Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה ומוצלחת, לפני כשלושה שבועות אימצתי כלבה מדהימה (בשם בלה) מתנו לחיות לחיות.

היא מסוג פויינטר, ולפי הוטרינר הולכת להגיע לגודל של סוס פוני :D

היא בת 3 וחצי חודשים בערך, וזקוקה בדחיפות לאילוף (היא עושה צרכים בבית, קופצת כל הזמן, נושכת כל הזמן וכו')

אשמח להמלצה למאלף\מאלפת באיזור פ"ת \ המרכז - ואם אפשר גם מחירים (אין לי מושג כמה זה עולה)

תודה רבה :)

פורסם

לא מכיר מאלפים מהאיזון שלך אבל עצה שלי - קח רק מאלף שמלמד אותך איך לאלף את הכלב. הכוונה לה לקחת מאלף מהסוג שלוקח את הכלב אליו ו״מאלף״ אותו. כמו כן מאלף שמשתמש בשיטות חיוביות ולא ישר הולך על שיטות שליליות.

פורסם

סליחה, נכנסתי בטעות, חשבתי שזה שרשור המשך לשרשור הזה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

XD

בנוגע למאלף, אם אתה יכול להגיע לתל מונד למשל... יש מאלף טוב, שאילף את הכלבה המאוד קשה לאילוף שלי (אקיטה).

למאלף קוראים עמוס שיבולי.

אבל, הוא גם מגיע אלייך במידה ותצטרך...

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

כשקראתי את הכותרת, הדבר הראשון שעלה לי בראש עם חצי חיוך היה אותו שרשור מוכר וחביב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...