Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw סדרה 3

kasemali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני מחפש בי אמ וי סדרה 3 החדשה , ויש לי מס שאלות בנושא

- מבחינת צריכת דלק - ואם יש הפרש משמעותי בין מנוע 2000 למנוע 2500 או 3000

- מבחינת תחזוקה וטיפולים - האם באמת החלקים שלהם כל כך נדירים ולפעמים צריך ליבא אותם מחול

- אם כבר קונים בי אם וי אז מה ממליצים 330 או 318 מבחינת חווית נהיגה ואבזור

- האם מישהו יודע על יבוא אישי של רכבי יד שנייה מחול גרמניה ראיתי ב איי ביי שמחיר של ה 2010 בסביבות 100K ש"ח

אם יש לכם מה להוסיף , לגבי הרכב הזה , אם יש אתרים מיוחדים שמסבירים על כך אשמח אם תשלחו

אשמח לקבל את התגובות שלכם וללמוד מהנסיון שלכם

פורסם

כמובן שתמצא הבדלים בצריכת הדלק בין מנועי 2 ליטר, 2.5 ליטר ו-3 ליטר, אל תצפה לרכבים סופר חסכוניים אבל מצד שני יש להם צריכת דלק סבירה בהחלט לנפח.

שום חלק לא נדיר ומי שמייבא חלקים מחו"ל עושה זאת משיקולי חסכון בכסף (וזו באמת סיבה מצויינת לייבא חלפים, יש הפרשים של מאות אחוזים).

אם כבר קונים סדרה 3 אז עדיף M3.....:wink:

וברצינות, מה אתה רוצה לקבל מהרכב שלך?

אם נוחות, איבזור,סטטוס וכו', 2 הרכבים יתנו לך את אותה תמורה (בהנחה ונרכשה חבילת איבזור ל-318).

אם בביצועים חשקה נפשך- עזוב את ה-318 לנפשה ותקח את ה-330 (גם ה-325 תעשה את העבודה למרות שמנוע ה-330 הינו 6 צילינדרים שמחים לעומת 4 צילינדרים ב-325).

קח בחשבון שאם תזמין שנת 2010 אתה מדבר על E90 ולא על סדרה 3 החדשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הפוסט שלך לא ברור; ההבדל במחיר בין 320 (ובטח 318 ) לבין 330 הוא עצום.

לגופו של עניין, בעיני, ה- 318/20 נותנות רק SHOW. באותו מחיר האינפיניטי תיתן זריזות גבוהה משמעותית (אבל לא את הסמל, כמובן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מסכים עם בר חלקית,

אכן לא תמצא ביצועים במנועים שהם מתחת ל-2.5 ליטר בסדרה 3, מצד שני לא תמיד זה מה שמחפשים כך שאי אפשר לקרוא ל-320 "show", היא עדיין מציעה בדיוק את אותה איכות של ה-330, היא מציעה גם את אותו איבזור, את אותה יוקרה וכו', רק עם מנוע חלש יותר.

אם אתה לא לחוץ על ביצועים גם מהמנועים החלשים אפשר להנות, זה עדיין אותו רכב בדיוק.

מעבר לזה, במאמר מוסגר, אף אחד מדגמי ב.מ.וו לא נועד להיות מכונית דראג, כולל גרסאות ה-M, מצד שני הרכבים האלה יודעים להתנהג.

אז נכון שעבור חובב נהיגה ספורטיבית רצוי מאוד לשדך להתנהגות מנוע בשרני, אבל כל אחד והאפשרויות\רצונות שלו.

עבורי ל-325 אין מספיק כוח, אבא שלי היה מתנייד בשמחה ב-318 ולא היתה לו אף תלונה על המנוע החלוש.

פורסם

אני נוסע על E90 320I , אני לא מרגיש את החוסר בכוח במיוחד לא בישראל.

המנוע מאוד גמיש ומ2500 סל"ד אתה כבר מרגיש משיכה מאוד יפה ממנו.

אף פעם לא נזקקתי בכביש ציבורי ללחוץ על הדוושה עד הסוף, בנסיעה יום יומית ליותר מ2 3שניות.

יש לזכור שהסובבים אותך הם בד"כ פורד פוקוס ומאזדה 3 שלא מגיעות לחצי מהביצועיים, שBMW גם 320 מגיעה.

לפני מספר שבועות יצא לי להיות בטיול של מועדן BMW בכרמל ונסעתי בדיוק באותו קצב של מרצדס AMG C55.

מאחורי נסע חבר נוסף עם 135I, שהיו קטעים במיוחד בסיבובים שהתרחקתי ממנו לא מעט.

חשוב להדגיש שבכרמל רוב הדרך מעוקלת, אך מנוע זה ממש לא הכל.

ומפרסומים של "פורמים בחו"ל" ו"סרטונים ביוטיוב" גם ה320 יודעת להגיע די מהר למהירויות שהיו שוללות ליותר מ90 יום את הרישיון:-P .

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לנסוע באותו קצב זה יפה, השאלה אם מדובר על קצב חוקי או קצב לא חוקי.

בקצב חוקי הם יפתחו פער בהאצה ואתה תקזז כשהם יגיעו למהירות חוקית, בקצב לא חוקי אין לך סיכוי בעולם לעמוד איתם או אפילו להתקרב אליהם, אלה ליגות שונות (אני ניסיתי לקזז פערים לחברים שלי כשאני על 235 קמ״ש והם ממשיכים להתרחק ממני...ודי מהר אפילו).

אם 135 ו-C55 לא ברחו לך זה בגלל 1 מ-2 אופציות:

1.הם לא באמת לחצו או נהגו אגרסיבי.

2.הם לא נהגים מי יודע מה.

במצב שהרכבים האלה ילחצו הם מהר מאוד יעלמו לך. ממש מהר.

אני נוהג על 325 (והיא יותר מהירה מ-320 E90, נבדק ולא פעם) ועדיין 335 תברח לי מהר מאוד בכביש מהיר ואפילו מהר יותר בכביש טכני.

יש למנועים המוגדשים האלה (בדגמי 135 ו-335) גמישות וביצועים מצויינים, הם מאוד חזקים ביחס למנוע שלי ושלך.

ה-C55 בכלל אמורה לברוח לכל אלה.

פורסם

הטיול היה מאוד טכני ומי שמיומן בפניות וסיבובים היה לו כמובן יתרון.

מה שרציתי לשבח זה את ההתנהגות של הבימר ולומר שמנוע זה לא המדד היחידי לשפיטת מכונית.

ד.א הנהג של הC55 לפחות, הוא חובב נהיגה ותיק שיודע לנהוג.

ללא ספק שבקו ישר הC55 היית משאירה לי חצץ וכנל גם ה135, אבל איך אומרים בעלי הבימרים "החיים זה לא רק קו ישר".

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
כמובן שתמצא הבדלים בצריכת הדלק בין מנועי 2 ליטר, 2.5 ליטר ו-3 ליטר, אל תצפה לרכבים סופר חסכוניים אבל מצד שני יש להם צריכת דלק סבירה בהחלט לנפח.

אם בביצועים חשקה נפשך- עזוב את ה-318 לנפשה ותקח את ה-330 (גם ה-325 תעשה את העבודה למרות שמנוע ה-330 הינו 6 צילינדרים שמחים לעומת 4 צילינדרים ב-325).

זה 6 צילינדר טורי וגם הוא שמח,פשוט יש לו מחסור במומנט וזה בהחלט מורגש בטורים נמוכים,בהשוואה ל-3.0 שגמיש יותר.

turboy

• תוכן חדש...