Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי מאזדה MX5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה חבר שלי מעוניין למכור את הרכב , או להחליף אותו ברכב מעניין , יש לו מאזדה בדיוק כמו שלי שמורה מאוד והוא לא רוצה להכנס לסיפור של למכור לחפש לקנות , הוא בראש מעוניין בהחלפה ראש בראש תלוי אם במידה ואחד הצדדים יצטרך להוסיף אז יוסיף.

הוא קלט מאזדה MX5 יד רביעית שחורה אוטומטית בעלת 122 אלף קילומטר הבחור נשמע אמין נחמד המחירון של הרכב הוא 86 מוכן להתפשר ושנוסיף קצת המחירון של הרכב של חבר שלי הוא 72 רוצה 76.

הבעיה שמשכה לי את העין שהרכב משופר על ידי צ'יפ ל180 כוחות סוס , עכשיו לפי מה שיש לי בראש מוכניות שהם לא בעלות טורבו לא שווה לשים צ'יפ ויותר מזה צ'יפ לא יעשה כלום,נשמע לכם הגיוני כל העניין של 180 כוחות הסוס האלה ברכב אוטומטי סטנרדנטי ?

ויותר מזה זה לא יגרום לבעיות?

אשמח לדעת איך שוק הרכב הזה טיפולים וכדומה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אין מספיק מידע אבל אם אתה מדבר על רכב אוטומטי אז מדובר על MX5 הקודמת עם 145 כ"ס, ובלי להמעיט בערכו של הצ'יפ האימתני, הסיכוי שהוא העלה את ההספק ליותר מ-155 הוא אפס מאופס. גם אם הרכב משופר מעבר לזה, אני בספק אם הוא מוציא יותר מ-160-170 סוסים. לא שזה משנה כי עם גיר אוטומטי מיושן, הוא לא מסוגל לנצל את כולם ממילא.

אם זה השיפור היחידי ברכב - בדוק מאיפה הגיע הצ'יפ ותראה אם אפשר להחזיר אותו ל"סטנדרט". זה מיותר לגמרי בלי שיפורים נוספים ועל אחת כמה וכמה ברכב אוטומטי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין מספיק מידע אבל אם אתה מדבר על רכב אוטומטי אז מדובר על MX5 הקודמת עם 145 כ"ס, ובלי להמעיט בערכו של הצ'יפ האימתני, הסיכוי שהוא העלה את ההספק ליותר מ-155 הוא אפס מאופס. גם אם הרכב משופר מעבר לזה, אני בספק אם הוא מוציא יותר מ-160-170 סוסים. לא שזה משנה כי עם גיר אוטומטי מיושן, הוא לא מסוגל לנצל את כולם ממילא.

אם זה השיפור היחידי ברכב - בדוק מאיפה הגיע הצ'יפ ותראה אם אפשר להחזיר אותו ל"סטנדרט". זה מיותר לגמרי בלי שיפורים נוספים ועל אחת כמה וכמה ברכב אוטומטי.

רוני

שנת 2005 אוטומטי ולפי יד 2 הרכב מגיע עם 134 כוחות סוס .

נשמע לי הזוי עד מאוד,אוטו מוגדש לא מוציא ככה מצ'יפ אז אוטו סטנרדטי לחלוטין?

הבחור טען שברשותו עוד Z3 ושהוא אוהב לשפר את המכוניות שלו,משו פה נשמע מסריח עד מאוד אפילו לגבי כיוון של סוחר.

אמרתי לו שלא הגיוני לשפר רכב סטרנדטי כזה והוא טען שבמקום שהוא שיפר באות מלא מלא מכוניות רגילות,אצטרך לבדוק לעומק כי החבר נדלק על הרכב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הבחור גם סיפר מה עוד משופר ברכב?

תגיד לחבר שירגע. דבר כזה מעלה שורה של נורות אדומות. שיבדוק בשבע עיניים. בנוסף, השוק היום ברצפה, זכור את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבחור גם סיפר מה עוד משופר ברכב?

תגיד לחבר שירגע. דבר כזה מעלה שורה של נורות אדומות. שיבדוק בשבע עיניים. בנוסף, השוק היום ברצפה, זכור את זה.

אמת ויציב , אשמח לעצות מה לשאול כאשר אדבר איתו אתן פה התשובות ואדע עם מי יש לי עסק.

פורסם

nb ידניות הגיעו עם הספק של 146 כ"ס, אוטומטיות עם 139 כ"ס.

מאוד תמוה מה שאתה מספר פה וזה "מריח" לא טוב. מציע לך/לחבר להיזהר ולבדוק היטב..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
מלכתחילה nb ידנית עדיפה בהרבה.

180 כ"ס רק ע"י צ'יפ לאוטו הזה זה שקר שעוד לא שמעתי. משקרן כזה לא הייתי קונה 100 גרם פיסטוק.

נתתי למישהו שמבין קצת יותר ממני במכירה קניה וכל החנטריש,לי אמר שהיא יד רביעית אחרי שרשם שלישית ביד 2 הבלגתי , לבחור שדיבר עימו אמר שהאוטו יד 5 והתבלבל שנית

הוחלף משהו בגיר , האוטו אחרי קצה שילדה , וירד ממחיר ביד 2 של 83 אלף שקלים ל66 אלף שקל ובלי יותר מדי ויכוחים

חברה מי שרואה תהודעה להתרחק מהאוטו הזה כמו מאש הוא נראה טוב בתמונות אבל להזהר

פורסם

אנשים זבל עופות לשני הכיוונים.

גם הקונים הם כהגדרתך "זבל עופות"

אח שלי מנסה למכור את הNA שלו כבר כמה חודשים (בלי לחץ).

אוטו שמור מאוד, מאוד. תיק טיפולים מסודר במוסך מורשה, אין שילדה, אין קצה שילדה ואין נעלים.

המחיר המבוקש גם לא בשמיים, אבל אנשים רוצים לקחת את את האוטו במחיר שחיטת עופות.

יש לא מעט שמחפשים "מציאות" במיוחד ברכבי נישה אין מציאות. רכב שיש מעט ממנו והוא במצב טוב המחיר שלו יהיה בהתאם כי כאלה יש מעט. רכבי נישה שחוטים, לא מטופלים, עם "'קצה שילדה" לא חסר.

לפי התאור שלך מדובר באיזה ג'אנק אני מניח גם שהק"מ "מטופל".

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי גיל המודעות כשאני חיפשתי לקנות, תגיד לאח שלך שיקח לו לפחות איזה חצי שנה למכור. אלא אם הוא ימכור במחיר הפסד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אוטו שמור מאוד, מאוד. תיק טיפולים מסודר במוסך מורשה, אין שילדה, אין קצה שילדה ואין נעלים.

יש לא מעט שמחפשים "מציאות" במיוחד ברכבי נישה אין מציאות. רכב שיש מעט ממנו והוא במצב טוב המחיר שלו יהיה בהתאם כי כאלה יש מעט. רכבי נישה שחוטים, לא מטופלים, עם "'קצה שילדה" לא חסר.

שהמוכר שקרן פתולוגי ורמאי זה זבל עופות.

כשקונה פוטנציאלי מציע נגיד 20K מתחת למחירון על רכב במצב טוב כמו שתארת הוא חצוף אבל זה ממש לא אותו הדבר.

פורסם

המחירון של ה-NA מנותק לחלוטין מהמציאות(שנת 95 כמעט 40K)

זאת הסיבה שכיום אחרי שני עשורים אנשים לא מצליחים למכור אקזמפלרים שמורים גם מתחת למחירון.

הרכבים האלה אוטוטו כבר 20 שנה על הכביש,וצריך לומר את האמת:

NA שחוטה יד 8-9 ומעל 200K לא שווה יותר מ-20K

NA מלוקקת עם יד נמוכה וק"מ ממש נמוך לא שווה יותר מ-35-40K.

turboy

• תוכן חדש...