Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרווח עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין ברכב יש שניה (ומעלה) בתקציב עד 50 אלף

הכי חשוב לי שיהיה די מרווח שיוכל כמה שפחות דלק ושהטיפולים שלא לא יצריכו משכורות שלמות..

בעניין הספורטיביות לא ממש משנה לי (לא משנה לי אם הוא מגיע מ0 ל100 בשבע שניות או ב13)

ראיתי משהו שעניין אותי - אופל אסטרה 1.8 אוטומט שנת 2005 השאלה אם היא מרווחת מספיק והאם היא עונה בכללי למה שאני מחפש?

פורסם

הרכבים הסטנדרטיים שמומלצים בתקציב כזה ובדרישות כאלו הם פורד פוקוס, רנו מגאן, טויוטה קורולה וכו'. אופל אסטרה מכונית שהצליחה יפה מאוד באירופה אבל בארץ נמכרה במספרים קטנים מאוד בשנים האלו. כלומר פחות חלפים זמינים, פחות מוסכים שמכירים את הרכב, פחות חלקים תחליפיים וכתוצאה מכך גם עלויות אחזקה גבוהות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוכל לפרט קצת יותר על הדרישות שלך כדי לחסוך לי פירוט מיותר של רכבים שלא מתאימים לך בכלל?

פורסם

נסיעות קצרות באמצע שבוע - גג 200 קילומטר מראשון עד חמישי בסופי שבוע נסיעות יותר ארוכות (פעמיים בחודש טיולים בכל הארץ)

בסופי שבוע הטיולים זה רכב מלא + ציוד (צידנית גדולב +אוהלים ושטויות)

יותר חשוב לי שיהיה נעים ליסוע באוטו מאשר הספורטיביות שלו (כמו שכתבתי בהתחלה)

שיהיה אפשר להושיב 3 אנשים ממוצעים או 2 גדולים במושבים מאחורה.. ואני די גבוהה אז חשוב לי המרווח באוטו.

פורסם

אז לדעתי כדאי לך לחפש פוקוס 2008, אחרי מתיחת פנים. מרווחת, בטיחותית, זולה לרכישה ולאחזקה. לא הכי זריזה אבל כתבת שזה לא הכי קריטי עבורך.

אופציה אחרת - רנו מגאן, 2009, במחיר כזה תוכל לקבל רכב עם אחריות לשלוש שנים+טיפולים לשלוש שנים+ביטוח לשנה+עץ ריח.

פורסם

התחלתי מהמגאן ולפי מה שהבנתי ממאמרים שקראתי באינטרנט הם לא הכי אמינים? (כמה ציטוטים של מוסכניקים "לא הייתי מייעץ לחבר לקנות מגאו" "יש לה מלא תקלות אחרי 40-50 ק"מ" וכל השאר באותה רוח)

פורסם

אני לא יודע אם היא נכנסת לך בתקציב או לא, אבל גולף 1.6 משנת 2005 או 2006 מאוד מאוד מרווחת ובקלות אפשר להושיב מאחורה 2 מבוגרים. עלות הטיפולים גם לא כ"כ גדולה אם מטפלים מחוץ למוסכים המורשים, ויחסית קל למצוא אחת שמורה.

האסטרה משמעותית פחות מרווחת מהגולף.

שים לב אבל שעלויות הביטוח לגולף כנראה יהיו יותר גבוהות מאשר רוב המכוניות שהוזכרו פה בשרשור.

VW Golf GTI 2006 Manual

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב.. עשיתי בדיקות וחיפשתי רכבים מצאתי כמה

עכשיו אני צריך את עזרתכם בבחירת הרכב שהכי יתאים לי לצרכיי לפי הנתונים האלה:

נוחות נסיעה, רכב מרווח

עלות טיפולים (ותדירות טיפולים)

איבזור

גודל תא מטען

"אכילת" דלק

שברולט אופטרה LS MORE 2008 1.6 יד ראשונה 80K קילומטראז' (39K ש"ח)

שברולט אופטרה 1.6 2006 LS PLUS 5 דלתות יד 2 53K קילומטראז' (35K ש"ח)

מיצובישי לאנסר קלאסיק אקזקיוטיב 2008 1.6 יד 1 68K קילומטראז' (45K ש"ח)

מאזדה 3 1.6 2005 בCOMFORT יד 2 80K קילומטראז' (45K ש"J)

פוקוס 2.0 2007 יד 1 65K קילומטראז' (50K ש"ח)

פורסם

וותר על האופטרות.

המאזדה לדעתי לא שווה את 3 שנים ההפרש מהמיצובישי, לא בצריכת דלק, לא בנוחות ולמעשה לא בכלום. במאזדה אין כמעט כלום חוץ מאפקט העדר, פה בארץ, לדעתי.

בין הפוקוס למיצובישי שיקול שלך. הפוקוס עצלה קצת אבל בשאר הפרמטרים בסדר יחסית למשפחתומטיות אחרות.

לדעתי דרך אגב ניסן אלמרה 2006 תהיה לך עדיפה מכל אלו ויישאר לך עודף אבל המיצובישי 2008 אז זו גם אופציה לא רעה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כמי שהייתה לו גם אלמרה(וויתרת?), גם לאנסר אקזקיוטיב 2007 וגם פוקוס 2009 מנוע 1.6 דגם TREND ולא GIHA המאובזרת הרבה יותר :

הלנסר:

נוחות נסיעה - נוחות טובה, אך לא טובה כמו הפוקוס שממש מצטיינת גם מלפנים וגם ליושבים מאחור.

רכב מרווח - כמו בקבוצה שלו (לא ל 5 מבוגרים), הפוקוס קצת יותר מרווחת

עלות טיפולים (ותדירות טיפולים)נדמה לי שכל 15 טיפול קטן לביקורת, 30 בינוני והשאר כמו בכולם

איבזור - דגם אקזקיוטיב מגיע עם חישוקי מגנזיום, וכל מיני קישוטים ונעים לשהות בו. רדיו דיסק הרכבה בארץ, בוררי מזגן ידניים כמו בפוקוס. בפוקוס יש רדיודיסק מובנה. השאר רגיל.

גודל תא מטען - כ 400 ליטר, הפוקוס כ 460 .

"אכילת" דלק - לנסר בנסיעה רגועה מחוץ לעיר כ 1/12 , בעיר 1/8 . פוקוס 2.0 = לא יודע בוודאות.

דגם GIHA מאוד מאובזר ומפנק ואף מגיב לגז כשלוחצים לו לעומת הלאנסר העצלה (למרות שלא משנה לך).

מהנסועה המאוד נמוכה הייתי הולך על הפוקוס כך שגם הבדל צריכת דלק של כ 20% לא יתבטא ביותר מ 150-200 ש"ח בחודש

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...