Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יפה אבל איך הם הצליחו להשיג אותו ?

זאת בכל זאת מוסטנג

1. מוסטנג היא לא מכונית חזקה במיוחד, לפחות לא בגרסאות הכניסה.

2. הניידות שם "מחוזקות".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה זה מחוזקות?

אני לא מאמין שהם משופרות במנוע... אולי המשטרה שם לקחה גירסא הכי חזקה של אותו רכב.... :roll:

יוצא לריס?

פורסם
מה זה מחוזקות?

אני לא מאמין שהם משופרות במנוע... אולי המשטרה שם לקחה גירסא הכי חזקה של אותו רכב.... :roll:

הן בהחלט כן משופרות במנוע. לרוב מדובר על הגרסא החזקה של הרכב הנמכר לציבור, אבל עם תוספות (נניח צ'יפ, לדוגמא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יפה אבל איך הם הצליחו להשיג אותו ?

זאת בכל זאת מוסטנג

1. מוסטנג היא לא מכונית חזקה במיוחד, לפחות לא בגרסאות הכניסה.

2. הניידות שם "מחוזקות".

רוני

ניידות משטרה בארה"ב ובעיקר אלו של הכבישים המהירים המכונות Interceptors, מצויידות במכלולים ומנועים של קורבט מהדגם החזק ביותר שלה. כלומר, לא משנה אם זו קאפריס קלאסיק או קמארו משטרתית, הן "ניזונות" ממנועי קורבט וכן ממתלים ובלמים משופרים. תוסיפו לזה מיגון קדמי הכולל פגושי מתכת המכסים את הפגוש הקדמי, ל"ניגוח"...וקיבלתם חתיכת בהמת כביש....

בנוסף לזה, GM נותנים שירות מלא ואחריות מלאה לכל מכוניות המשטרה לאורך כל תקופת שירותן במשטרה. עד כך הם מאמינים ב"מוצר" שלהם.

למי שיציץ פעם באיביי ויחפש מכוניות משטרה משומשות למכירה, Interceptors כאמור, ימצא כי מחיר מכונית משטרתית בת כמה שנים עם 80-100 אלף מייל יכולה להיות יקרה בעשרות אחוזים מדגם מקביל "רגיל" והן נחשבות למבוקשות ביותר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

המשטרות שלהם זה לינקולן עם סמל של פורד!

לינקולן טאון קאר מישהו מכיר? מכונית נורא מרשימה וחזקה. יצא לי לראות כזאת בישוב שלי.

נ.ב

שמתם לב שהמשאית נוסעת בערך במהירות שלהם????

ודברים כאלה אפשר לראות בריאלטי טי וי 34 בכבלים.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אני לא מבין את המטרה בנגיחה הראשונה הגנב כמעת עף לנתיב הנגדי. מה היה קורה אילו הוא באמת עף לנטיב הנגדי :?: , משטרה במקרים כאלו לא אמורה לעזוב את הבורח (כאשר יש סכנה של ציבור מסביב)?

פורסם

בטוח ישראלי.

לא?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חייב לציין שהוא נהג מצויין העובדה שהוא לא איבד שליטה על הרכב בעת הנגיחה פשוט מדהים

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

לא שאני מומחה גדול בנהיגה אבל לדעתי הנהג הזה יצא מהמסיחרורים שהניידות הכניסו אותו בצורה מדהימה :lol:

• תוכן חדש...