוע, וגיליתי שגם המיכל הזה סדוק ואפילו באותו אזור.אציין שלא נערכה בדיקת לחץ.השאלה שלי היא האם מדובר בצרוף מיקרים נדיר או שיתכן שיש לי בעיה במערכת שגרמה לסדק גם במיכל הזה בזמן כלכך מהר? מחר כמובן אלך למוסך, אבל אשמח לתשובה בכדי להתכונן. תודה.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

יכול להיות המיכל המשומש גם כן אוטוטו היה נסדק,

ואולי זאת המחלה של המיכלים האלה לאחר שנים,במיוחד במדינה חמה כמו שלנו

נוצרת התייבשות של הפלסטיק.

אם היית מרכיב מיכל חדש מהניילון יכול להיות זה לא היה קורה

פורסם

המיכל לא כזה יקר ששווה להביא מפירוק... זה כמו שאני ילך ויביא צינור מים מפירוק.

ולא לא הייתי מביא.

אחרי הכל המיכל מ 2006 לך תדע כמה זמן יושב שם האוטו? עם מכסה פתוח? בלי? כנראה התייבש גם כן מהשמש

Honda Civic 1997

• תוכן חדש...