Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה, ראש מפלג=אלטרנטור(ככה לפי המוסכניק שלי, לא היה לי מושג מזה ראש מפלג לפני כן וידעתי רק מה הוא אלטרנטור)

האלטרנטור הוחלף למשומש, לא היה טוב , הוחלף לחדש , זה הכל.

עזוב את הרעידות , הן מאוד שוליות.

השאלה האם אלטרנטור חדש במחיר 800 שקל (כולל עבודה) זה מחיר טוב, וכיצד אפשר לדעת עד כמה האלטרנטור טוב.

בנוסף , אני שם לב שנוצר שטח מת בתחילת דוושת הדלק , משהו שהיה אבל עכשיו קצת גדל יותר, האם יש קשר לאלטרנטור ?

אני בטוח שחוטי ההצתה לא מצויינים , למרות שהם נראים חדשים, אני אבדוק את חברתם ואומר לך.

עכשיו המטרה שלי זה להשיג תגובת דוושה חדה יותר ובעצם כל הבעיות במיצובישי נפתרו (חוץ מצריכת דלק של וונדורה)

Miata ND2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צביקה, ראש מפלג=אלטרנטור(ככה לפי המוסכניק שלי, לא היה לי מושג מזה ראש מפלג לפני כן וידעתי רק מה הוא אלטרנטור)

האלטרנטור הוחלף למשומש, לא היה טוב , הוחלף לחדש , זה הכל.

עזוב את הרעידות , הן מאוד שוליות.

השאלה האם אלטרנטור חדש במחיר 800 שקל (כולל עבודה) זה מחיר טוב, וכיצד אפשר לדעת עד כמה האלטרנטור טוב.

בנוסף , אני שם לב שנוצר שטח מת בתחילת דוושת הדלק , משהו שהיה אבל עכשיו קצת גדל יותר, האם יש קשר לאלטרנטור ?

אני בטוח שחוטי ההצתה לא מצויינים , למרות שהם נראים חדשים, אני אבדוק את חברתם ואומר לך.

עכשיו המטרה שלי זה להשיג תגובת דוושה חדה יותר ובעצם כל הבעיות במיצובישי נפתרו (חוץ מצריכת דלק של וונדורה)

עכשיו אני יותר מוטרד מהמוסך והתנהלותו, ראש מפלג = אלטרנטור?, זה כמו האגדה של קרבורטור שחדר לתוך הרדייאטור, המחיר על האלטרנטור כנראה הוגן- במידה וזו אכן הבעיה (דבר שאני לא מאמין), ואם זו לא הבעיה אז המחיר יקר מאוד 800 ש'ח יותר מידי.

נשמח אם תפרסם את שם המוסך למען יראו ויראו.

פורסם
עכשיו אני יותר מוטרד מהמוסך והתנהלותו, ראש מפלג = אלטרנטור?, זה כמו האגדה של קרבורטור שחדר לתוך הרדייאטור, המחיר על האלטרנטור כנראה הוגן- במידה וזו אכן הבעיה (דבר שאני לא מאמין), ואם זו לא הבעיה אז המחיר יקר מאוד 800 ש'ח יותר מידי.

נשמח אם תפרסם את שם המוסך למען יראו ויראו.

אני לא מפרסם את שם המוסך ולמרות כל העוול כביכול שנגרם לי שהייתי צריך לחזור הוא עדיין עשה לי מעל ומעבר המון דברים בחינם.

אמרו לי שראש מפלג זה אלטרנטור , אז כנראה שטעיתי , בכל מקרה הוחלף האלטרנטור וכן הבעיה עברה, למרות שאת זה נדע לאורך זמן (עניין של שבוע שאני אדע האם באמת זה פתר את הבעיה או שלא)

עצות לשיפור תגובת דוושת הדלק חוץ מניקוי מצערת(שנעשתה) יתקבלו בברכה:oops:

Miata ND2

פורסם
אז מה היה לנו? ראש מפלג המשומש שעלותו 350 התברר כפגום והוחלט לשים חדש ב 800 שקלים.

לנושא: האלטרנטור הקודם היה וורטה, כעת אני לא יודע איזה

מה חשיבות החברה ואיך בודקים עד כמה האלטרנטור טוב , ואם לא רשום את שם המותג ניתן להסיק שהוא לא טוב?

שוב תודה

אתה בטוח שמדובר באלטרנטור ולא במצבר? איך הוא נראה החפץ הזה שאתה קורא לו אלטרנטור שהוחלף?

נראה לי שאתה מדבר יותר על מצבר.

שטח מת בתחילת הדוושה? איך האוטו מאיץ, חזק או חלש מאוד וקשה לו לפתח מהירות?

תתאר לנו בדיוק, כמה הצריכת דלק אצלך לפני הבעיה וכמה אחרי.

יכול להיות ששתי הבעיות הנ"ל נובעות מחוסר כיוון מדויק של המפלג, מה שגורם לאיחור או קידום הצתה שגורר את 2 הבעיות האלו בדיוק.

(יכול להיות עוד סיבות כמובן, אבל בצירוף כל הנתונים והטיפולים שרכבך עבר רק זה עתה, זה מאוד מסתבר. דבר נוסף, מתי עשית טיפול החלפת שמנים ופילטרים באוטו?)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

סיכום סופי (בינתים, המשך בוודאי יבוא, אלא אם השרשור ינעל):

קרבורטור שנפל לרדיאטור ועשה סמטוחה, שהפך לכלב, שנשך לחתול, שהתחזה לקוף, שטיפס על העץ, שם אפרוחים חיפש,

אוי ואבוי לו למוסך, שכך ברכב מתעלל, שלאלטרנטור קורא ראש מפלג, שמחייב על 350 שקל על החלפה, שהופך ל800(מחיר יקר אך סביר, בתנאי שהבעייה נפתרה, ולא יוחלט בהמשך להחליף את האגזוז, את תפוחי ההגה, את הציריה, ואת חשבון הבנק של אור ש48 שעות מטעה אותנו במידע לא נכון, אך צל"ש מגיע לו על הפרגון למוסך על הזמן הרב שהקדיש עד כה ועל המחיר ה"זול" כביכול שידרוש בהמשך, ועל הגנה על שמו הטוב, ושמירת החיסיון על שמו המלא ומיקומו, לגיטימי הגון וצודק, פרנסתו של אדם שווה יותר מכסף, ועל כך אני מפרגן.

לסיום אני די סקפטי שהבעייה נפתרה, ואני די בטוח שהשרשור הוא בקצה הדרך.

להשתמע בהמשך.

אני עדיין מעוניין לדעת ,מה שם יצרן חוטי ההצתה הנוכחים, וממליץ להחליפם בחליפים איכותים, ורק אז הרכב יחזור להאיץ ולתפקד , ויחול שיפור מהותי בתגובת דוושת הדלק.עדיין הייתי מעונין בתמונות של האלטרנטור תא המנוע, ובהתמקדות על חוטי ההצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

וואו, mimi, תאמין לי שאני יודע טוב מאוד מזה אלטרנטור , אני לא עד כדי כך אהבל

טיפול נעשה בדצמבר.

אני לא חישבתי צריכות דלק מדוייקות עם הרכב לצערי, אני מאוד מרוצה מעניין ההאצה והנסיעה של הרכב כי באמת יש לו המון כח ואני ציינתי את זה בעבר ואני אציין שוב נהגתי על המון רכבים חדשים חזקים וכו' וכו' וכמה שהרכב הזה אמור להיות עגלה הוא בהחלט לא.

אחרי השטח המת הרכב מאיץ כמו שצריך וכמו שהיה.

אני אבדוק את העניין הזה של כיוון המפלג שהרבה אמרו לי עליו , תודה.

צביקה יקירי

לא סתם אני מגן עליו, הוא לא חייב אותי עדיין על שקל מהתיקונים ,זה לא שהבאתי לו את ה 350 ואמר לי יאללה סע תבדוק את הרכב ,הוא אמר לי קודם כל תבדוק את הרכב כמה ימים , אם הוא יהיה טוב תשלם , וכך היה.

גם את ה 800 לא שילמתי עדיין ,שוב , אני רוצה לבדוק את הרכב.

אמנם פעמיים לקחתי מונית , אבל יום אחד שלם קיבלתי רכב חלופי חדש וטוב, למרות שהוא לא עושה את זה ואין לו שום סיבה לעשות את זה.

את זה אני מאמין ששום מוסך מקצועי לא עושה, בנוסף הוא אף פעם לא הלחיץ אותי עם עניין התשלומים , בתיקון הרדיאטור הבאתי לו כל פעם כמה מזומנים שהיו עליי ולא הייתה לו שום בעיה

אני מאמין שעניין השרשורים נעול, אם שוב הרכב יעשה בעיות אני אבדוק מנוע צעדים יחליף מצתים לאיכותיים וגם פלאגים אבדוק ואם צריך אחליף, וזה כמובן לא אצל המוסך הנוכחי.

אני בכל מקרה אצלם לבקשתך את האלטרנטור החדש ואת חוטי ההצתה המסודרים היפים והנקיים להפליא , אבדוק גם מה סוגם.

מסקנה, אין מסקנה, צריך לגבש אחת אחרי מה שעברתי.

Miata ND2

פורסם
וואו, mimi, תאמין לי שאני יודע טוב מאוד מזה אלטרנטור , אני לא עד כדי כך אהבל

אני אבדוק את העניין הזה של כיוון המפלג שהרבה אמרו לי עליו , תודה.

אני מאמין שעניין השרשורים נעול, אם שוב הרכב יעשה בעיות אני אבדוק מנוע צעדים יחליף מצתים לאיכותיים וגם פלאגים אבדוק ואם צריך אחליף, וזה כמובן לא אצל המוסך הנוכחי.

אני בכל מקרה אצלם לבקשתך את האלטרנטור החדש ואת חוטי ההצתה המסודרים היפים והנקיים להפליא , אבדוק גם מה סוגם.

מסקנה, אין מסקנה, צריך לגבש אחת אחרי מה שעברתי.

אור אף אחד לא אמר שאתה אהבל ,אך שים לב איך ראש מפלג שכתבת בכותרת,הפך לאלטרנטור, יש לך הסבר לכך?

ולידיעתך פלגים זה מצתים, וכוונתך בוודאי לחוטי הצתה איכותיים, אני צודק?

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה , אני לא ידעתי מה הוחלף עד שפתחתי מכסה מנוע היום, הוא רק אמר לי ראש מפלג .

ולא הטעתי אתכם במידע לא נכון , כל דבר שהוא אמר לי רשמתי פה , לא שיניתי דברים או חשבתי על דברים בעצמי...

התכוונתי שאחליף חוטי הצתה ופלאגים אם צריך , ואת חוטי ההצתה אצלם לך , כן, כשאמרתי מצתים התכוונתי לחוטי הצתה.

אבל להגיד שאני לא יודע מה ההבדל בין מצבר לאלטרנטור זה הגזמה ;)

Miata ND2

פורסם

אור, חלילה לא התכוונתי להעליב.

אבל בחיים שלי לא פגשתי אלטרנטור וורטא, רק או חליפיים בלי שם או מקוריים של יצרן הרכב, לכן העליתי את זה בתור השערה. (לכן גם סימנתי בהדגשות בהודעותי הקודמות)

קח את התנצלותי הכנה, ובהצלחה עם הרכב.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

עכשיו הבנתי למה חשבת ככה :)

טוב הנה צילמתי הכל, ו MIMI גם צילום קודם של המנוע אתה יכול לעשות זום ולראות את הסמל של וורטא.

חוטי הצתה של PROMOTEX

תמונה של תא המנוע הישן:

attachment.php?attachmentid=285249&stc=1&d=1336119469

אלטרנטור וחוטים:

attachment.php?attachmentid=285251&stc=1&d=1336119469

77547.jpg

תמונה 752.jpg

Miata ND2

פורסם

ההר הולד עכבר, שהמליט זבוב, שנעקץ ביתוש.

בתמונה נראים חוטי הצתה איכותיים תחליפים מתוצרת פרומטקס(שווים!).

ומכסה מפלג חדש, עלות החלפים בקושי מדגדגת את ה250 עד 350 שקל בהגזמה.

הסכום שנדרש מופרך בכל מקרה , איך מצבר וולטה הפך לוורטה, שהפך לאלטרנטור,מסכים עם מימי שוורטה הכוונה למצבר.

ממליץ למחוק את השרשור ולהתחיל אותו מחדש !

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...