Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים צהריים טובים.

לאחרונה התפתח בראשי הרעיון הגאוני לעשות קעקוע שרוול.

המחשבה באה כתוצאה מכך שזה נראה לי ממש טוב ומיוחד.

מלבד זאת, חשבתי שברגע שאצא לאזרחות אלבש לעבודה רק חליפות, לכן לא תהיה לי בעיה עם מעסיקים. זה מכובד ומכבד, לא חשוב באיזו עבודה.

הבעיה היא שמעולם לא לבשתי חליפה, לכן אינני יודע את נוחיות ופרקטיות הדבר.

כמו כן, אינני מוצא דוגמאות יפות לשרוולים, בכל מקום שאני מסתכל זה רק דגים ועוד קשקושים. אני מעוניין בדרקון, עדיפות ליפני.

אם מישהו יוכל להמליץ לי על אתר עם שלל דוגמאות יפות, אשמח.

חשוב לציין שכבר יש לי קעקוע טרייבל בצד ימין באיזור כתף-יד קדמית, לכן אני מכיר את ההשלכות של קעקוע ושהוא נשאר לנצח וכל החרטא הזאת...

מקווה שתקחו את דבריי ברצינות ולא בזלזול, כי זה נשמע די ילדותי...

מכיוון שהניסיון שלי בכל מה שרשום כאן לא רב, כמובן שאתם יכולים לשתף ולספר משהו שאולי שכחתי או לא ציינתי בנושאים הנ"ל.

תודה,אלכס.

Honda civic EJ6

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אאתה חושב על זה פעמיים, כנראה שאתה יותר חושב על למה לא מלמה כן. אתה מתכוון לעשות שאוול כתף עד לקראת מפרק היד? או שמא מדובר על חצי שרוול או 3/4? ירידשה עד לגובה פרק היד תמיד יבצבץ צבע כלשהו, 3/4, כל חולצה ארוכה תסתיר.

בקשר ללמצוא דוגמאות. תסלח לי על הבוטות אבל:

מה אתה ילד? מי עושה שרוול מספר/פלאש/משהו שכבר נעשה? לא מדובר על קעקוע שטות כלשהו. תעשה משהו יחודי שיהיה יוצא דופן (לא שדרקון זה יוצא דופן). לך למקעקע שזורם לך איתו או שראית עבודות שהתרשמת ותתחיל לעבוד איתו על סקיצה.

אני לא אתווכח על טעם בקעקועים, אבל אם אתה רוצה דרקון אוריינטלי,

תסתכל בפורטפוליו של:

שניר רוזנסל מויז'ן קעקועים

אבי וענונו מפסיכו

החברה של קיפוד קעקועים

אריק מון

שניר זלמן - כרגע בארץ, חוזר לקולון שבגרמניה, לא יודע מתי.

אבישי טנא - על ת"א לוקסמבורג.

אני אישית חושב שהסגנון האוריינטלי כבר נטחן עד דק. שניר רוזנסל ואבי וענונו הם הכי אולדסקול שיש שכזה מגיע לאוריינטלי, כל השאר כבר מביאים טאצ' אישי עם העבודות שלהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
חברים צהריים טובים.

חשבתי שברגע שאצא לאזרחות אלבש לעבודה רק חליפות, לכן לא תהיה לי בעיה עם מעסיקים. זה מכובד ומכבד, לא חשוב באיזו עבודה.

הבעיה היא שמעולם לא לבשתי חליפה, לכן אינני יודע את נוחיות ופרקטיות הדבר.

א. מה מקצועך שאתה חושב שלעבודה תלבש רק חליפות?

ב. אם לא ניסית אף פעם, מי אמר לך שתסתדר איתן?

בקיצור, אם אתה בונה על להסתיר, למה לך? לדעתי תלך על משהו שיהיה לך נח איתו גם כשהוא גלוי.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

ממליץ על שרוול מהכתף עד הקו של חולצה קצרה , גם יפה וגם פרקטי.

שב עם מקעקע ותתחילו לזרום הכי יפה זה קעקוע שמורכב מהמון ציורים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לי יש מהכתף עד לקצת מעל מהמרפק ככה שגם בקיץ מי שלא צריך לראות לא רואה,כנס לאתר של מיאמי אינק ,זה האתר של ישראלי שיש לו מכון קעקועים ברמה גבוה,תיראה את העבודות של כריס גרוור הוא מומחה למה שביקשת! עם במקרה הוא היה עובד בארץ אין ספק שהוא היה עושה לי את הדרקון על הגב.

פורסם

אין ספק שהיית עומד בתור P:

באחת השיחות שלי עם שניר הוא טוען שזו הסיבה שהוא עזב לגרמניה, הוא פשוט רצה להתפתח הלאה. בארץ אין באמת לאיפה להתפתח כי עוד אין את התרבות שסובבת את הקעקוע ברמה.

Stay tuned

פורסם

אני מוכרח לציין שאחרי שעשיתי אצל שניר קעקוע הבחור פשוט אמן!

ואני יודע שאני אחזור אליו לעוד חצי שרוול!

ואתה צריך להיות מוכן בלב שלם לעשות דבר כזה...אם אתה עדיין בשלב של כן או לא אתה לא מוכן

Vw Polo GTI

פורסם

תודה לכל המגיבים, שמח שיש הענות.

כבר יש לי קעקוע טרייבל כמעט עד למרפק. כל חולצה מסתירה אותו, למרות שאני תמיד שמח שהוא מבצבץ משרוולים ממש קצרים.

בקשר ליוצא דופן, אני מעוניין לחפש סקיצות כדי לעשות משהו באותו הסגנון. לאו דווקא בדיוק אותו דבר.

מלבד זאת, בקשר לייחודיות, לפי דעתי, זה חרטא. לא אכפת לי אם יש את אותו הקעקוע גם לעוד 1000 אנשים, העיקר שלי הוא גורם לאושר ואני מבסוט ממנו.

אתה יכול לעשות משהו מיוחד היום, ובעוד כמה שנים לחצי מהארץ יהיה אותו דבר: תהיה בטוח שפעם גם לא היו הרבה אנשים עם שרוולים, אבל זה התפתח ועכשיו לכל ילד בארה"ב כבר יש לפחות אחד.

תודה על ההמלצות לגבי המקעקעים, לפי עבודותיהם התרשמתי מאוד לחיוב, לא ידעתי שיש רמה כזאת בארץ.

מישהו פה אמר שאני צריך לשבת עם המקעקע וכו'. לא יודע איך זה עובד אבל במקום הקודם שבו עשיתי את הקעקוע היה יחס מחורבן, אז ההתרשמות שלי מהטיפוסים האלה די שלילית. קצת קשה לי להאמין שמשהו שכה מסחרי עבורם, שהם עושים 20 פעם ביום עדיין יעורר בהם תחושת הזדהות והבנה של מה שאני רוצה. אולי אני טועה? אבל אני רואה בהם רק גורם מבצע של הרעיון.

בקשר לחליפה, פשוט כשאני רואה אנשים עם חליפה זה נראה מדהים בעיני, הם נראים מכובד וסוג של היי סוסייטי, מעין סטטוס גבוה, כמו רכב במוו שחור. גם בלי קשר לעבודה שבה אעסוק.

הייתי שמח ללבוש גם T, אבל אני לא יכול לדעת אילו דעות קדומות יהיו למעסיק שלי בנוגע לקעקועים. בשעות הפנאי ברור שאסתובב עם T, כמו היום.

בכל מקרה, כרגע זה לא רלוונטי.

בקשר לזה שאני לא מוכן: את הקעקוע הקודם חיפשתי המון, עד שמצאתי משהו שנדלקתי עליו. ואז ידעתי שזה זה. זה גם קורה לי עם בגדים. אני מאמין שברגע שאמצא משהו מדהים שיעשה לי את זה, כבר לא יהיו לבטים.

אשמח לעוד עצות ורעיונות.

תודה, אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם

הגישה שלך קצת ילדותית - בחיים לא לבשת חליפה, אבל אתה רוצה ללכת יום יום בחליפות בגלל שזה נראה מכובד?

חליפה זה לא משחק ילדים, חליפות טובות עולות אלפי שקלים, שלא לדבר על התחזוקה השוטפת שהן דורשות (כביסה, גיהוץ, ניקוי יבש).

זה חתיכת תחביב יקר, ובאופן כללי, אם העבודה שלך לא דורשת חליפה, כדאי לך להימנע מזה, כי זה פשוט לא מתאים.

זה לא תחפושת.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לחזק את דברי אליק-בליק: אני עובד מול קהל. לפני כ-15 שנה התחלתי ללבוש ז'קט ועניבה לעבודה - פשוט כיון שבעיני מדובר בהופעה יפה. התמדתי בתלבושת מספר חודשים וחזרתי לחולצות פולו, או, לכל היותר - מכופתרות.

חליפה אינה מתאימה לאקלים הישראלי, והיא שימושית רק בתנאים מאוד מסויימים. איני יודע במה בכוונתך לעסוק, אבל אם לא מדובר בייצוג מול אורחים נכבדים מאוד מחו"ל הרי שהחליפות שתרכוש ימצאו את מקומן בארון ה"מיוחדים" ואתה תלבש בגדים עם שרוולים קצרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המקעקע עושה את העבודה שלו,אתה בתור לקוח אמור להיות שלם אז אתה מגיע לפגישה לפני ונותן לו את הרעיון הכללי שלך גם אם זה תמונה קיימת הוא יכול לשנות דברים, עד שאתה לא מרוצה הוא ישנה אותה אפילו אם זה יקח הרבה זמן,

הוא לא אמור להתחבר לכל רעיון שהוא מקעקע אבל בכל מקרה,גש לאחד מהמקעקעים שב איתו

תגיד לו שאתה רוצה X Y והוא יעשה את זה,אני יכול להגיד לך מנסיון הוויז'ן היחס מדהים

אמא שלי עשתה קעקוע איתי ובנדוד שלי עשה שבוע לפני,באמת יחס פצצה!

Vw Polo GTI

פורסם

בישראל לובשים חליפה ללוויה, חתונה, אם אתה מנהל בנק ועוד כמה אירועים מוגדרים היטב.

בכל יתר הסיטואציות בעולם העבודה אתה תיראה כתייר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מקעקע עושה את העבודה שלו, אבל יותר מכל סוג עבודה, ככל שיהיה יותר מוזה על הרעיון שלך, ככה העבודה יותר טובה.

אני מתקעקע בוויז'ן קרוב ל6 שנים, אצל בוריס. ככלל אני מביא רעיון, כמה רפרנסים ומפה והלאה, היד שלו די חופשית. ו-viper' אצל מי התקעקתם? רונית? בוריס?

Stay tuned

פורסם

אני אישית שניר עשה לי את הקעקוע

אמא שלי התקעקעה אצל אחד בשם דן אם אני לא טועה בשםם

בוריס היה ביום חופש מתי שעשיתי את הקעקוע ואמא שלי החליטה פתאום לעשות קעקוע אז דן עשה לה את הקעקוע

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...