Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי מאזדה MX5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם נכנסים לדיון אחר לגמרי של כמה שווה NA...?

זה לא נושא הדיון. מה גם שלרכבים כאלה אין ממש מחירון.

אני רק רציתי להסב את תשומת לבכם לעובדה שגם על רכבים נדירים (כמות ומצב) אנשים מחפשים לשלם בזול.

אז שלא יתפלאו אם מוכרים להם "זבל עופות". החבר של פותח השרשור חיפש "מציאה" וניסו לימכור לו אחת שכזו. אח"כ הוא מתפלא שהמוכרים הם "זבל עופות".

כפי שכתב בעבר שמר (אם אני לא טועה) זול וזוגלובק...זוכרים?

לגבי ה NA הספציפית, אין לחץ למכור. היא משרתת אותו כבר 8 שנים בנאמנות וכנראה שתמשיך לשמש אותו עוד ועוד ועוד...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתם נכנסים לדיון אחר לגמרי של כמה שווה NA...?

זה לא נושא הדיון. מה גם שלרכבים כאלה אין ממש מחירון.

אני רק רציתי להסב את תשומת לבכם לעובדה שגם על רכבים נדירים (כמות ומצב) אנשים מחפשים לשלם בזול.

אז שלא יתפלאו אם מוכרים להם "זבל עופות". החבר של פותח השרשור חיפש "מציאה" וניסו לימכור לו אחת שכזו. אח"כ הוא מתפלא שהמוכרים הם "זבל עופות".

כפי שכתב בעבר שמר (אם אני לא טועה) זול וזוגלובק...זוכרים?

לגבי ה NA הספציפית, אין לחץ למכור. היא משרתת אותו כבר 8 שנים בנאמנות וכנראה שתמשיך לשמש אותו עוד ועוד ועוד...

באיזה חלק בשרשור , הצלחת להבין שהוא חיפש מציאה?

אשמח לראות הודעה שמעידה על דבר כזה, אנשים יקרים תקראו הודעות ואז תגיבו אמרתי ואני יגיד שוב.

בן אדם עם רכב שיש לו שוק ושמור , לא הגיוני מהתחלה שיחפש לעשות החלפה עם אוטו שחוק אלא עם אוטו שמור גם.

הוא פשוט פזיז והחליף 3 מכוניות בשנתיים האחרונות , אז הוא לא מעוניין למכור ולקנות כמו בן אדם.

אלא להחליף ראש בראש . (פחות כאב ראש)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

כי מאזדה 3 שמורה זה רכב כל כך נדיר? אומנם יחס השחוטות לשמורות אולי הכי גרוע בארץ, אבל זה רק בגלל שיש המון פליטות ליסינג.

MX5 ממוצעת מחליפה יד כל שנה והרבה הרבה יותר קשה למצוא אחת במצב טוב מאשר 3 במצב טוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כי מאזדה 3 שמורה זה רכב כל כך נדיר? אומנם יחס השחוטות לשמורות אולי הכי גרוע בארץ, אבל זה רק בגלל שיש המון פליטות ליסינג.

MX5 ממוצעת מחליפה יד כל שנה והרבה הרבה יותר קשה למצוא אחת במצב טוב מאשר 3 במצב טוב.

גם למאזדה יש את גרסת ה"ספורט" ואני מדגיש במרכאות , מנוע 2000 עם חישוקי 17 סאנרוף שמושך יותר תצעירים,וכן הרוב ביד 2 שחוטות תכנס ותבדוק אז אחת יד ראשונה שחורה בלי תאונות וקילמטראז' נמוך,כן לטעמי נשמע אחלה של מציאה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...