Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה, כבר לפני הרבה זמן ניתקלתי במוצר, אך לא מבין מדוע הוא לא ניתפס ומפורסם יותר?

קראתי שהוא פותח במכון ויצמן וניבדק גם בטכניון וגם בעולם ושאפילו הצבא שלנו בדק אותו וגם בדקו אותו לשימוש בחלל.

לכן זה לא ניראה כמו מוצר שיקרי כמו מגנטים לחיסכון בדלק ומניעת אבנית וכו' אך מדוע לא כולם משתמשים בו?

http://www.apnano.com/?gclid=CPit5IfZz64CFUZa3wodchOQ-Q

בדיקות לשימוש בציוד לחלל

ניסוי ע"י צהל

אני בעוד מס' חודשים אחליף שמן לגרנדה שלי(5W/40 סנטטי מלא) ושקלתי לנסות - כ70 שקל בסונול לא?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

"אפילו הצבא שלנו בדק אותו...." אהבתי..... אני לא הייתי סומך על שום דבר שהצבא שלנו בדק... נהגת פעם בסופה ממוגנת?? של מי היה הרעיון ה"גאוני" לקחת סופה, להוסיף לה 2 טון מיגון, ולא לעשות שום שינוי במע' הבלמים???? סכנת נפשות.....

חוץ מזה שבזמנו כשהכניסו את ההאמרים בדקו כם רכב שטח של טאטא שעלה עליו בכל הפרמטרים - עבירות, עלויות החזקה, עלות וכו'... אממה, את ההאמרים אפשר לקנות מכספי הסיוע של האמריקאים ואת הטאטא לא.... ככה שהשיקולים שעובדים בצבא לא תציד מתאימים לך...

פורסם

אוי אתה עתיק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=276164&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%9C

השתמשתי פעם אחת

לא אחזור על זה

מעדיף להחליף לשמן טרי כל 5 אלף ק"מ {בעיקר שאני מקורב לספק של AGIP וקונה 4 ליטר 10W40 ב70 שקל-מי שמעוניין אני יכול להפנות אותו,זה בירושלים באיזור תעשייה תלפיות-התשלום במזומן בלבד.יש גם AGIP 10W30}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הבנתי את העניין תודה,

פשוט רציתי לדעת מה קורה בעניין כי לפי קריאה בחו"ל יש הרבה פטפטת בנושא וגם שאולי שיתוף פעולה עם חברות שמנים יוציאו מוצרים חדשים מבוססים על הטכנולוגיה וכו' אז רציתי לדעת אם יש מידע חדש בנושא+חוות חדשות.

אני גם לא בראש של תוספות, מעדיף ליקנות את השמנים הכי אכותיים ולהחליף לפני דרישות היצרן.

בקטע הזה אני מפנק בכיף את האיטלקייה שלי.

ואם הזכרנו את הצבא- אז רציתי לדעת האם יש פיתוחים חדשים בתחום הסיכה לכלים הכבדים(רק"מ) שעוזרים לימנוע שחיקה ומאריכים חיים. כי בתחום הזה יש לחצים גדולים יותר ושיחקה רבה ואיכות הסיכה חשובה עוד יותר .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חבר'ה,עקב פיצוץ ההודעות הפרטיות שלי,אני יענה לכולם כאן,

הייתי אצלו היום,

כנראה עקב צום תענית אסתר היה סגור

צילמתי איך מגיעים למקום

אני לא יודע איזה רחוב זה,אבל זה בגב של רחוב התעשייה מספר 5

זה נראה כאילו זה בין רחוב התעשייה לרחוב החרושת

http://www.yashirgroup.co.il/map.asp?title=%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%20%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8%20%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D&image_path1=jerusalem_updated.jpg

בכל מיקרה אני מקווה שעזרתי לכולכם לקנות את השמן הרצוי במחיר הנכון והזול ולא לתת שתם סף לצד שלישי כמו חנויות אוטודיפו וכו'.

07032012028.jpg

07032012027.jpg

07032012029.jpg

07032012030.jpg

07032012031.jpg

07032012032.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...