Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנ יצריך עזרה מבעלי גולף\בורה \אוקטביה ומכל מי שיודע להתקין ברכב כזה מערכת.

אני לא בטוח לגבי החור שבו צריך להעביר את הכבל מתח מהמצבר יש הרבה מקומות אפשריים אבל אני לא רוצה לעשות טעות שלא יהיו לי נזילות מים אחר כך. המקום שהכי נראה לי זה גומייה שהמיקום שלה מסומן בחץ ורוד והצורה שלו בירוק.

והשאלה השנייה היא בקשר לדלת. פתחתי את כל הברגים והדלת כמעט משוחררת.רק משהו תופס אותה בדיוק באמצע הדלת ואני לא יודע מה זה. אני רוצה לפרק אותה כדי להוציא את התושבת המקורית לרמקול שעשויה מפלסטיק ולהחליף אותה לטבעת עץ.

ממש לא בא לי לשלם עכשיו 300 שקל על התקנה. אני בדיוק צריך טוויטרים. בבקשה תעשו מאמץ :|

02jetta1pt8t_eng.jpg

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגומיה שאתה מראה זאת אכן הגומיה שדרכה יש להעביר את הכבל מתח (אין אחרת).לגבי פתיחת הדלת יש 3 ברגים מאחרי הפנל של לחצני חלונות החשמל, יש צורך להוציא את הפנל.

פורסם

אם להיות ספציפי אז מדובר בסקודה אוקטביה 2001. בקשר לכבל תודה רבה.

הוצאתי את הלחצן חלונות ומאחוריו היה בורג אחד שחיבר את התושבת של הידית לפתיחת הדלת לדלת עצמה, כלומר לפח. מה שמפריע זה הידית פלסטיק הגדולה שסוגרים איתה את הדלת. יש תחושה כאילו שתי הקצוות של הידית מחוברים אם מוט עבה ישרות לפח. כל הדלת משוחחרת מסביב רק במרכז הדלת איפה שהידית הוא תפוס ממש חזק. ואני לא יכול להגיע אליה מאחורה. הידית מתפרקת? אם כן אז איך?

פורסם

שאלה לגבי השאלה של B.R

איך אתם חיברתם את הכבל עם הגומיה ?

אני קדחתי חור דרך הגומי, ודחפתי את הכבל. (לפי דעתי זה אטום)

מה היו הפיתרונות שלכם ?

(דרך אגב, חיבור הגומי והכבל במקביל, לא מתאפשר.) לפחות לא באימפרזה חדשה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

UP

בגלל בורג אני לא יכול להתקין מערכת עכשיו. אולי צריך לשחרר את הברגים שרואים ואז להזיז אותה לאנשהו כדי לשחרר אותה מקליפסים שיש בפנים? אני לא ראיתי קליפסים מישהו יודע אם יש שם משהו?

פורסם

לידית הדלת בקצוות יש שני חרכי פלסטיק מתפרקים, שאחריהם צריכים להיות ברגי כוכב

(אם זכרוני אינו מטעני) וחוצמזה: אם אינך רוצה למשוך מתח מהמצבר, באוקטביה יש פלסטיק

חיפוי קיר אש, שמתחתיו בצד שמאל יש 5 אומי 10 מ"מ ובהם: מתח קבוע, ומתח אחרי סוויץ'

הקבועים הם שלושת האדומים העבים, ואחרי סוויץ' זה צהוב שכתוב ליד האום 75A .

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

ראיתי את הפלסטיק זה מתחת להגה שאליו מחוברים אומים עם מתח קבוע ויש גם אדמה שם. אבל אם הכבל ישרף אני מעדיף שהוא יהיה בתא מנוע ולא בסלון. וגם אני מפחד לקחת זרם מצרכן אחר שמחובר לכבל הזה. המגבר צורך עד 30 אמפר במצב שאני מפעיל אותו ואני לא יודע כמה הצרכן האחר צורך. אבל מן הסתם אם חיברו לו כבל עבה כזה אז הוא צריך אותו לא? או שזה במיוחד למגבר?

אם יש מישהו עם נסיון בחיבור כזה שיגיד, זה יחסוך לי קצת עבודה.

פורסם

עד כמה שאני יודע אלה הם "הכנות" ע"מ שמתקינים למיניהם לא יחתכו חוטים ברכב.

ומלבד זה: למה שהכבל ישרף? וגם אין שום בעיה למשוך משם 30A זה כאילו לקחת בחיבור מהמצבר

לסוויץ'.

שלומי

פורסם
עד כמה שאני יודע אלה הם "הכנות" ע"מ שמתקינים למיניהם לא יחתכו חוטים ברכב.

ומלבד זה: למה שהכבל ישרף? וגם אין שום בעיה למשוך משם 30A זה כאילו לקחת בחיבור מהמצבר

לסוויץ'.

שלומי

אה ועוד משהו: השחור בקצה הימני הוא מינוס שאחרי ההנעה הופך לפלוס !!!!!!!!!!

שלא תעיז לחבר אליו !!! מינוס אך ורק מגוף הרכב או מהמצבר !!!!!!!!!

אם אתה לא בטוח, גש למתקין וסגור הסיפור.

שלומי

פורסם

אני יודע בדיוק איפה יש מתח קבוע. יש שם כמה. ועוד אחד שהוא שחור צהוב. הכבל האדום הכי עבה, לפני הצהוב שחור הוא 12V קבוע. רשום על האום 75A .

אני ינסה לחבר שם אם לא יעבוד משהו אז אי כבר יעביר מהמצבר. אני חשבתי לחבר שם עוד מההתחלה בגלל שלא הייתי בטוח איפה החור להעביר את הכבל מצבר. בקשר לדלת תודה לכולם הצלחתי לפרק אותה.

פורסם

75A הוא מתח אחרי סוויץ' !! ז"א, שרק כשהסוויץ' במצב ACC (לפני מצב הסטרטר) יש מתח חיובי

על החוט !!! כל זמן שלא, המתח הוא שלילי (מינוס) והמגבר יישרף!!!! חבר לאדומים בלבד !!!!!

בהצלחה.

שלומי

פורסם
75A הוא מתח אחרי סוויץ' !! ז"א, שרק כשהסוויץ' במצב ACC (לפני מצב הסטרטר) יש מתח חיובי

על החוט !!! כל זמן שלא, המתח הוא שלילי (מינוס) והמגבר יישרף!!!! חבר לאדומים בלבד !!!!!

בהצלחה.

שלומי

ממה בדיוק ישרף המגבר?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...