Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה חבר'ה שיודעים את העבודה! תענוג לעקוב אחרי הפרוייקט.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עבודה יפה ונקיה!! קבלו ח"ח!

אתם לא תאמינו כמה אני מקנא בכם... גם לי יש סופר לנסר ידנית ואם רק היה לי זמן או שקל על התחת הייתי מתחיל לשפץ אותה...

שאלה- אתם הולכים לעבוד גם על המנוע, גיר וכו' או רק על לוק וקוסמטיקה?

ועוד פעם- קבלו ח"ח!

אין צורך לגעת במנוע/גיר מאחר והאוטו במצב מכני מעולה!

תזכור גם שלא תמיד צריך כסף כדי לשפץ משהו ברכב כל עוד יש לך ידע וכלים בסיסיים.

בין אם זה אפילו לחזק בורג או להחליף אטם שעולה כמה שקלים, תמיד יש מנה מסויימת של סיפוק עצמי (למרות שזה מאוד אינדיבידואלי).

תודה לכולם.

פורסם

תוכל להסביר בבקשה את תהליך צביעת הג'אנטים מחדש?

איך פירקת את הגלגלים מהג'אנט? באיזה חומרים השתמשת?

אני מעוניין לעשות את אותו הדבר .

פורסם

בין אם זה אפילו לחזק בורג או להחליף אטם שעולה כמה שקלים, תמיד יש מנה מסויימת של סיפוק עצמי (למרות שזה מאוד אינדיבידואלי).

תודה לכולם.

אוקיי, תודה!

כל שיפוץ שניתן לעשות בלי לשלם כבר עשיתי... אני לא במצב כלכלי שיש לי אפילו 500 שקל להוצאה אז בינתיים אני עושה מה שאני יכול:lol:

אגב- יש לך אולי רעיונות איך לטפל בסדקים/ קרעים בפלסטיק שמצפה את הדלתות מבפנים שהתבקע מהחום?

תודה ובהצלחה בפרוייקט המדהים!

פורסם
תוכל להסביר בבקשה את תהליך צביעת הג'אנטים מחדש?

איך פירקת את הגלגלים מהג'אנט? באיזה חומרים השתמשת?

אני מעוניין לעשות את אותו הדבר .

את ההפרדה של הצמיגים מהג'אנט עושים כמובן בפנצ'ריה.

לגבי הצביעה.

אין שם שום דבר מסובך, מורידים שפשופים ומכות בעזרת נייר זכוכית, כדי שיהיה לך מושג במה לגעת ובמה לא, כל שריטה שתרגיש בעזרת הציפורן סביר להניח שיראו אחרי צבע, אני קצת פרפקציוניסט אז שייפתי כמעט את הכל לאותה רמה גם איפה שאין שפשופים כדי שהצבע יתפס יותר טוב, השתמשנו בנייר 120/100, אפשר להשקיע ולעבור עם 240 אבל לדעתי מיותר במיוחד כשעושים 4+ שכבות שכוללות צבע יסוד + צבע + לכה.

אחרי השיוף מנקים את החורים טוב טוב בחומר שמסיר שמנים וממלאים בבונדו, משייפים שוב את הבונדו עם נייר עדין.

אחרי זה מנקים טוב טוב הכל עם דגריזר + אלכוהול/טינר וצובעים.

שום דבר מסובך, הכי קל תחפש מדריך ביוטיוב, יש מלא.

אוקיי, תודה!

כל שיפוץ שניתן לעשות בלי לשלם כבר עשיתי... אני לא במצב כלכלי שיש לי אפילו 500 שקל להוצאה אז בינתיים אני עושה מה שאני יכול:lol:

אגב- יש לך אולי רעיונות איך לטפל בסדקים/ קרעים בפלסטיק שמצפה את הדלתות מבפנים שהתבקע מהחום?

תודה ובהצלחה בפרוייקט המדהים!

יש מלא דרכים, תהיה יצירתי.

רמז: עור סינטטי, מדבקת וייניל וכו'

פורסם

תודה לכולם.

כל הכבוד על ההתקדמות שלכם.

התמונות שאתם מצלמים באיכות נורא גבוהה, ממש כיף לראות !

אני אשמח כאשר תעלו תמונות לאחר של החלפת ההגה תשדלו לצלם כמה שיותר מאוד מסקרן אותי לדעת איך החלפת הגה מתבצעת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הפתעתם אותי עם הסט של הOZ, תמשיכו כך! כל הכבוד. אגב, תאמין לי קצב איטי הכי טוב, ככה אתם עושים דברים יותר טוב וביסודיות. בהצלחה בהמשך!

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

כיף לראות פרוייקטים כאלו.

המכונית הראשונה שלי הייתה סופר לנסר 1994 ידנית ואתם ממש מזכירים לי נשכחות.

אל תמהרו והמשיכו בעבודה הטובה.

כפי שכבר אמרו רבים לפניי,פשוט שרשור תענוג.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...