Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יצאתי בבוקר משיזפון (בסיס ליד אילת) ב- 6:30 בבוקר הורדתי את המ"פ שלי בתל השומר ואז נסעתי להוריד קצינות בצריפין ובדרך מתל השומר לצריפין בכביש של אור יהודה שיש שם פניה לראשון ואז מגיעים לכביש ראמללה 44 נדמה לי, יש שם משטרה למי שמכיר או מבין על איזה כביש אני מדבר....

בקיצור מדובר על כביש עם שטח הפרדה בנוי ואני כמעט בטוח שהמהירות המירבית המותרת היא 70...

קיצר אני רואה שתי מכוניות עומדות בנתיב השמאלי של הכביש הנגדי לכיוון הנסיעה שלי...

טוב אני חשבתי שזה שני אנשים שנכנסו אחד בשני, פתאום אני רואה שני שוטרים בתוך יונדאי אלנטרה שעצרו וולוו ישנה באמצע הכביש!!! בנתיב השמאלי!!!!

ועכשיו רק תוסיפו לזה נהגת שלא מסתכלת לאן היא נוסעת והיא פתאום ראתה אותם עומדים אז היא עצרה מיד ומאחורייה היה קטנוע (125 סמ"ק נראה לי) שניסה לעצור אבל לא הצליח ופשוט נכנס במפגרת הזאת ואני ראיתי אותו עף באוויר!!!ואני לא הבנתי ממש מה ראיתי, המשכתי לינסוע ופתאום קלטתי מה ראיתי ורציתי לחזור אבל הקצינות לא ממש נתנו לי, טעות שלי שלא עצרתי ואני יודע שחובתי לעצור אבל עד שקלטתי מה שראיתי עבר קצת זמן....

קיצר זרקתי את הקצינות בצריפין וחזרתי לאותו כביש כעבור חצי שעה ולא היה שם כלום לא סימני דם או זכוכיות או משהו...

קיצר אני עדיין בהלם מזה ועצבני מזה!!

אני רק רציתי להכניס מכות לשוטר המפגר הזה שעוצר רכב בנתיב השמאלי!!! :mad:

אז אם מישהו יודע פרטים על התאונה אז שיודיע לי בבקשה...

בברכה focus RS המעוצבן והכואב על האופנוען המסכן.... :cry::mad:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
אז ככה יצאתי בבוקר משיזפון (בסיס ליד אילת) ב- 6:30 בבוקר הורדתי את המ"פ שלי בתל השומר ואז נסעתי להוריד קצינות בצריפין ובדרך מתל השומר לצריפין בכביש של אור יהודה שיש שם פניה לראשון ואז מגיעים לכביש ראמללה 44 נדמה לי, יש שם משטרה למי שמכיר או מבין על איזה כביש אני מדבר....

בקיצור מדובר על כביש עם שטח הפרדה בנוי ואני כמעט בטוח שהמהירות המירבית המותרת היא 70...

קיצר אני רואה שתי מכוניות עומדות בנתיב השמאלי של הכביש הנגדי לכיוון הנסיעה שלי...

טוב אני חשבתי שזה שני אנשים שנכנסו אחד בשני, פתאום אני רואה שני שוטרים בתוך יונדאי אלנטרה שעצרו וולוו ישנה באמצע הכביש!!! בנתיב השמאלי!!!!

ועכשיו רק תוסיפו לזה נהגת שלא מסתכלת לאן היא נוסעת והיא פתאום ראתה אותם עומדים אז היא עצרה מיד ומאחורייה היה קטנוע (125 סמ"ק נראה לי) שניסה לעצור אבל לא הצליח ופשוט נכנס במפגרת הזאת ואני ראיתי אותו עף באוויר!!!ואני לא הבנתי ממש מה ראיתי, המשכתי לינסוע ופתאום קלטתי מה ראיתי ורציתי לחזור אבל הקצינות לא ממש נתנו לי, טעות שלי שלא עצרתי ואני יודע שחובתי לעצור אבל עד שקלטתי מה שראיתי עבר קצת זמן....

קיצר זרקתי את הקצינות בצריפין וחזרתי לאותו כביש כעבור חצי שעה ולא היה שם כלום לא סימני דם או זכוכיות או משהו...

קיצר אני עדיין בהלם מזה ועצבני מזה!!

אני רק רציתי להכניס מכות לשוטר המפגר הזה שעוצר רכב בנתיב השמאלי!!! :mad:

אז אם מישהו יודע פרטים על התאונה אז שיודיע לי בבקשה...

בברכה focus RS המעוצבן והכואב על האופנוען המסכן.... :cry::mad:

מטורף...השוטרעים האלה... :mad::mad::mad:

ממש התנהלות של מדינת עולם שלישית !

:mm_mad:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מאיפה אתם יודעים מה קרה שם?

אולי השוטרים סימנו למכונית לעצור והנהג/ת השוקיסט עצר בצד שמאל?

עולם שלישי מתבטא בחוסר-סובלנות שלכם, ועד שאין לכם את השוטר שיגן על עצמו אין לכם תיק.

כשיפרצו לכם לבית או למכונית אתם "תמותו" עד שהשוטרים יגיעו, אז לחשוב פעמיים לפני הדו-פרצופיות.

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

עולם שלישי מתבטא בחוסר-סובלנות שלכם, ועד שאין לכם את השוטר שיגן על עצמו אין לכם תיק.

כשיפרצו לכם לבית או למכונית אתם "תמותו" עד שהשוטרים יגיעו, אז לחשוב פעמיים לפני הדו-פרצופיות.

לירן.

בלי להיכנס לפרטי המקרה בכלל יש ויש מכל סוג...ודובר פה רבות על התנהגות השוטרים או מתנ"א בעיקר,אבל כמו שאמרת אי אפשר לדעת מה הם סימנו אבל בכל זאת מי מסמן בשמאלי

פורסם

לירן.

השוטרים צריכים להיות מיומנים בעצירת מכוניות בביטחה.

זה כולל איך ומה לסמן - ואיך לטפל במצב של שוקיסט שעוצר בשמאלי וכו'.

הצעה הכי פשוטה - לצעוק עליו בכריזה שיעצור מיד בימין הדרך. לא מסובך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בתור אחד שאולי לא אופנוען אבל עם 3 אחים אופנוענים אני נאלץ להגיד בעצב:

גם רוכב הקטנוע יצא אדיוט. לא צריך להיות מדען טילים בשביל לדעת שיכולת הבלימה של דו-גלגלי פחות טובה ממכוניות, למה הוא לא שמר מרחק?

מה שעצוב בכל הסיפור הזה - מי שבאמת שילם על הטעות שלו הוא רוכב הקטנוע...

נקווה לפחות שהוא לא נפצע יותר מדי.

ראית לאן הוא עף? הוא פגע במשהו בדרך? הוא היה לבוש בחליפה טובה?

פורסם

גם רוכב הקטנוע יצא אדיוט. לא צריך להיות מדען טילים בשביל לדעת שיכולת הבלימה של דו-גלגלי פחות טובה ממכוניות, למה הוא לא שמר מרחק?

אני לא ראיתי לאן הוא עף כי אני בעצמי לא רציתי לעשות תאונה אז המשכתי להיסתכל קדימה...

וכן גם האופנוען יצא טמבל וגם האישה שפתאום ראתה את השוטר והאוטו השני והכי הכי אידיוטים הם השוטרים שעצרו רכב בצד שמאל...

ושתבינו הם לא רק עצרו אותם בצד שמאל אלה ממש יצאו מהרכב כאילו זה בסדר גמור לעצור בצד שמאל...

ממש אבל ממש מעצבן... :mad:

פורסם

אני לא ראיתי לאן הוא עף כי אני בעצמי לא רציתי לעשות תאונה אז המשכתי להיסתכל קדימה...

וכן גם האופנוען יצא טמבל וגם האישה שפתאום ראתה את השוטר והאוטו השני והכי הכי אידיוטים הם השוטרים שעצרו רכב בצד שמאל...

ושתבינו הם לא רק עצרו אותם בצד שמאל אלה ממש יצאו מהרכב כאילו זה בסדר גמור לעצור בצד שמאל...

לא ייאמן לאיזה רמה אנשים יורדים פה בחוסר ההגיון שלהם......!!!!! חשבת אולי (כנראה שלא) שהרכב האזרחי נתקע על מסלול עם נהג שוקיסט והיונדאי המשטרתית הגיעה ע"מ לסמנו ולהזמין גרר שייקח אותו משם.....?????!!!!!!! :?

תחשוב, ספור עד 10 ואז תחשוב שוב......... :wink:

פורסם

לא ייאמן לאיזה רמה אנשים יורדים פה בחוסר ההגיון שלהם......!!!!! חשבת אולי (כנראה שלא) שהרכב האזרחי נתקע על מסלול עם נהג שוקיסט והיונדאי המשטרתית הגיעה ע"מ לסמנו ולהזמין גרר שייקח אותו משם.....?????!!!!!!! :?

תחשוב, ספור עד 10 ואז תחשוב שוב......... :wink:

את האמת חשבתי גם על האפשרות הזאת, אבל שלפחות אחד השוטרים יעמוד מאחורי האוטו שיזהיר את התנועה שבאה....

פורסם

[את האמת חשבתי גם על האפשרות הזאת, אבל שלפחות אחד השוטרים יעמוד מאחורי האוטו שיזהיר את התנועה שבאה....

יפה, אתה מתחיל להיות יותר הגיוני, ועכשיו תחשוב שוב, אתה מוכן לעמוד בגוף חשוף מול התנועה ולסמן לה , או יותר הגיוני להמתין עם כחול בתוך הרכב...????!!!! צודק, בתוך הרכב זה טיפה יותר בטוח עד שיגיע הגרר, ולראיה התאונה שהייתה שם..... :roll:

פורסם
[את האמת חשבתי גם על האפשרות הזאת, אבל שלפחות אחד השוטרים יעמוד מאחורי האוטו שיזהיר את התנועה שבאה....

יפה, אתה מתחיל להיות יותר הגיוני, ועכשיו תחשוב שוב, אתה מוכן לעמוד בגוף חשוף מול התנועה ולסמן לה , או יותר הגיוני להמתין עם כחול בתוך הרכב...????!!!! צודק, בתוך הרכב זה טיפה יותר בטוח עד שיגיע הגרר, ולראיה התאונה שהייתה שם..... :roll:

אני לא מוכן לעמוד שם ככה אבל אני לא שוטר והוא כן וזה העבודה שלו אין מה לעשות, או אפילו לשים את המשולש האדום מאחורי האוטו משהו, אני עדיין טוען שהשוטרים יכלו למנוע את כל זה...

לא רק הם אשמים גם המכונית שפתאום ראתה אותם וחבל שאנשים לא מסתכלים קדימה שהם נוהגים, וגם האופנוען אשם שהוא לא שומר מרחק וגם לא מסתכל קדימה....

בקיצור ערנות על הכביש וסבלנות!!!

פורסם

אני לא מוכן לעמוד שם ככה אבל אני לא שוטר והוא כן וזה העבודה שלו אין מה לעשות, או אפילו לשים את המשולש האדום מאחורי האוטו משהו, אני עדיין טוען שהשוטרים יכלו למנוע את כל זה...

לא רק הם אשמים גם המכונית שפתאום ראתה אותם וחבל שאנשים לא מסתכלים קדימה שהם נוהגים, וגם האופנוען אשם שהוא לא שומר מרחק וגם לא מסתכל קדימה....

פורסם

• תוכן חדש...