Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה כללית לגבי מכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר את הרכב שלי ובא אלי לאחרונה מישהו שרצה לראות את הרכב.

לאחר שבדק אותו (לבד - לא במכון) עשה סיבוב והתרשם, אמר לי שהוא מעוניין - סגרנו על מחיר ואמר שיבוא מחר עם צ'ק בנקאי ונבצע את העיסקה.

הוא ביקש ממני צילום של רשיון הרכב ע"מ לבדוק עם יש שיעבודים על הרכב דרך הבנק ע"מ להוציא את הצ'ק הבנקאי.

אולי בטיפשותי - נתתי לו צילום,

ונכון לרגע זה עדיין לא חזר אלי.

שאלתי היא האם יש משהו שהוא יכול לעשות עם צילום רשיון הרכב שיגרום לי נזק?

תודה מראש.

פורסם

לא חושב שיש משהו בעייתי שאפשר לעשות עם צילום רשיון רכב.

אגב בשביל לבדוק שעבודים מספיק מספר הרישוי+עשרה(10) שקלים+חיבור לאינטרנט. גוגל "רשם המשכונות".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא הייתי נותן צילום של רישיון הרכב, אולי "שיכפלו" את הרכב שלך, לקחו רכב זהה וכעת יש להם צילום רישיון הרכב. בכל מקרה כשהרכב שלך יצטרך לעבור טסט זה כבר לא משמעותי. אני הייתי מודיע למשטרה או למשרד הרישוי על כל מקרה.

• תוכן חדש...