Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן לקנות מזדה דמיו לאישתי. מדובר על שנתון 2001-03 . איך הרכב מבחינת נוחות ? תצרוכת דלק ? בנסיעות משולבות עירוני-בין-עירוני ? מרווחי טיפולים ?

סליחה על החפירה , פשוט בחיים לא יצא לי לחפש רכב "נורמלי" , תמיד רכבי ספורט אירופאים...

סדר עדיפויות משתנה אחרי החתונה :lol:

פורסם
מתכנן לקנות מזדה דמיו לאישתי. מדובר על שנתון 2001-03 . איך הרכב מבחינת נוחות ? תצרוכת דלק ? בנסיעות משולבות עירוני-בין-עירוני ? מרווחי טיפולים ?

סליחה על החפירה , פשוט בחיים לא יצא לי לחפש רכב "נורמלי" , תמיד רכבי ספורט אירופאים...

סדר עדיפויות משתנה אחרי החתונה :lol:

כבעלים של 2 דמיו בעבר - 2001+2003, אני יכול לומר שהרכב סביר מכל הבחינות.

הרכב אמין, יעיל, פרקטי, מרווחי טיפולים 15,000, מושבים קדמיים נוחים, אחוריים פחות לאור אפשרויות הקיפול.

צריכת דלק משולבת כ- 11.5 ק"מ לליטר.

תעשה נסיעה ותראה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שלום לך.

YRV רכב זריז, הרבה יותר שימושי ומרווח, וגם נוח יותר חסכוני מהדמיו. הנקודה השלילית היחידה בסיפור ביחס למאזדה - מיעוט של YRV שנמכרו בארץ, מה שעלול ליקר תיקונים או חלפים (בעיקר חלקי פח/פנסים וכו' - מכלולים פנימיים ומכניים זהים לתר דגמי דייהטסו, כולל סיריון). מצד שני, הצרכנים לא מכירים את YRV אז יש לך הזדמנות לקנות רכב נהדר במחיר נמוך מאד, ואולי בשנתון גבוה יותר מהדמיו!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...