Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפני 3 חודשים היתה ההשקה הרשמית של הדימקס החדש של UMI בגני התערוכה,

ואמרו שהוא יעלה על הכביש בישראל ב 6/2012,

אז עד היום לא ראיתי אותו, מישהו יודע מה קורה?

המשלוח הגיע לארץ או עוד לא?

אשמח לעוד מידע.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

באולם תצוגה בנצרת עילית הוא נמצא כבר שבוע

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אהלן חברים,

לפני 3 חודשים היתה ההשקה הרשמית של הדימקס החדש של UMI בגני התערוכה,

ואמרו שהוא יעלה על הכביש בישראל ב 6/2012,

אז עד היום לא ראיתי אותו, מישהו יודע מה קורה?

המשלוח הגיע לארץ או עוד לא?

אשמח לעוד מידע.

היי,

הדימקס החדש הגיע לאולמות התצוגה החודש.

תחילת המסירות ללקוחות יתבצע החל מסוף החודש הקרוב.

אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לפנות אלי,

גיא משברולט

פורסם

כן חברים היתי אתמול באולם תצוגה בנצרת עילית והוא היה שם בתצוגה, היה דגם 2X4 אוטומתי LS,

הבנתי מהסוכן אם אני קונה אותו היום אז אני מקבל אותו על הכביש בחודש 8/12 ומי שהזמין כבר מחודש 3/12 אז יקל אותו עד סוף החודש,

אבל אני ירדתי מזה, אם אני רוצה לקנות טנדר חדש מהחברה אז אני קונה רק שברולט סילבראדו,

כי ההפרש במחירים הוא כמעט ולא מורגש ומה שאני מקבל החזרי מס ומע"מ בסילחבראדו כבר שווה יותר למשך כל השנה, וגם אני מקבל החזר בלו על הסולר,

לעומת זאת בדימקס אני לא מקבל שום דבר, אפילו את המע"מ של הקנייה אני לא מקבל.

אז כן אם מישהו חושב לקנות טנדר אז כדאי לחשוב פעמיים.

רק נשאר הקטע של החנייה בתוך העיר, אבל ראיתי שהרבה מסתדרים עם זה, וגם ככה אני לא עובד תמיד בתוך מרכזי ערים צפופים.

פורסם

עדיין לא בדקתי כמה עולה ביטוח, אבל גם על הביטוח אני מקבל החזר.

ולגבי כל המע"מ וההחזרים אני מקבל אותם כי אני עצמאי ויש לי עוסק מורשה.

פורסם

סילברדו מקבל החזר מע"מ מלא על כל ההוצאות ובלו. (שים לב מקבלים החזר בלו עד 9,000 ליטר בשנה) בדימקס הוא מקבל רק 2/3 מע"מ על כל ההוצאות אחזקה ולא מקבל החזר בלו על הסולר. לעיתים עדיף לרכוש סילברדו. תלוי באופי הפעילות של העסק. בנוסף הוא מקבל רכב הרבה יותר חזק ומפנק.

פורסם

למה מקבלים החזר בלו עד 9000 ליטר בשנה?

ואם חברה יש להם 10 או 20 משאיות שכל יום הם צורכים איזה 5000 ליטר אז מה עושים?

אני יודע שמקבלים החזר בלו ללא הגבלה, אבל אם יש לך עד 5 רכבים אתה מקבל את ההחזר כל 4 חודשים, ואם יש לך מעל 5 רכבים אתה מקבל את ההחזר כל חודשיים.

ומבחינת צריכת דלק היום אני עם הדימקס עושה 1/7.5, ובסילבראדו הוא יעשה 1/5 אז זה לא משהו קריטי, יהיה הפרש אבל אפשר לעמוד בזה.

ובכללי כמה מקבלים היום על כל ליטר סולר החזר בלו? שמעתי פעם היה 2.4 ש"ח זה נכון ?

• תוכן חדש...