Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EL - אתה הוא הבוחר בדרך הקלה. אני חייב לומר שאני מקנא בך: לא צריך לחשוב, לא צריך להתלבט - יש דרך שהותוותה על ידי "אלוהים" ואתה לא צריך שום דבר נוסף. שאל את פי הרב, הרי דבריו דברי אלוהים חיים. עשה מהנשים שפחות, עסוק כל היום בלימוד תורה ונסה לחיות על חשבון הברון.

המפץ הגדול כלל אינו שטות. יש מספיק ממצאים שנמדדו ואשר תומכים בתהליך שהתרחש אז וממשיך להתרחש היום. הספקות הם רק לגבי התהליכים שהתרחשו בשברירי השניה הראשונים של המפץ הגדול. באותה מידה גם האבולוציה אינה שטות - היא מבוססת היטב בממצאים המחקריים. אבל למי שמאמין שהשמש נוצרה ביום הרביעי והחיות ביום החמישי - שיבושם לו, זה פשוט לא מסתדר עם המציאות, בדיוק כפי שתורות בריאה של דתות אחרות לא מסתדרות. אילו היתה בתורות הבריאה אמת כלשהי היינו מוצאים התאמה בין התורות של דתות שונות ועמים שונים וגם תאימות לממצאים המחקריים. מה לעשות - תורת הבריאה לא מתיישבת עם שום דבר אחר, אז אין ברירה אלא לדחותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים אני לא יודע אם אתה אמיתי או שאתה סתם צוחק על כולנו :lol:

זה משעשע אותי, אז אני אמשיך:

אתה הוא זה שבוחר באפשרות הקלה שהיקום נוצר מעצמו (אחרי שאלוהים הקיש באצבעותיו, כמובן). המדע לא "נוצר מעצמו" והמפץ הגדול מקבל סימוכין מדהימים באיכותם ובדיוקם בקרב כמות אדירה של אנשים חכמים הרבה יותר ממני וממך. בטח יותר חכמים מאנשים שחושבים שלפני 5000 שנה אלוהים עבד שבוע ויצר מאפס את כל היקום. או כל שטות אחרת שאתה רוצה להאמין בה.

ספר לי בבקשה איזה רעיון חדש הכנסת לדיון הזה? מי החרש פה, שלא מוכן לשמוע למאות שנים של הוכחות מדעיות ומעדיף במקום זאת להאמין בסיפורי מעשיות שאין להם אפילו שמץ בדל של הוכחה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוי, הוא נעלב? מה קרה? שמעת דעה שלא הסתדרת אם איזשהו ספר?

הבעיה הפשוטה שגם אם יתחילו לפרש לך אחד לאחד את דרכי ההתפתחות של המין האנושי עפ"י התאוריה האבולוציונית, כנראה שלא תצליח להבין כי -לא תרצה- ובזה חטאת בחטא היוהרה. אתה בטוח שאתה צודק ולכן לעולם לא תוכל להבין את האחר אלא רק לשלול אותו כנראה ממקום של פחד ממה שעלול לערער את האמונה (שכנראה שגם נמצאת על סף תהום, לא מוצא רציונל להתלהמות שלך אחרת). אין צודק, ואין טועה בתחומים הללו ולו מהסיבה שכל -בוחר- במה להאמין. אני עם רוני, ולמען האמת אפילו נהנה לרסק בורות שנובעת מאטימות כמו שאני נהנה לשאול שאלתו בנושא הדת אנשים משכילים. אין ספק שזה מאוד מעניין, אבל אני בוחר לא להאמין בזה, הטיעונים לא מספיק משכנעים לטעמי,כמו ששלי לא מספיק משכנעים לטעמם אבל הדיון מעניין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אוי, הוא נעלב? מה קרה? שמעת דעה שלא הסתדרת אם איזשהו ספר?

ילד,שב בשקט שגדולים מדברים. לא נעלבתי,אני פשוט לא טיפוס וכחן מטיבעי ולהבדיל מאחרים כאן,אני דווקא כן פתוח לרעיונות חדשים

ובגלל זה כתבתי מההתחלה שהכל קשור באמונה. ואז אמרו לי: אל תקשור מדע באמונה,שזה בלתי אפשרי לאדם מאמין.

כל אחד שיאמין במה זהוא רוצה,אבל לבטל דעות של אנשים זו לא צורה ולא דרך. אז החטלתי להוציא את עצמי מהדיון חסר ההגיון הזה.

סמכו על המדע,הכי טוב. אין אלוהים בשבילכם? סבבה. בשבילי יש.

שבוע טוב.

פורסם

אין ברירה, אלא לצטט את גליליאו:

Eppur si muove

EL, אתה יכול להמשיך כמו אנשי הכנסיה אחרי שהעלו אותו על המוקד, לא תצליח לשנות את המציאות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ילד,שב בשקט שגדולים מדברים. לא נעלבתי,אני פשוט לא טיפוס וכחן מטיבעי ולהבדיל מאחרים כאן,אני דווקא כן פתוח לרעיונות חדשים

שב אתה בשקט. עלק גדולים. היחיד שנאחז פה בשברירי אמונתו כמו ילד שלא רוצה שיקחו לו את הצעצוע שלו זה אתה.

ועלק פתוח לרעיונות חדשים. כל רעיון חדש שאני מציב מולך אתה "סותר" ב"בולשיט" מבלי להסביר דבר. אתה, לעומת זאת, לא העלית שום רעיון חדש. רק קשקוש דתי שקיים כבר אלפי שנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שב אתה בשקט. עלק גדולים. היחיד שנאחז פה בשברירי אמונתו כמו ילד שלא רוצה שיקחו לו את הצעצוע שלו זה אתה.

ועלק פתוח לרעיונות חדשים. כל רעיון חדש שאני מציב מולך אתה "סותר" ב"בולשיט" מבלי להסביר דבר. אתה, לעומת זאת, לא העלית שום רעיון חדש. רק קשקוש דתי שקיים כבר אלפי שנים.

ציטטתי את URBAN אם לא שמת לב.

וה"קישקוש" הדתי הזה רק מוכיח את האטימות שלך.להיאחז ב"מפץ הגדול" יש מאין זה להיאחז כמו ילד שלקחו את הצעצוע.

תמשיכו להשמיץ אותי,אין בעיה. כל אחד והאמת שלו.

פורסם

חבר׳ה, חבל על העצבים שלכם, הבנאדם טרול/סתם פסיכופת.

אין שום סיבה שבנאדם נורמטיבי ב-2012 יתווכח עם עובדות מוכחות.

אין דבר כזה כל אחד והאמת שלו. יש עובדות. אתה בוחר להתעלם מהם, בכיף, אבל תעשה את זה בשקט בבית, בטח לא בפורום ציבורי לעיני כל.

Stay Dirty

פורסם

א: אין סיבה שהוא לא יאמין באלוהים. זו אמונה, אין פה עניין של הוכחה לכאן או לכאן.

ב: כמו שאפשר להציג אתאיזם בפורום ציבורי, ראוי שגם אדם דתי יוכל להציג את דבריו בפורום ציבורי.

ג: אולי נסיים את הוויכוח המטופש הזה בכך שכולם צודקים וכולם הכי חכמים!!!!!1111 וזהו? האשכול סתם מדרדר :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אסף, אני חולק עליך. האיש אינו פסיכופת וכנראה גם לא טרול. הוא פשוט נחשף לתעמולה דתית יעילה, ומסתבר שמדובר בדבר שפועל ביעילות רבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...