Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר כמה זמן שאני תוהה לעצמי לגבי אמינותן של בדיקות האויר המזדמנות.

ראיתי כבר די הרבה פעמים (לפחות בירושלים), עמדות ניידות לבדיקת זיהום האויר.

ממה שאני יודע, כל עוד הממיר לא חם, הוא אינו מתפקד בצורה מלאה. מה שמביא לכישלון בבדיקה.

אני מעלה את הנושא כי אתמול יצאתי מהבית, ואחרי נסיעה של כ 800 מטר (דקות בודדות), הבחנתי בניידת שכזו.

למזלי הם לא עצרו אותי. אבל יש לי תחושה שהמון נהגים "נופלים" בבדיקה הזו, גם עם רכבים יחסית חדשים.

אני מניח שמשרד התחבורה יודע את זה. (ואולי בגלל זה ממשיך עם הבדיקות? :shock: )

מה אתם אומרים?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

למה להסתפק בזיהום אוויר בלבד? יש לבדוק על הדרך גם כוון אור דרך ווינקרים.

ובתרגום לאידיש- חילאן טיזי בכיאת אללא, שחררו. יש טסט שנתי, תבדקו, תכשילו, תעבירו ותעזבו אותנו בשקט עד הפעם הבאה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל לי יוצא לפחות פעמיים בשבוע שנוסע מולי רכב עם אורות לא מכוונים,

יותר נכון זה כנראה תוצאה של מישהו שהחליף מנורות לבד ולא שם טוב את המנורה על הבית מנורה, ולא טרח לבדוק,

התוצאה היא סינוור מטורף של כל מי שנוסע מולו!!!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

עודד, אני רואה אותם המון בכביש בזק.

מה שאני לא מבין זה איך כל המיניבוסים של הת"ת ממשיכים ליסוע ולזהם לנו את הנשמה עם מנועי הדיזל הלא מכוונים ומטונפים שלהם.

אז בדיקות פתע לממיר קטליטי? עוד אפיק הכנסה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...