Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הגיע לידי דיבורית BT הנ"ל שפורק מרכב של חבר .

יש לי שני כבלים- אחד הבנתי שמתחבר לחשמל ברכב - אדום כתום ושחור - הכתום חתוך בקצה במקצת כאילו ליפפו עליו עוד חיבור כלשהו .

כבל נוסף הוא כבר עם כמו קופסא באמצע - בחיבור מצד אחד יש חיבור של 7 כבלים , שחור, אדום,צהוב,לבן,תכלת וחום וירוק ששניהם חתוכים ולא מחוברים לצמה הראשית , בקצה השני יש חיבור מאולתר שמהקופסא יוצאים שלושה כבלים כחול ירוק וצהוב שמחוברים לקונקטור- לא נראה לי מקורי ויש הלחמות של הקונקטור הנ"ל .

אשמח לדעת מה מתחבר למה - תודה ולילה טוב .

במידה וזה יעזור אני יכול לצלם ולהעלות תמונות .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
ערב טוב

הגיע לידי דיבורית BT הנ"ל שפורק מרכב של חבר .

יש לי שני כבלים- אחד הבנתי שמתחבר לחשמל ברכב - אדום כתום ושחור - הכתום חתוך בקצה במקצת כאילו ליפפו עליו עוד חיבור כלשהו .

כבל נוסף הוא כבר עם כמו קופסא באמצע - בחיבור מצד אחד יש חיבור של 7 כבלים , שחור, אדום,צהוב,לבן,תכלת וחום וירוק ששניהם חתוכים ולא מחוברים לצמה הראשית , בקצה השני יש חיבור מאולתר שמהקופסא יוצאים שלושה כבלים כחול ירוק וצהוב שמחוברים לקונקטור- לא נראה לי מקורי ויש הלחמות של הקונקטור הנ"ל .

אשמח לדעת מה מתחבר למה - תודה ולילה טוב .

במידה וזה יעזור אני יכול לצלם ולהעלות תמונות .

דפדף לעמוד 7

http://www.parrot.com/fr/support/guidesutilisateur/parrot_ck3100_user_guide_fi.pdf

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

ראיתי את manual שלו, ו הוא די דומה ל ck3000 שהיה לי רק עם צג. אז ככה צמה של שלוש חוטים זה: אדום זה פלוס אחרי סוויצ׳, צהוב פלוס קבוע ושחור מינוס. בצמה של 7 חוטים נראה לי שחסר כמה חוטים, אמור להיות 8 חוטים לרמקולים ועוד אחד להשתקה mute.

הנה manual שלו

http://www.parrot.com/fr/support/guidesutilisateur/parrot-ck3100_user-guide_en-el-he.pdf

פורסם

עברתי על כל אלה - רציתי לשמוע ממישהו שהתקין לבד ויודע בידיוק מה הולך - הבנתי שעושים איזה קומבינה בהתקנה כי אחרת צריך מתאם או משהו בסגנון .

פורסם

הצמה של 8 חוטים אתה חייב להתקין בין יציאה מרדיו לבין כניסה לרמקולים כלומר כאשר יש לך שיחה נכנסת אז דיבורית מנתקת את רדיו ומכניסה קול מדיבורית. מכווה שהסברתי ברור. עם עשו קומבינה שם אז אתה תצטרך לבדוק חוט אחד אחד. עם אתה מאיזור ב״ש אתה יכול לקפוץ אלי ואני אראה לך. זה לא מסובך.

פורסם

תודה על העזרה - החיבור הוא חיבור של 7 כבלים, בדקתי את כל החוט עצמו ואין חוט 8 נוסף , שניהם מהם חתוכים ככה שיש רק 5 שמתחברים לקופאסא שחורה - פתחתי את הקופסא ויש שם 3 ממסרים ועוד כל מיני דברים שבחיבור החוצה ישנם רק 3 גבלים צהוב כחול וירוק

פורסם
והפתעה נוספת נראה שחתכו כמעט את כל החוטים מהצמה והשאירו רק 3 :\ ?

זהו צמה שדיברתי עליה 8 חוטים לרמקולים, שים לב שיש צבעים דומים, הם מתחברים

לרמקולים ולרדיו.

זאת אומרת אתה חותך את חוטים שיש לך ומגשר את יציאות של דיבורית. אבל כדי לחבר אתה צריך לדעת איזה חוט מנתק ואיזה מחבר דיבורית.

לגבי חוטים אחרים זה אמור להיות כמו שאמרתי הזנה לדיבורית

פורסם

גם אני רוצה להרכיב דיבורית כזאת ורציתי לדעת איך אני מתחבר לרמקולים של הרדיו אם כל המערכת מחוברת למגבר חיצוני

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• תוכן חדש...