Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין את המטרה בנגיחה הראשונה הגנב כמעת עף לנתיב הנגדי. מה היה קורה אילו הוא באמת עף לנטיב הנגדי :?: , משטרה במקרים כאלו לא אמורה לעזוב את הבורח (כאשר יש סכנה של ציבור מסביב)?

יש שם גדר הפרדה מבטון והוא נכנס בה

תסתכל שוב זה מאוד ברור.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא משנה, כי הנהג שם יודע איך לשלוט ברכב בצורה לא רעה למרות כל המשטר(ע/ות)...

אגב הסרט שלעצמו ממש לא רע

יש גם איזה סרט של התרסקות של קורבט ZR1

גם טוב לעצמו

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
יפה אבל איך הם הצליחו להשיג אותו ?

זאת בכל זאת מוסטנג

1. מוסטנג היא לא מכונית חזקה במיוחד, לפחות לא בגרסאות הכניסה.

2. הניידות שם "מחוזקות".

רוני

ניידות משטרה בארה"ב ובעיקר אלו של הכבישים המהירים המכונות Interceptors, מצויידות במכלולים ומנועים של קורבט מהדגם החזק ביותר שלה. כלומר, לא משנה אם זו קאפריס קלאסיק או קמארו משטרתית, הן "ניזונות" ממנועי קורבט וכן ממתלים ובלמים משופרים. תוסיפו לזה מיגון קדמי הכולל פגושי מתכת המכסים את הפגוש הקדמי, ל"ניגוח"...וקיבלתם חתיכת בהמת כביש....

בנוסף לזה, GM נותנים שירות מלא ואחריות מלאה לכל מכוניות המשטרה לאורך כל תקופת שירותן במשטרה. עד כך הם מאמינים ב"מוצר" שלהם.

למי שיציץ פעם באיביי ויחפש מכוניות משטרה משומשות למכירה, Interceptors כאמור, ימצא כי מחיר מכונית משטרתית בת כמה שנים עם 80-100 אלף מייל יכולה להיות יקרה בעשרות אחוזים מדגם מקביל "רגיל" והן נחשבות למבוקשות ביותר.

ליאור.

אגב

למי שלא ידע

בארה"ב יש רכבים מיוחדים שמוקצים למרדפים באוטוסטרדות ...

כל המכוניות שרירים למיניהם :twisted:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
יפה אבל איך הם הצליחו להשיג אותו ?

זאת בכל זאת מוסטנג

1. מוסטנג היא לא מכונית חזקה במיוחד, לפחות לא בגרסאות הכניסה.

2. הניידות שם "מחוזקות".

רוני

ניידות משטרה בארה"ב ובעיקר אלו של הכבישים המהירים המכונות Interceptors, מצויידות במכלולים ומנועים של קורבט מהדגם החזק ביותר שלה. כלומר, לא משנה אם זו קאפריס קלאסיק או קמארו משטרתית, הן "ניזונות" ממנועי קורבט וכן ממתלים ובלמים משופרים. תוסיפו לזה מיגון קדמי הכולל פגושי מתכת המכסים את הפגוש הקדמי, ל"ניגוח"...וקיבלתם חתיכת בהמת כביש....

בנוסף לזה, GM נותנים שירות מלא ואחריות מלאה לכל מכוניות המשטרה לאורך כל תקופת שירותן במשטרה. עד כך הם מאמינים ב"מוצר" שלהם.

למי שיציץ פעם באיביי ויחפש מכוניות משטרה משומשות למכירה, Interceptors כאמור, ימצא כי מחיר מכונית משטרתית בת כמה שנים עם 80-100 אלף מייל יכולה להיות יקרה בעשרות אחוזים מדגם מקביל "רגיל" והן נחשבות למבוקשות ביותר.

ליאור.

אגב

למי שלא ידע

בארה"ב יש רכבים מיוחדים שמוקצים למרדפים באוטוסטרדות ...

כל המכוניות שרירים למיניהם :twisted:

אגב

למי שלא ידע

גם בישראל יש כאלה (רק שהן לא מכוניות שרירים אמריקאיות)

:?

פורסם

אבל כמה מרדפים יש כבר בארץ? אני אישית לא שמעתי על אחד אף פעם, בניגוד לארה"ב ששם זה קרקס תקשורתי..

אגב, אנשים, אני מציע שתנקו קצת את הציטוטים שלכם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אבל כמה מרדפים יש כבר בארץ? אני אישית לא שמעתי על אחד אף פעם, בניגוד לארה"ב ששם זה קרקס תקשורתי..

בישראל יש חוק האוסר מרדפים בכביש.

אבל יש נוהל מעקב.

כלומר. סטירה פנימית :roll:

יחי הבננות שבשלטון אצלנו :?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

חלק ממטרת המרדפים האלה היא לספק שואו לקהל אמריקאי משועמם .

המרדף הזה היה ממש מסוכן, בסופו הם השתוללו באזורי מגורים , רק במזל לא היה שם חבורת ילדים שמשחקת "הקפות" (האמריקאים קורים לזה בייסבול) . :lol:

השוטרים האמריקאים אוהבים לפאר את עצמם, זכור לי סרט בו שריף מקומי רודף אחרי ילד בן 16 שגנב M3 E30 על האוטודרדה, הילד הזה עשה בית ספר לשריף ולקמארו המשופרת שלו .

לאורך כל הסרט השדרן מספר כמה זה לא חכם להיכנס למירדף עם המכוניות המשופרות של המשטרה וכמה הנהגים שם הם מקצועיים .

השריף סיים את המסע בגדר , הילד הצליח להבריז לו.

פורסם

שלומי, חלק מ"סרטי השוטרים המדהימים בעולם"? יצא לי לראות את זה גם. באמת משעשע האהבה העצמית הלא מוצדקת הזו של האמריקאים

חרא של צלם

פורסם
המשטרות שלהם זה לינקולן עם סמל של פורד!

לינקולן טאון קאר מישהו מכיר? מכונית נורא מרשימה וחזקה. יצא לי לראות כזאת בישוב שלי.

המכוניות של השוטרים הם בד"כ פורד קראון ויקטוריה (מאז שהקפריס הופסקה ליהיות מיוצרת), מכונית עתיקה עם סרן אחורי חי והנעה אחורית. שום לינקולן. מה נראה לך שרוצים לפנק את הפושעים במכונית של זקנים מפלורידה?

פורסם
חלק ממטרת המרדפים האלה היא לספק שואו לקהל אמריקאי משועמם .

והחלק השני הוא להראות אותם בטלויזיה, בעיקר את אלה שמסתיימים בשלושים שוטרים קופצים על הנמלט וכופתים אותו באזיקים תוך איומי dual barrel shotgun, שלפעמים גם מפוצץ לו את הראש.

זה עוזר להרתיע אנשים מלהיכנס לעימותים ומרדפים עם המשטרה.

באופן כללי מדיניות אכיפת החוק בארה"ב היא לייצר אווירה ש'אף אחד לא מציק לך כל עוד אתה לא מתעסק עם החוק, אבל ברגע שעלו עליך, חבל לך על הזמן'.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

בישראל יש חוק האוסר מרדפים בכביש.

אבל יש נוהל מעקב.

כלומר. סטירה פנימית :roll:

יחי הבננות שבשלטון אצלנו :?

מה אומר נוהל מעקב ?

ומה זה אומר לגבי אופנועים (שתמיד שומעים סיפורי מרדפים אחריהם) ?

פורסם

המשטרה האמריקאית לא עברה לפורד מאז שיצור הקפריס הופסק...

יש להם גם ניידות חדשות של שברולט שנכנסו לשירות מאז הפסקת יצור הקאפריס...

לומינה,אימפלה וכו'

משהו שעלה לי לראש : מי זוכר את הדודג' המשטרתית מהסרט "האחים בלוז"?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
זכור לי סרט בו שריף מקומי רודף אחרי ילד בן 16 שגנב M3 E30 על האוטודרדה, הילד הזה עשה בית ספר לשריף ולקמארו המשופרת שלו .

לאורך כל הסרט השדרן מספר כמה זה לא חכם להיכנס למירדף עם המכוניות המשופרות של המשטרה וכמה הנהגים שם הם מקצועיים .

השריף סיים את המסע בגדר , הילד הצליח להבריז לו.

גם אותי זה הצחיק. הילד ב-M3 עשה תנועה כאילו הוא עומד להתנגח במכונית המשטרה, השוטר נבהל, סטה שמאלה לשוליים, החליק ב-90 מעלות לכביש כשהוא מפספס במילימטרים ניידת משטרה אחרת ובסוף נעצר בגדר. מיד בסוף הסרטון הקריין אומר בהתלהבות "הילד בסופו של דבר נתפס, וזה מה שמוכיח - לא כדאי להתעסק עם המשטרה!". כמה מילימטרים קדימה והניידת האחרת הייתה מתנגשת בניידת הראשונה ב-150 קמ"ש ומעיפה את שני השוטרים לעזאזל... הקריין בטח היה אומר משהו "קצת" שונה במצב כזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באופן כללי מדיניות אכיפת החוק בארה"ב היא לייצר אווירה ש'אף אחד לא מציק לך כל עוד אתה לא מתעסק עם החוק, אבל ברגע שעלו עליך, חבל לך על הזמן'.

באולינג לקולומביין מישהו?

חרא של צלם

• תוכן חדש...