Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכל חברי הפורום.

מי שזוכר פתחתי שרשור לפני איזה חודש לגבי איזו "ה.מ" שקיבלתי למערכת ושבסופו של דבר החלטתי לעצור עם כל העניין כדי לעשות שיעורי בית בנושא ולהמשיך משם.

נכון, עדיין לא הייתי בשום מפגש :) אבל נהייתי קורא קבוע בפורום הזה ואני נהנה מכל רגע.

לעניינו,הצעד הראשון שלי הוא HU חדש ולהעיף את הפיונייר 2350 שברשותי כרגע.

אני מתלבט בין alpine cda-117 לבין clarion cz702, לא נראה לי שצריך לפרט יותר מידי על המכשירים.

ההתלבטות שלי נובעת מכך שלפי הבנתי יש לכל חברה מעיין גוון צליל שמאפיין אותה פחות או יותר (פיונייר קצת אטומים, קנווד קצת צורמים וכ"ו), ורציתי לדעת מניסיונכם מה עדיף לקנות, הכיוון שלי במערכת זה איכות (לא עוצמה שמשחררת את כל הברגים ברכב).

כמובן תודה מראש לעוזרים.

ניצן

פורסם

אם אתה פתוח ליד שנייה יש עכשיו למכירה Eclipse CD7200mkII בפורום יד שנייה

בעיקרון יש גם את המכשיר של Floyd88 גם את של Oster73 וגם את שלי.

זה מכשיר ברמה הרבה יותר גבוהה משני המכשירים שביניהם אתה מתלבט.

אם אין לך בעיה עם יד שנייה אז זו הבחירה הכי טובה שיש.

המכשיר שלי עדיין אקטואלי, תברר גם עם oster73 וגם עם floyd88 נראה לי שגם שלהם עדיין אקטואלים.

ואם אתה עדיין רוצה רק אחד מהשניים המדוברים אז אני לא אהבתי את ה 117 של אלפיין למרות שבסך הכל הוא מכשיר טוב. (אני בכללי לא מתחבר לסאונד של אלפיין.) אבל עם ה-CZ702 לא הייתה לי התנסות לא נראה לי שלמישהו בפורום הייתה אבל הנתונים שלו מרשימים ומעניינים מאוד בייחוד במחיר הכל כך אטרקטיבי שלו, אני הייתי לוקח את ה- 702 ובודק מה יש לו להציע אני לא מאמין שתתאכזב כי אחיו הקטן CZ501 עושה עבודה מצויינת ונותן תמורה מצויינת למחיר שלו אז אני מאמין שגם CZ702 יהיה שווה כל שקל.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

תודה על התגובה HX-D3.

אני בעקרון לא ממש מכוון ליד שניה, יותר יבוא אישי מחו"ל. :-P

היה עוזר לי אם היית מפרט טיפה יותר למה אתה לא מתחבר לסאונד של אלפיין ,כרגע מעניין אותי יותר לדעת מה ההבדלים בין המכשירים מבחינת סאונד ומה כל מכשיר מוסיף ו/או גורע מהמערכת.(פחות או יותר התמקדתי ב2 המכשירים האלו מדברים שקראתי פה ונתונים על הנייר).

אני לא מתכוון להגיע לרמה של פרוססור כך שהעיבוד שהרדיו דיסק מבצע לסאונד די חשוב לי.:roll:

פורסם

אני דווקא בחום הייתי מאמץ איזה 7200 -> לא מייצרים אותם יותר וזה באמת אחד המכשירים הכי טובים שנוצרו עד היום כשתג המחיר שלו שפוי יחסית ליחידות שנחשבות טובות ממנו ובפועל לא מדגדגות אותו.

ה7200 הוא HU ניטראלי לחלוטין מבחינתי, שקוף כמעט לחלוטין -> מאוד מזכיר לי את האלפיין F1 סטטוס בנקיון שלו.

מהנסיון שלי עם האלפיינים -> הם נוטים יותר "לחמם" את האווירה ברוב המערכות שאני שמעתי עם HU של אלפיין בעוד קלריון דווקא נוטים יותר לכוון בהיר יותר וצלול יותר.

דווקא הHX-D3 נתן תוצאה חמה להפליא - אבל אפשר לצפות לזה כשזה יוצא מרמקולים שהטוויטר שלהם הוא בקוטר של מיד. (אודיסון תסיסס ואיולינו).

בסופו של דבר זה גם מאוד תלוי בכוונים ואפשר לקחת את כל היחידות האלה מקצה לקצה ולאמר שכתבתי שטויות במיץ אבל הנסיון שלי באופן מובהק מצביע למה שכתבתי למעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה 7200 באמת מפתה, אבל אם זאת גם פחות יותר פי 2 מהמחיר של המכשירים המדוברים פה :-D

אחרי הדברים שנאמרו פה אני נוטה יותר לכיוון של הקלריון, עכשיו מה שנשאר זה לחפש מציאה :)

lanosforce תודה רבה, התגובות שלך תמיד ענייניות וקולעות למטרה.

• תוכן חדש...