Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבעלותי סיטרואן קסארה פיקאסו, שנת 2003 מנוע 2000 אוטומט, משרתת אותי נאמנה מזה כ3 שנים ללא בעיות מיוחדות.

ביום שישי האחרון הרכב סירב להניע (לא בהנעה הראשונה של הבוקר), בהתחלה חשבתי שהקשתי קוד לא נכון בקודן ולכן ניסיתי שוב לאחר כמה דקות אך עדיין סירב להניע - יש סטרטר (אורות, רדיו וחשמל עובדים) אך הרכב לא מניע.

גם לאחר נסיון להניע באמצעות כבלים לא הניע.

לאחר כמה נסיונות הנעה במשך כמה שעות הופיעה על הצג - Economy Mode Active.

ביום שבת בבוקר פניתי לשגריר, הגיעה ניידת שירות ולאחר כמה בדיקות (מתח מצבר חיווט וכו') לדעת המכונאי יש בעיה באלטרנטור והרכב צריך להיגרר למוסך.

גם נהג הגרר שהגיע לאחר כשעה לא הצליח להניע והרכב נגרר למוסך (לא מורשה סיטרואן, אך מוסך אמין שאני עובד איתו כבר מספר שנים).

הפלא ופלא כאשר המוסכניק נכנס לרכב הוא הצליח להניע אותו בהזדמנות הראשונה ולא זיהה בעיה מיוחדת.

הוא בדק מצתים, פלגים, מצבר וחיבור של הרכב למחשב אך לא נמצא מה המקור לבעיה, לטענת המוסכניק הכל תקין (ביקשתי יפה שימצא משהו על מנת שאהיה שקט ורגוע אך הוא טען שהכל תקין).

לאחר כמה שעות באתי לאסוף את הרכב, נסעתי לביתי (נסיעה של 25 דקות) והכל עבר כשורה.

היום בערב (לאחר יומיים שהרכב עמד) ניסיתי להניע את הרכב ושוב בכל חזר להתחלה - יש סטרטר אך הרכב לא מניע:cry:

מכיוון שזו אותו בעיה אני לא זכאי להזמין גרר בשנית, ולפני שאני פונה שוב למוסך - האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתת לי כיוונים אפשריים לבעיה?

תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך...

פורסם
היי,

בבעלותי סיטרואן קסארה פיקאסו, שנת 2003 מנוע 2000 אוטומט, משרתת אותי נאמנה מזה כ3 שנים ללא בעיות מיוחדות.

ביום שישי האחרון הרכב סירב להניע (לא בהנעה הראשונה של הבוקר), בהתחלה חשבתי שהקשתי קוד לא נכון בקודן ולכן ניסיתי שוב לאחר כמה דקות אך עדיין סירב להניע - יש סטרטר (אורות, רדיו וחשמל עובדים) אך הרכב לא מניע.

גם לאחר נסיון להניע באמצעות כבלים לא הניע.

לאחר כמה נסיונות הנעה במשך כמה שעות הופיעה על הצג - Economy Mode Active.

ביום שבת בבוקר פניתי לשגריר, הגיעה ניידת שירות ולאחר כמה בדיקות (מתח מצבר חיווט וכו') לדעת המכונאי יש בעיה באלטרנטור והרכב צריך להיגרר למוסך.

גם נהג הגרר שהגיע לאחר כשעה לא הצליח להניע והרכב נגרר למוסך (לא מורשה סיטרואן, אך מוסך אמין שאני עובד איתו כבר מספר שנים).

הפלא ופלא כאשר המוסכניק נכנס לרכב הוא הצליח להניע אותו בהזדמנות הראשונה ולא זיהה בעיה מיוחדת.

הוא בדק מצתים, פלגים, מצבר וחיבור של הרכב למחשב אך לא נמצא מה המקור לבעיה, לטענת המוסכניק הכל תקין (ביקשתי יפה שימצא משהו על מנת שאהיה שקט ורגוע אך הוא טען שהכל תקין).

לאחר כמה שעות באתי לאסוף את הרכב, נסעתי לביתי (נסיעה של 25 דקות) והכל עבר כשורה.

היום בערב (לאחר יומיים שהרכב עמד) ניסיתי להניע את הרכב ושוב בכל חזר להתחלה - יש סטרטר אך הרכב לא מניע:cry:

מכיוון שזו אותו בעיה אני לא זכאי להזמין גרר בשנית, ולפני שאני פונה שוב למוסך - האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתת לי כיוונים אפשריים לבעיה?

תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך...

שמישהו יתקן אותי אם טעיתי, אבל פלאג ומצת זה לא אותו דבר?

בקש לבדוק אפשרות לחוטי הצתה תקולים או סליל הצתה.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...