Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי הקטנה (19) לקראת סיום לימודי הנהיגה, לפני כמה ימים היא הייתה עם ידיד שלה באיזור ללא רכבים ושם היא ביקשה שייתן לה סיבוב ברכב שלו בחנייה שם. הוא נתן וההמשך ברור..

משטרה יצאה ממקום מסתור ועצרה את הרכב והבינה שלאחותי אין רישיון נהיגה.

אין לי מושג מה נסגר עם ידיד שלה והרכב שלו - האמת שזה ממש לא מעניין אותי.

אחותי קיבלה זימון לשימוע ובשימוע היא קיבלה זימון לבית משפט, לעוד שבועיים.

אני עליה מאד וכך גם ההורים שלנו, אבא שלי לא מוכן לעזור לה ואומר מצידו תקבל עונש כבד רק כך היא תלמד להבא.

אני גם חושב שהיא צריכה לקבל עונש על מה שהיא עשתה, רק כך היא באמת תלמד, אולם אני מפחד שלפעמים בית המשפט ירצה לעשות עליהום עליה ל"למען יראו וישמעו" ובכך אחותי תהיה "שעירה לעזאזאל".

היא מסכימה ומקבלת שמגיעה לה עונש חמור, אולם אנו פוחדים שהיא תקבל עונש שיהיה יותר מדי חמור ויפגע לה בעתיד שלה, כמו תיק פלילי או שלילה להמון שנים וכו'..

התלבטנו האם כדאי לפנות לעורך דין ולבקש עזרה בתביעה. מצד שני חשבנו שאולי דווקא הפוך, לבוא למשפט ללא עורך דין לומר לשופט שהיא הבינה את המעשה וכו'..ואולי יעריכו את זה יותר. שאין לנו רצון להתחמק מעונש ואנחנו לא שה תמים.

בקיצור מה אתם מציעים לפנות לעורך דין או שההשקעה הכספית בו לא שווה את העונש ועדיף לקבל כבר עונש איזה שיהיה?

ד"א מה העונש המקסימאלי שהיא יכולה לקבל? אציין גם שהשיקול הכלכלי משחק פה תפקיד. היא ילדה צעירה ויהיה לה קשה לממן הן את העו"ד והן את הקנס הצפוי.

תודה על כל עזרה שתבוא.

פורסם

אני לא מבין מה הם עושים מזה כזה סיפור סך הכל חניה לא שהיא נסעה על כביש ראשי. מקווה שזה קנס כספי סמלי ולא משהו רציני. אחות שלי בת 16 מתי שהיא איתי ולפעמים אני כותב אסאמאס אני אומר לה תחזיקי את ההגה או בתוך הישוב אני נותן לה לנהוג.

פורסם
אני לא מבין מה הם עושים מזה כזה סיפור סך הכל חניה לא שהיא נסעה על כביש ראשי. מקווה שזה קנס כספי סמלי ולא משהו רציני. אחות שלי בת 16 מתי שהיא איתי ולפעמים אני כותב אסאמאס אני אומר לה תחזיקי את ההגה או בתוך הישוב אני נותן לה לנהוג.

מציע לך לערוך את ההודעה, לך תדע מי קורא את ההודעות :roll:

פורסם

נהיגה ללא רשיון היא גם נהיגה ללא ביטוח חובה בתוקף, לכן מתייחסים לכך בחומרה!!

גם החבר יקבל צינור.

שישכרו ביחד עו"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מישהו יודע אולי מה העונש המקסימאלי או הנורמלי לעבירה שכזאת? ניסיתי לחפש בגוגל ולא ממש מצאתי מידע עדכני בנושא.

חייב קצת אינפורמציה כדי לדעת איך להיערך למשפט, עם או בלי עו"ד..

תודה

פורסם

חפש בגוגל. יש הרבה מיקרים של אנשים שנהגו ללא רישיון.

לרוע מזלם, הם הצליחו להגיע לחדשות. (מישהו שנהג 30 שנה ללא רישיון קיבל 5 חודשי מאסר, 2500 ש"ח ושלילה לשנתיים או 5 שנים.)

למזלנו, אחותך לא הגיעה לחדשות. ההחלטה של אבא שלך היא נכונה. עשית טעות, תשלמי עליה.

ממש שקראתי באינטרנט, זה יכול להגיע לעונש מאסר על תנאי ושלילה לכמה שנים. הייתי רוצה להאמין שיתחשבו בה בגלל שהיא צעירה ובגלל שזה היה במקום ריק מאנשים וזה לא יגיע לכדי כך. אבל אני ממליץ מאוד להתחמש בעו"ד.

פורסם
אחות שלי בת 16 מתי שהיא איתי ולפעמים אני כותב אסאמאס אני אומר לה תחזיקי את ההגה או בתוך הישוב אני נותן לה לנהוג.

יפה. אז אתה גם נותן לילדה בת 16 לנהוג ברכב שלך, גם כותב אסאמאסים תוך כדי נהיגה ועוד מתרברב בזה בפורום ציבורי.

אין מקרים שבהם היא גם מחזיקה את ההגה כשאתה צריך שתי ידיים לפתוח את הוודקה?

נהג למופת. :roll:

פורסם

היה לי מקרה דומה לפני 5 שנים, עם אחותי גם.

ממליץ להתחמש בעו"ד!

ביהמ"ש תמיד מנסה לעשות למען ייראו וייראו, סתם לדוגמא, אני , בתור זה שהיה רשום שאני נתתי לאחותי לנהוג ללא רישיון, רצו להכניס למעצר 10 חודש!

עד שהגיע עו"ד, וייקר את הסיפור, אבל השתלם! הוציא אותי עם תנאי לשנתיים שזה אומר שאם ו... במהלך השנתיים האלו עשיתי עבירה כלשהי, לא חניה ושטויות, אלא עבירה עם נקודות, הרישיון שלי נלקח לשנתיים, בנוסף לזה קנס כספי..

ואני זה שיצא הזול מבינינו.. עו"ד ומהר!

פורסם

אאוץ', תשכרו עו"ד - בלי עוד אתה שרוף במערכת המשפט הישראלית,

תובעי התעבורה הם אנשים שנוטים לבקש את העונש המקסימאלי, לרוב השופטים

לוקחים את צד התביעה, - אני מקווה שאצל אחותך הבלתי אחראית תהיה התחשבות

ואת הידיד שלה יעיפו מהכביש לכמה שיותר זמן לטובת כולנו,

אני ממליץ לטיפש שכתב שאחותו מחזיקה את ההגה בנהיגה למחוק את ההודעה,

היום אפשר לעלות על כל אדם ברשת - השמרו!

כשיש לי SMS אני פשוט עוצר בצד, או שנותן לנוסע שלידי להקריא לי אותו, ולפעמים

גם משכתב לו מה להקליד כתגובה, - בכל אופן, הטלפון לא צריך להיות ביד בשעת הנהיגה,

בעצם, חוץ מההגה והידית הילוכים שום דבר לא צריך להימצא ביד בנהיגה, - גם לא פחית פפסי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

רוב הסיכווים שהשופט ישמע מה אתם אומרים אבל ייקח את המלצת התובע.

זה לא משפט שיארך שנים, עו"ד לא יגבה סכום שלא תוכלו לעמוד בו , זה כנראה יהיה רק דיון אחד.

בכל מקרה אני מציע להיכנס למשרד של עו"ד ולספר לו את המקרה ולשמוע את תגובתו, יש כאלו שינסו להפחיד אותך ויגידו שאתה חייב עו"ד (היום הם יותר צודקים מפעם) בגלל ההחמרה בענישה, בכל מקרה גם העו"ד עצמו ייפגש לפני הדיון עם התובע ויראה מה המלצת התובע לעונש וינסה להוריד את זה למינימום..

כשאני עשיתי תאונה וזומנתי למשפט (בגלל חלאה שרצה לסחוט את הביטוח) העו"ד המליץ לי להיכנס לחדר תובעים ולדבר עם התובע ואכן בזמנו הייתי סטודנט והתפרנסתי מחלוקת עיתונים, התובע התחשב והסכים לשלילה על תנאי וקנס שהשופטת הורידה לחצי בגלל היותי סטודנט..

שורה תחתונה, אין מנוס מהתייעצות עם עו"ד הגון אם תמצא כזה

ליאור

פורסם

תוך שבועיים הוזמנה לבית משפט?

כנראה שהיא הוזמנה לשיפוט מהיר.

אחותך יכולה לערוך את החישוב ולראות מה יותר חשוב לה,

כסף עבור עורך דין שהיא תוציא, או "על תנאי".

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנשים תודה.

כדי להוזיל את העלויות החלטנו שגם היא והידיד יקחו עורך דין ביחד ע"מ לקזז בהוצאות.

נקווה שהענישה לא תהיה חמורה על המידה.

שוב תודה

פורסם
נהיגה ללא רשיון היא גם נהיגה ללא ביטוח חובה בתוקף, לכן מתייחסים לכך בחומרה!!

גם החבר יקבל צינור.

שישכרו ביחד עו"ד

אנשים תודה.

כדי להוזיל את העלויות החלטנו שגם היא והידיד יקחו עורך דין ביחד ע"מ לקזז בהוצאות.

נקווה שהענישה לא תהיה חמורה על המידה.

שוב תודה

אני לא משוכנע שזה חכם שהם מיוצגים יחד,

ייתכן ניגוד אינטרסים ביניהם.

מצד שני לא מדובר בשוד תכשיטי הכתר, בסך הכל נהיגה בלי רשיון, העו"ד כנראה יוציא את שניהם עם כמה (לא מעט) חודשים שלילה/מניעה מהוצאת רשיון וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...