Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגליון 'אוטו' של החודש, עכשיו, כמו שאומרים, בדוכני העיתונים (ואם לא עכשיו אז מחרתיים).

מצא חן בעיניכם? ספרו לחבריכם (ושלחו 100 ש"ח+מע"מ ל"קרן טל שביט לעידוד אופנועים ב'אוטו'"). לא מצא חן בעיניכם? תשתקו, אף אחד לא שאל אתכם.

טל

ALL ride-800.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
בגליון 'אוטו' של החודש, עכשיו, כמו שאומרים, בדוכני העיתונים (ואם לא עכשיו אז מחרתיים).

מצא חן בעיניכם? ספרו לחבריכם (ושלחו 100 ש"ח+מע"מ ל"קרן טל שביט לעידוד אופנועים ב'אוטו'"). לא מצא חן בעיניכם? תשתקו, אף אחד לא שאל אתכם.

טל

טל יקירי, אתה מודע שמה שאתה עושה לא עומד בכללי הפורום.... :lol:

יאללה ,סרוק לנו כבר!

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

א-ח-ל-ה כתבה! באמת... המממ... אם היה לי רישיון לאופנוע... הייתי בהחלט שוקל למכור את הרכב לטובת טיל שכזה...

שאלה:

התמונה מהעיתון של הרמת הגלגל... יש מצב שאתה מעלה את זה לפה באיכות טובה?! (התמונה פשוט מדהימה... ואני רוצה אותה לעיטור מחשבי הדל... משהו כמו 768X1024) :oops:

שיהיה בכיף!

פורסם

רענן... אם איני טועה... רשום בכתבה...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
את המאמר ברשת אבל אולי תוכל לגלות לנו מי בחנו יחד איתך את האופנועים?

נו פרובלם. השתתפו במבחן, בחלקים כאלו ואחרים, לפי סדר א-ב של השם הפרטי: דורון עידן, דני קושמרו, זיו אופנהיים, נסים דואק, סטפן אבנדיץ'. עוד הצטרף כאחד הרוכבים, אך לא כאחד הבוחנים, גילי ווילי (שאופנועו משתתף, כמובן)... וקיבלנו ביום הראשון ליווי חביב מאת J.

טל

(ובינתיים, קבלו תמונה או שתיים)

R1000 37-800.jpg

ZX Stefan-800.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
נו פרובלם. השתתפו במבחן, בחלקים כאלו ואחרים, לפי סדר א-ב של השם הפרטי: דורון עידן, דני קושמרו, זיו אופנהיים, נסים דואק, סטפן אבנדיץ'. עוד הצטרף כאחד הרוכבים, אך לא כאחד הבוחנים, גילי ווילי (שאופנועו משתתף, כמובן)... וקיבלנו ביום הראשון ליווי חביב מאת J.

טל

פשששש....אופנוע מבחן חדש של עופר אבניר?

צביעה נפלאה לאופנוע נפלא (הכסף-חלק הייתה משעממת)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

טל

:mm_yeah: תמונות יפות

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

:shock:

אכן צביעה חדה ורעננה...

הרבה יותר מחמיאה ל-R1000...

שביטל... ידוע לך אם זה אופנוע נוסף.... או במקום ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
:shock:

אכן צביעה חדה ורעננה...

הרבה יותר מחמיאה ל-R1000...

שביטל... ידוע לך אם זה אופנוע נוסף.... או במקום ?

זה אותו האופנוע, שצבעו מחדש (והחליפו בולם אחורי).

ולטל"ז: התמונה הראשונה כמובן ע"י פדר. שתי האחרות - לא...

טל

פורסם
זה אותו האופנוע, שצבעו מחדש (והחליפו בולם אחורי).

ולטל"ז: התמונה הראשונה כמובן ע"י פדר. שתי האחרות - לא...

טל

ע-ו-ד פעם החליפו בולם אחורי או שמדובר על אותה החלפה שנעשתה לפני כחודשיים בערך?

(עוד לפני שפולגז רכבו עליו?)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אתמול קראתי מוטו, היום נלך לחפש דוכן שמוכר אוטו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...