Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני ידנית, 50-75 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בוחן גם את האפשרות של גרנדה פונטו רובוטית מהשנים הללו, יש הרבה יותר מבחר עם מנוע 1.4. איך הגיר הרובוטי שלה? סביר או קופץ ומעצבן כמו ברובוטיות אחרות?

פורסם

אינדבידואלי. לפי דעתי הוא לא כ"כ נורא כמו שעושים ממנו. השאלה היא איך הוא מבחינת אמינות.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני נוהג מעל שנתיים ברובוטית , לדעתי גיר מדהים ומהנה לנהיגה, אם אתה מכיר גיר ידני ומבין שאתה נוהג בעצם על גיר ידני אתה תהנה מכל רגע ותבין איך לנצל אותו נכון, והוא לא קופצני בכלל! חלק כמו באוטומט!, המצב היחיד זה במישחק של גז וברקס מתחת ל20 קמ"ש שאם משגעים את הרובוט אז לפעמים הוא מחבר קלאץ מהר מידי ושעוזבים מהר מידי הגז אז מקבלים בלימת מנוע-(זה רק למי שאין מושג איך הגיר פועל)

אני כבר מעל חצי שנה נוהג על מצב ידני, הכי מהנה וכבר ממש לא מרגיש עגלה(מעל 3K סל"ד בכל הילוך )

אבל העניין הבעייתי הוא:

א: הגיר מאוד יקר להחלפה ואתה תרגיש שאתה יושן על פצצת זמן אם אתה קונה רכב של כ80~100 אלך ק"מ

ב:ישנו הפרש במחיר הקניה(משמעותי)

אם אתה רגיל לידני קח לך ידנית שמורה, במחירי שחיטה תקבל רכב כמו חדש ואמין שיחסוך לך המון כסף! (טיפול שמן סנטטי מלא+מסנן עולה כ250 במוסך מורשה) כמה עלה באיביזה?

הרכב מאוד יפה וצעיר ואמין- תישאל מוסכניק שמבין ותגלה שהרכב יותר גרמני מאשר איטלקי מבחינת החלקים

שים לו גאנטים יפים, מערכת טובה ותהנה בסוף כל שנה בכסף שתחסוך בטיפולים, דלק ובביטוח המקיף לרכב

ואם כבר בתקציב הגבוהה הייתי קונה אחת כזאת:

http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/1297167/Default.aspx

תמיד אני מוצא באוטו דיל את הבראבו במצב חדש! עם כ20K ק"מ סביב ה70K לפני מיקוח. אם לא הייתי סטודנט הייתי חוטף

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מהאופציה הידנית ירדתי די מהר, פשוט כי אין כאלה עם מנוע 1.4. ועם מנוע 1.2 ו-69 כ"ס אני לא אגיע רחוק. מה שנשאר זה באמת לבדוק את הגיר הרובוטי ולראות אם הוא נוח לי. כמה זה "יקר" להחלפה? הוא באמת שובק חיים אחרי 80-100 אלף ק"מ?

פורסם

ממה שקראתי בפורום כ 5K,שזה בערך עלות של שיפוץ גיר אוטומטי,ממה שאני קורא עליו מאנשים,אורך חיים שלו די דומה לאוטומט,יש כאלה שעוברים את 100K ואין בעיות,זה הרבה עניין של מזל גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה רגיל לידני קח לך ידנית שמורה, במחירי שחיטה תקבל רכב כמו חדש ואמין שיחסוך לך המון כסף! (טיפול שמן סנטטי מלא+מסנן עולה כ250 במוסך מורשה) כמה עלה באיביזה?

לא הספקתי לטפל באיביזה, היא נגנבה לאחר שגמעה 3,500 ק"מ בלבד. :cry: מהיכרותי עם VAG (פולו 2001 אוטו') אני מניח שהטיפולים קצת יקרים.

הגרנדה פונטו באמת כזו אמינה? אני קורא פה דברים די טובים עליה, למרות שבכתבות מהשנים בהן היא הגיעה לארץ לא בדיוק החמיאו לה..

באשר לידנית, יש אולי 2-3 עם מנוע 1.4 ביד 2 והן לא הרשימו אותי לטובה. אני חושב שבכל מקרה הרובוטית שווה תוספת קטנה.

נותרתי עם פונטו גרנדה 2008-2009 רובוטית/ ידנית אם יהיה לי מזל ואמצא אחת, או פולו ידנית מאותם שנים. יש עוד עצות/ המלצות / הצעות למישהו?

• תוכן חדש...