Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כבר תקופה שאני מחפש משפחתית למשפחה.

הדרישות:

1. תא מטען שיכול להכי כסא גלגלים +.

2. מרחב פנימי גדול.

3. צריכת דלק כמה שיותר טובה.

4. הרכב אמור להמכר אחרי 4-5 שנים ככה שכמה שיותר חזקה במחירון.

5.אמינות!!!

6.אבזור כמה שיותר טוב.

הרכב ישמש שני מבוגרים ואדם נכה. 85% נסיעות עירוניות.

c4 ברמת אבזור pk ( גג פנורמי שמפחיד קצת את אמא שלי) עם גיר רגיל חיישנים ומערכת מיגון מתנה עולה לנו 88K

lancer ברמת אבזור ספורט (סנרוף ומגנזיום)+ מערכת מולטימדיה+ חיישנים+ מצלמה+מ.מיגון יהלום עולה לנו 87K

אשמח לראות תגובות מאנשים שיש להם את הרכבים הללו או יודעים עליהם.

והצעות כמובן. תודה:-)

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

קשה לי לעזור לך בהתלבטות הספצפית, אבל בגדול נראה לי שהכיוון הכללי לא נכון.

יש היום פוקוס סטיישן, אוקטביה, רומסטר, I30/ סיד סטיישן.

נראות לי כמו אופציות עדיפות למי שמחפש תא מטען שימושי(ובטח יש עוד כמה אפשרויות ששכחתי).

לאחי יש פורטה, הבגאז גדול, תא הנוסעים דיי מרווח, אבל פרט לכך:

המנוע טוב, הגיר סביר (6 הילוכים, לפעמים קצת מבלבל וצריך בעיטה הגונה כדי כדי להאיץ טוב), מתלים בינונים, פלסטיקה פשוטה ושחורה, הגה שפשוט מרגיש מגעיל. אחיזה לא יצא לי לבדוק, אח שלי אמר לי שלא משהו, אולי בגלל צמיגי נקסן. ומושב נהג גרוע, גם לפי דעתי גם לדעת אחי וגם לדעת חבר נוסף שיש לו פורטה.

מנהיגה בודדת בI30 סטיישן, המתלים טיפה יותר מוצלחים, הגיר מתבלבל קצת פחות (4 הילוכים), המושב גם גרוע, הגה עדיף.

פורסם

הלכתי לבדוק את הפוקוס , פשוט הנציג היה כול כך מגעיל שלא התחשק לי אפילו לקבל הצעת מחיר.

בגדול הפוקוס תעלה משהו כמו 8K יותר.

לדעתכם זה משתלם??

ולמה אפחד לא מדבר על הלנסר? יפנית, נראת טוב, איכות חומרים אמורה להיות טובה

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

לגבי הלנסר - קרא את מבחן הדרך שעשינו לה כאן באתר בקישור המצורף ותבין למה:

מיצובישי לנסר - מבחן דרך

בגדול, מדובר ברכב די בינוני. אין לה הרבה יתרונות על פני המתחרות שציינת. למעשה, מלבד עניין העיצוב (שזה עניין של טעם) והמושב האחורי הנוח קשה לי לחשוב על יתרון מהותי נוסף בהשוואה לסיטרואן, לקיה או לפורד.

אנחנו מדברים כאן על רכב לרכישה פרטית? כי אם כן, סדאן 1,600 אוטומט זאת בחירה מיושנת ומאוד לא משתלמת לדעתי. יש היום בשוק אופציות זולות יותר ומשתלמות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לגבי הלנסר - קרא את מבחן הדרך שעשינו לה כאן באתר בקישור המצורף ותבין למה:

מיצובישי לנסר - מבחן דרך

בגדול, מדובר ברכב די בינוני. אין לה הרבה יתרונות על פני המתחרות שציינת. למעשה, מלבד עניין העיצוב (שזה עניין של טעם) והמושב האחורי הנוח קשה לי לחשוב על יתרון מהותי נוסף בהשוואה לסיטרואן, לקיה או לפורד.

אנחנו מדברים כאן על רכב לרכישה פרטית? כי אם כן, סדאן 1,600 אוטומט זאת בחירה מיושנת ומאוד לא משתלמת לדעתי. יש היום בשוק אופציות זולות יותר ומשתלמות יותר.

מדובר על רכישה פרטית עם הנחת ביטח לאומי.

הרכב צריך לשמש אדם נכה שישב בכסא האחורי והבגאז יוכל להכיל כסא גלגלים ועוד קצת מקום.

הרכב צריך להיות יחסית בעל מימדים לא גדולים מידי כרגע יש לנו מאזדה 323 וכול שאר המשפחתיות מרגישות ענקיות

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם
מדובר על רכישה פרטית עם הנחת ביטח לאומי.

הרכב צריך לשמש אדם נכה שישב בכסא האחורי והבגאז יוכל להכיל כסא גלגלים ועוד קצת מקום.

הרכב צריך להיות יחסית בעל מימדים לא גדולים מידי כרגע יש לנו מאזדה 323 וכול שאר המשפחתיות מרגישות ענקיות

אוקיי, ואתם חייבים לרכוש רכב עם מנוע בנפח מסוים או שאין לכם הגבלה לנפח לצורך קבלת ההנחה?

כי אם לא, יש אופציות טובות אחרות -

יש סטיישנים, גם פוקוס וגם i30 החדשה (אוטוטו מגיעה) וגם אוקטביה סטיישן.

יש מיקרו-וואנים נהדרים, כמו טויוטה ספייס-ורסו.

יש סקודה רומסטר, גם אופציה מעניינת עם מנוע TSI חסכוני.

אם אתם לא מפחדים משילוב של טורבו, דיזל, רובוטי וסיטרואן - שווה לבדוק גם את ה-C3 פיקאסו. רכב מאוד חסכוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש גם משפחתיות קטנות שיזכירו יותר את הלאנטיס במרחב הפנימי ויהיה קומפקטיות ולעיתים גם חסכוניות יותר.

יש את המאזדה 2 שהיא כבר דיי מיושנת ותא הנוסעים לא עומד בסטנדרט של המתחרות.

היונדאי I25 נאה בדגם המאובזר ומציעה איבזור לא רע עם מנוע 1.6 וביצועים טובים, ב-1.4 הם פושרים בלבד.

בקיה ריו שחולקת פלטפורמה עם היונדאי יש המון איבזור ולא חסר שום דבר, אבל היא משווקת עם מנוע ה-1.4 בלבד שהוא דיי חלש.

כדאי לבצע נסיעות מבחן כדי לראות עד כמה זה מפריע עניין הביצועים.

ב-2013 אמורות להגיע גם הסיאט טולדו החדשה והסקודה ראפיד שגם הן משפחתיות קטנות ויציעו מעט מהאיכות של קונצרן פולקסוואגן ויחידות הנעה חדשניות ביחס למתחרות (TSI+DSG). לפי הפרסום אתמול בידיעות אחרונות הפיג'ו 301 אמורה להגיע ארצה בסוף השנה ועל הנייר נשמעת אפשרות מעניינת.

בהצלחה.

פורסם

תודה למגיבים.

אין הגבלה לנפח כולשהו.

לגבי סטיישן , אמא שלי לא רואה את עצמה נוהגת ברכב גדול ושוללת את זה.

ישנו מין לחץ לקנות כבר כי ראינו כול כך הרבה וכבר האמת שהתבלבלנו נורא.

הi25 כמעט באותו מחיר כמו הסיטרואן והלנסר הפרש של 4K.

הc3 אבא שלי לא אוהב את המראה ( הוא מחפש פוזה או מראה יוקרתי )

אני יודע שישי מלא דרישות אבל פשוט זה מבלבל נורא.

קראתי שיונדאי I30 החדשה צריכה להגיעה כול רגע וגם הסיד .

השאלה האם כדאי לחכות?

האם הרכבים האלו(קוראנים) הם אמינים כי אנחנו קונים רכב לטווח של 5 שנים שזה מעבר לאחריות הרגילה.

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

שלום,

אני חושב (בניגוד לחברים שכבר הביעו דיעה לפני ), שבמיקרה שלכם מיצובישי לנסר כן יכולה להתאים בצורה טובה לדרישות שרשמת.

נכון שלא מדובר ברכב הכי מתקדם, הכי חזק או הכי חסכוני בקבוצה, אבל מדובר ברכב אמין, מרווח ליושבים מאחור, בטיחותי, מאובזר (ברמת הגימור שאתם בודקים), בגאז' גדול וצריכת דלק ממוצעת.

המנוע 1600 סמ"ק קצת שיפר את הביצועיים מול אותה לנסר עם מנוע 1500 סמ"ק.

ברגע שאין בכוונתכם לקנות פוקוס סטיישן, מיצובישי עדיפה על פוקוס סדן בגלל גודל הבגאז' - בפוקוס סדן הוא עלול לא להספיק לכיסא גלגלים +.

אתם כנראה גם אוהבים את המראה החיצוני של לנסר ולא מחפשים ביצועים יוצאי דופן.

יונדאי I35 (מכונית מעולה) ארוכה יותר ופתח הכניסה לבגאז' טיפה צר להכנסת חפצים גדולים.

אוקטביה יכולה גם להתאים, אבל יש בה פחות מקום ליושבים מאחור. בגאז' ענק, מנוע 1200 סמ"ק TSI חזק וחסכוני.

לשיקולכם.

גם פלואנס\מגאן מתאימה למה שאתם מחפשים. יש גם דגם DCI מאוד חסכוני (דיזל).

היא הכי מרווחת בפנים, אבל יש לרנו חסרון גדול מבחינתכם - ירידת ערך גדולה (מסורתי לרנו + ריבוי רכבי ליסינג מאותו הדגם).

בכל מיקרה, לא לוותר על נסיעת מבחן, כולל ניסיון הכנסת כיסא גלגלים לבגאז'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגלל הזמן שאתם מתעתדים להחזיק את הרכב אני מציע לבדוק מקרוב את קיה, גם הריו וגם הפורטה.

תקבלו רכב שעדיין יהיה באחריות כשתמכרו אותו ובגדול 2 משפחתיות עם מימדים סטנדרטיים יחסית, תאי נוסעים מרוווחים (והרבה איבזור בריו) ותאי מטען גדולים.

פורסם

לשקודה אוקטביה יש תא מטען ענק - כיסא גלגלים יכנס לתא המטען בלי בעייה. רכב מאוד טוב שמתאים לנכה - עדיף על לנסר או C4.

לC4 תא מטען קטן, אני מאמין שבלי קיפול מושבים אחוריים כיסא גלגלים לא יכנס.

לאוקטביה מבחינת צריכת דלק יש מנוע TSI 1.2 מודני שאמור להיות חסכוני יותר ממנועי 1.6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...