Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Yokohama A539 או FalkenZE912?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף 4 צמיגים ביאריס 2006 שלי. (175/65/R14).

אני נוסע כל יום ירושלים תל אביב ובמהירות גבוהה, לכן אני מחפש צמיגים בטוחים, למהירות גבוהה במחיר טוב.

מחיפוש בTires4U מצאתי שני מועמדים שנראים בעיני ראויים: Yokohama A539 או FalkenZE912. שניהם ב330 שקל.

(גם לקונטיננטל יש צמיגים טובים במחיר סביר אבל לא באיזור המרכז)

בעלי הפנצ'ריות מנסים לשכנע אותי לרכוש Dunlop 490, ב290 שקל, אבל קראתי עליהם ביקורות רעות בפורומים.

אז בין שני המועמדים המובילים, מי עדיף? או האם יש למישהו הצעה נוספת?

תודה!

פורסם

לי יש את הפלקאן כבר 3 שנים, והם כבר דורשים החלפה.

כמובן כך בחשבון שלא בדיוק נסעתי רגוע כל הזמן והמידה גדולה יותר.

אבל בכללי הצמיג לא רע בכלל.

האחיזה טובה ולא מתיבש.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

אל תתקרב לפאלקן ,תוך פחות משנתיים ולא יותר משלושים אלף ק"מ ,הצמיגים התחילו להסדק בדפנות ומאוחר יותר התעוותו .

לא נוגע בצמיג הזה יותר גם אם יתנו לי מתנה .

לגבי היוקו צמיג איכותי מאוד ,תבדוק תאריך יצור במיוחד בדגם הזה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
אל תתקרב לפאלקן ,תוך פחות משנתיים ולא יותר משלושים אלף ק"מ ,הצמיגים התחילו להסדק בדפנות ומאוחר יותר התעוותו .

לא נוגע בצמיג הזה יותר גם אם יתנו לי מתנה .

לגבי היוקו צמיג איכותי מאוד ,תבדוק תאריך יצור במיוחד בדגם הזה .

אל תכתוב סתם דברים, הבחור שמעליך כתב שיש לו 3 שנים, אצלי זה כבר סט שני של הפאלקן, מחזיקים מצויין ונותנים תמורה טובה מאוד למחיר.

צמיג מאוד נוח.

פורסם

לא כותב סתם דברים ,אם יש משהו שאני לא חוסך בו זה הבטיחות של הרכב שלי ובטח לא בצמיגים ,התאכזבתי מאוד מהצמיג הנ"ל ,הרכב נסע כמו טרקטור ובנוסף אני לא היחיד שהתלונן על הצמיג הזה ,שברמתו הוא כצמיג סיני זול ,ולכן הוחלפו לצמיגים איכותיים יותר ולא בהכרח יקרים יותר ,החלפתי לדנלופ ואין מה להשוות מבחינת איכות נסיעה אחיזה ורעש מהצמיגים שבפלקן היה מאוד גבוה .

זה נסיוני עם הצמיג הנ"ל .לציין שהדנלופ עלו לי בהפרש של חמישים ש"ח לצמיג .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

היוקוהמה מזמן לא מיוצרים. במקומם (לא בדיוק אבל בערך) יש את ה-C.Drive ואת ה-C.Drive 2.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היוקוהמה מזמן לא מיוצרים. במקומם (לא בדיוק אבל בערך) יש את ה-C.Drive ואת ה-C.Drive 2.

זה אומר שאם מישהו מציע לי אותם, הם בהכרח צמיגים ישנים?

פורסם

לא נשמע הגיוני ש c.drive עולים כמו falken ze912.

הם צריכים לעלות כ 70-100 ש"ח יותר.

ולדעתי, אחרי שני סטים של פאלקן , הם לא שנויים במחלוקת - צמיגים בסדר גמור מכל הבחינות ביחס למחיר, שקטים, אוחזים לא רע ולא נשחקים מהר.

כל צמיג אחרי שנתיים-שלוש מתחיל להיסדק מיובש, אלא אם הרכב חונה רוב הזמן בצל.

בקיצור, ליאריס שלך פאלקן יספיק מעל ומעבר, אבל אם אתה רוצה להשקיע יותר כספים, יוקוהאמה יתנו לך גם יותר.

לשיקולך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לי יש נסיון טוב עם פאלקן, אמנם לא במהירות גבוהה.

אם הנהיגה שלך מאומצת, שקול קניית צמיג ספורטיבי - והחלפה בתדירות גבוהה מ-3 שנים.

קטעי הנסיעה משער הגיא עד שורש וסיבוב מוצא עד גינות סחרוב (ובמיוחד בכוון ההפוך) מחייבים צמיגים בעלי אחיזה טובה אם אתה נוהג במהירות תלת ספרתית.

פורסם
גם לי יש נסיון טוב עם פאלקן, אמנם לא במהירות גבוהה.

אם הנהיגה שלך מאומצת, שקול קניית צמיג ספורטיבי - והחלפה בתדירות גבוהה מ-3 שנים.

קטעי הנסיעה משער הגיא עד שורש וסיבוב מוצא עד גינות סחרוב (ובמיוחד בכוון ההפוך) מחייבים צמיגים בעלי אחיזה טובה אם אתה נוהג במהירות תלת ספרתית.

למען האמת אני נוסע רק מ443, אבל היאריס שלי ממש זריזה ובחלקים מהדרך עוברת את 140 לכן חשבתי להנעיל אותה בצמיגים בטוחים.

הצמיגים העכשוויים שלי goodyear 82T, היו בסדר גמור, אבל חשבתי שזה רעיון טוב לעלות כיתה למהירות H.

אני מניח ששום צמיג לא יחזיק אצלי יותר מ3 שנים כי אני נוסע כ40000 ק"מ בשנה.

• תוכן חדש...