Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

ברצוני להזהיר ולהתריע, מפני שרלטן המסתובב במקומות צבורים בעיקר ליד חנויות חלקי חילוף, ומציע הדגמה של שסתום האמור להחליף את השסתום PCV המקורי ברכב בשסתום מיחד האמור לגרום לסלד יציב ולחיסכון בדלק!

בדיעבד מתברר שהחסכן שמתימר להיות "מומחה לאוורור מנוע", מפרק את השסתום PCV המקורי, ומחליפו בשסתום חלול !!

להלן ציטוט נאמן למקור, מהודעה פרטית שקיבלתי מחבר הפורום, שמאשר לי לצטט אותו:

שאלה לגבי אמינות "מומחה לאוורור מנוע"

צביקה ערב טוב ,

רציתי לשתף אותך במקרה שקרה לי היום.

כאשר עמדתי בקרבת חנות לחלקי חילוף לרכב , ניגש אלי אדם אשר כינה עצמו כ"מומחה לאוורור המנוע" והציע לי הדגמה בחינם איך לחסוך בדלק ואיך לגרום למנוע לפעול בצורה טובה יותר. הוא החליף לי את שסתום PCV וע"י ההחלפה המנוע אכן עבד בצורה חלקה ויציבה יותר. לאותו אדם היתה כמות של שסתומים בכיס שנראו כאילו עברו טיפול חובבני.

למזלי נתקלתי בעבר בתגובות אודות אדם זה (בפורום זה או באתר אחר, אינני זוכר) והתגובות היו לא טובות, נכתב שכדאי להיזהר מאדם זה.

לאחר מס' בירורים עם חברים בעלי מוסך אשר שמעו על אותו אדם, הומלץ לי לא להתעסק איתו.

מצד אחד התגובות בהן נתקלתי לא היו טובות, אך מצד שני, תוצאות ההדגמה היו טובות.

האם שמעת על הסיפור הזה?

אשמח לחוות דעתך המקצועית בנושא זה .

תודה ושבת שלום

צביקה. כתב:

***** כתב:

צביקה ערב טוב ,

רציתי לשתף אותך במקרה שקרה לי היום.

כאשר עמדתי בקרבת חנות לחלקי חילוף לרכב , ניגש אלי אדם אשר כינה עצמו כ"מומחה לאוורור המנוע" והציע לי הדגמה בחינם איך לחסוך בדלק ואיך לגרום למנוע לפעול בצורה טובה יותר. הוא החליף לי את שסתום PCV וע"י ההחלפה המנוע אכן עבד בצורה חלקה ויציבה יותר. לאותו אדם היתה כמות של שסתומים בכיס שנראו כאילו עברו טיפול חובבני.

למזלי נתקלתי בעבר בתגובות אודות אדם זה (בפורום זה או באתר אחר, אינני זוכר) והתגובות היו לא טובות, נכתב שכדאי להיזהר מאדם זה.

לאחר מס' בירורים עם חברים בעלי מוסך אשר שמעו על אותו אדם, הומלץ לי לא להתעסק איתו.

מצד אחד התגובות בהן נתקלתי לא היו טובות, אך מצד שני, תוצאות ההדגמה היו טובות.

האם שמעת על הסיפור הזה?

אשמח לחוות דעתך המקצועית בנושא זה .

תודה ושבת שלום

***** שלום רב !

לא שמעתי על האיש מעולם, וכל הסיפור שלך נשמע הזוי, אם כי אני מניח נכון, אך לא אמין, עבודה בעינים שרלטנות, וניסיון ללכוד אנשים תמימים , לומכור להם " שמן נחשים" במתכונת חדשה.

המלצתי פרסם זאת בפורום טכני אך ספק פרטים רבים יותר, מה סוג הרכב שברשותך, מה תופעת הלוואי שהיתה קיימת ברכבך, ואיז שיפור" פסיכולוגי", או אמיתי הרגשת.

פרט גם את כל התהליך שבוצע ברכבך בהרחבה.

בברכה

צביקה

צביקה ערב טוב.

רציתי לעדכן אותך שמיום חמישי אני מחפש את המאמר שסיפרתי לך שקראתי על אותו אדם, האומנם לא מצאתי אותו אבל במפתיע מצאתי את השרשור הזה .http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160043 שלא פחות ולא יותר חיים יוד פתח בשנת 07.

הכי מצחיק שברגע שזה קרה לי הייתי בדרך לחיים למוסך לכיוון קטן וכשסיפרתי לו והוא אמר לי שהוא מכיר אותו ולא להתעסק איתו .

אני מצרף קישור לשרשור משנת 2007 בו חברי חיים יוד כבר בזמנו התריע על התופעה, חובה לקרוא את השרשור המצורף בלינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160043

בברכה צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

בגלל צפייה דלה בשרשור שפתחתי, אני מבקש מהמנהלים, לשקול העברת השרשור שפתחתי, לטכני, אולי שם יהיה התענינות ותגובות בהתאם.

לשקולכם המנהלים.

בתודה מראש.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מנסה למצוא את הסיבה מדוע אנשים ילכו לבן אדם בודד העומד באמצע מקום ציבורי ומציע "שיפורים" לרכב.

סלחו לי על ההתבטאות שלי אבל מדובר באנשים תמימים וטיפשים במידה עצומה.

כמו שאמרת צביקה - על כל בורג באוטו יושב מהנדס, לא אחד כזה שמטייל ברחובות ומוכר מוצרים..

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מנסה למצוא את הסיבה מדוע אנשים ילכו לבן אדם בודד העומד באמצע מקום ציבורי ומציע "שיפורים" לרכב.

כנראה נוסטלגיה לתקופת הצנע/שירות בצה"ל/רוסיה סובייטית שבהן היה מקובל "להשיג" דברים ולא לקנות בצורה מסודרת בחנות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאדם נשען לי על הרכב בתור לטיפול במוסך, או משאירים לי את הרכב מונע או רק מתקרבים לרכב שלי עם סיגריה, אני מתחרפן. אז שמישהו יגש אלי באמצע הרחוב, יפתח לי מכסה מנוע ועוד יחליף חלקים מאולתרים ברכב שלי, שלי! רק מלחשוב על זה נהייה לי חם.

אין לי מושג מי ההזוי שיסכים לדבר כזה, אפילו ברכב מושכר לא הייתי נותן לאחד אחד לגעת, שאני לא אתקע באיזה חור.

לא יאמן על מה אנשים עושים כסף.

פורסם

מה זה הסיפור ההזוי הזה?

זה כמו שהייתי בחורה והייתי כותב:

"צביקה שלום, ברצוני לספר לך מקרה שקרה לי,

ביום שישי בשתיים בלילה, הלכתי באיזור התחנה המרכזית הישנה בת"א

כשאני לבד לגמרי ולבושה בשמלת מיני עם שלט "חרמנית לפניך",

ניגש אליי סודני ענק וניסה לאנוס אותי!

האם אני אשמה?"

פורסם
האם אני אשמה?"

לא את לא אשמה. פשוט הסודני לא מקפיד לקחת תרופות להורדת לחץ דם :shock: .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...