Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה הבאה לקוחה מYNET כמו שאתם רואים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214892,00.html

כל הזמן אני אומר ואומר בכל מיני נושאים שצריך לחולל במדינה הזאת איזשהו שינוי,לנסות ללמוד מהאירופאים קצת(לפחות בתרבות הנהיגה והתחבורה הציבורית) אז הנה תראו מה קורה בהולנד.

אפשר כמובן לעשות השוואות בין המדינה שלנו למדינה שלהם,להתעצבן ולהבין באיזה עולם (שלישי) אנחנו חיים ואיפה הם.

למה שלנהג הישראלי לא תהיה בחירה במה לנסוע כל בוקר,אם זה רכב אופניים או אפילו קורקינט חשמלי.

כמובן שכל אחד יכול לבחור ללא שום בעיה אבל הבעיה היחידה היא שפשוט אין לנו שבילי אופניים וכדומה.

פורסם

הכתבה מדברת בעיקר על הסקר שערכו לגבי העדיפות לאופניים החשמליים בהולנד.

זה שבאירופה יש שבילי אופניים כמעט בכל רחוב זה ידוע, אך יש גם יותר מודעות לספורט מאשר בישראל

ושמירה על אורח חיים בריא (אנחנו יותר עצלניים).

בכל זאת, היום יש יותר מודעות בקהל הישראלי לחיסכון בדלק בפרט ודיווש בתור ספורט או תחביב בכלל. רואים הרבה יותר רוכבים עירוניים מאשר לפני 10 שנים.

ומה היה קורה אם לא היו מגבילים הספק ל"חשמליים" במדינתנו ל 250W ? - סביר להניח שהמספר היה גדל עוד יותר.

הממשלה/האוצר לא בעד תחבורה ללא דלק ולאף אחד כנראה גם לא אכפת מזיהום אוויר ואיכות הסביבה.

פורסם

אני רוכב קרוב ל-6 שנים, החלפתי הרבה סיגנונות, מס' אופניים, וכרגע משתמש באופניים למטרות כיף\התעמלות\סידורים.

בעיר מגוריי התחילו לעשות השקעה רבה בשבילי אופניים בשנה-שנתיים האחרונות, והכמות שלהם רק הולכת וגודלת. כל זה מתבטא בכמות הרוכבים, יותר יותר אנשים יוצאים לרכב בימים עם מזג אויר נאה.

ככה שלא הכל שחור, יש שיפור בחלק מהמקומות גם אצלינו.

פורסם

שימו לב שהסקר נערך מטם יצרן של אופניים חשמליים, כך שהייתי לוקח את הממצאים בערבון מוגבל.

להזכירכם - בהולנד היתה תח"צ מעולה, איכותה ירדה עם השנים, אבל עדיין ראויה לקנאה מצדינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלמלא הייתי גר בחיפה (כשאתה על אופניים, זה נראה שיש יותר עליות מירידות...), לחלוטין ייתכן שהייתי נוסע באופניים לכל הסידורים שלי בעיר. הכל במרחק קרוב אליי יחסית, כך שהייתי שמח על האופצייה של לא לחפש חנייה. לא יודע איך זה בערים "שטוחות". נשמע יותר קל וכיפי מאשר פה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...