Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הרכב שלי ישלח למוסך בחצור הגלילית על גרר מחר {בחינם,דרך הביטוח,תודה לשגריר}

אני אסע בשישי באוטובוס להביא את הרכב.

למה?

אל תשאלו,בגדול אני מצליח להניע אותו רק בהנעה חמישית או שישית,מאוד קשה להניע את הרכב, היה במוסך מתמחה לBMW,לא מצא את הבעיה,אבל גם לא לקח כסף חוץ מפילטר דלק -100 שקל.

[מוסך מוטו פלוס, למוסך ציקי ביהוד אני לא רוצה לחזור, לא התלהבתי ממנו וקמור ונירגד- שומר נפשו ירחק!]

אני רוצה להעביר את הרכב לעופר, אחד התותחים שמלא במילים טובות בפורום השכן,ממש כמו מוסך רון.

http://www.autosport.co.il/profile.php?mode=viewprofile&u=1613

אבל,מאיפה לחזור?

דרך EMAP רשום דרך כביש 6 או 4 או 2,

אני חושב שדרך כביש 90 זה הכי מהיר לחזור לירושלים לא?

תקנו אותי אם אני טועה.

{האוטובוס של אגד,שנוסע מירושלים לחצור הגלילית נוסע על כביש 90,עוצר בטבריה וממשיך דוח לחצור הגלילית}

חצור הגלילית.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חבר, 963 שנוסע דרך כביש 6 יקח אותך ממרכזית ירושלים עד קריית שמונה. בדרך הוא גם עוצר בחצור.

מכיר את הקו הזה טוב טוב וגם אני גר בראש פינה.

פורסם

90 זאת האופציה הקצרה ביותר לירושלים, וגם המהירה ביותר.

העניין הוא שאתה צריך להכיר את הכביש. זה כביש ללא גדר הפרדה, המון פיתולים ושיפועים ואם אתה חוזר בערב, אז גם אין תאורה.

מטבריה לירושלים אני אישית מגיע בשעה וחצי.

פורסם

אוי אוי אוי, שיפועים, פיתולים, בלי גדר, מי ישמע כדבר הזה.

אחת מתופעות הלוואי של כביש 6 היא הפיכת כביש 90 לשומם ברוב המקומות.

זאת האופציה הכי שפויה לחיבור בין צפון לירושלים - הסיכוי שתמות הוא נמוך יותר

מכיוון שיש לך עסק עם בערך פי 10 פחות נהגים אחרים על הכביש.

בערב/לילה אתה מגיע תוך שעתיים ורבע בחצור הגלילית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...