Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

It's a long shot... but:

מגזין "זמנים מודרניים" של ידיעות אחרונות מחפש קדילק אספנות מכל סוג או שנה, רק לא אדומה (:roll:) לצילומים לכתבה מערכתית חגיגית לגיליון פסח. הצילומים יתקיימו בתל אביב ביום ג' הקרוב, 6.3, במשך שעה אחת בזמן שיבחר בעל הרכב - אך לפני שעה 14:00.

"ידיעות" לא מציעים שום תשלום, גם לא הוצאות, והדובדבן העיקרי כאן למי שזה עושה לו את זה, הוא שהדוגמנית גל גדות היא זו שתצטלם ברכב. לידיעתכם, היא נשואה :?

המעוניין יפנה למיטל המפיקה בטלפון 050-2223492

בהצלחה ופורים שמח

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

למה להפלות לרעה את האדומות, זה מתחיל שם ולך תדע לאן זה ממשיך (ירוקות, לבנות, שחורות, צהובות).

אני מבקש לא להפלות אותי לרעה.

קדילאק אדומה, מאוכזבת ופגועה :wink:

פורסם
למה להפלות לרעה את האדומות, זה מתחיל שם ולך תדע לאן זה ממשיך (ירוקות, לבנות, שחורות, צהובות).

אני מבקש לא להפלות אותי לרעה.

קדילאק אדומה, מאוכזבת ופגועה :wink:

לא צריך להיפגע, בטח הגברת לובשת בגד אדום ואז לא יראו אותה :-D

פורסם
לא צריך להיפגע, בטח הגברת לובשת בגד אדום ואז לא יראו אותה :-D

ובטח הגברת באדום עושה את הצילום בהתנדבות כמו שבעל הקאדילאק צריך להביא את הרכב שלו ולבזבז את זמנו ללא כל תשלום.

חבל שאין לי קאדילאק, היא היית חונה באותו יום בחנייה בבית.

"פראיירים לא מתים רק מתחלפים".

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
It's a long shot... but:

מגזין "זמנים מודרניים" של ידיעות אחרונות מחפש קדילק אספנות מכל סוג או שנה, רק לא אדומה (:roll:) לצילומים לכתבה מערכתית חגיגית לגיליון פסח. הצילומים יתקיימו בתל אביב ביום ג' הקרוב, 6.3, במשך שעה אחת בזמן שיבחר בעל הרכב - אך לפני שעה 14:00.

"ידיעות" לא מציעים שום תשלום, גם לא הוצאות, והדובדבן העיקרי כאן למי שזה עושה לו את זה, הוא שהדוגמנית גל גדות היא זו שתצטלם ברכב. לידיעתכם, היא נשואה :?

המעוניין יפנה למיטל המפיקה בטלפון 050-2223492

בהצלחה ופורים שמח

רון פז

דובר מועדון החמש

מה רע בקדילאק לבנה כמו שלך?

שלמה דן גדרון

פורסם
ובטח הגברת באדום עושה את הצילום בהתנדבות כמו שבעל הקאדילאק צריך להביא את הרכב שלו ולבזבז את זמנו ללא כל תשלום.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אני מניח שחיפשו קדילאק מאחר והוא לא צורך הרבה דלק,

ואני מניח בנוסף, שהם לא רוצים לשלם רק בכדי לא להכניס את האספן לדילמות חוקיות,

ובכדי לא ללבות בפורום שרשורים מיותרים.

והנחה כמעט וודאית - מטעמי חסכון לקחו דוגמנית מתחילה שעובדת ללא שכר ... :cry:

מה שנקרא "חסכון בעלויות ההפקה".

אבל כפי שרון כתב: "מי שזה עושה לו את זה" (לא ברור לי מה זה בדיוק עושה ולמי) - שיקום.

יום טוב וחמים

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ואני מניח בנוסף, שהם לא רוצים לשלם רק בכדי לא להכניס את האספן לדילמות חוקיות,

מה שנקרא "חסכון בעלויות ההפקה".

אין שום בעיה של דילמות חוקיות. אין צורך שבעל הרכב יגבה תשלום על "השכרת" (או השאלת) הרכב. הוא יכול לגבות תשלום על הזמן שלו כ"ניצב" בצילומים. הרי הוא מבזבז 3 שעות בערך על כל ה"תרגיל" הזה. גם אם היו מבקשים שאגיע לשם לצורך "ניצבות" (רק לצורך דוגמה) הרי צפוי היה שישלמו לי על הזמן (ומשלמים בפרסומות ובסרטים לניצבים). ולא משנה אם הגעתי עם המזדה החדשה וגם אותה צילמו. אז אם משלמים לגברת (הנאה מאד) גדות, יכולים גם לשלם למר כהן או לוי (שגם הם נאים, אין מה לדבר) על הזמן שלהם, לא משנה עם איזו מכונית הם מגיעים.

פורסם
אין שום בעיה של דילמות חוקיות. אין צורך שבעל הרכב יגבה תשלום על "השכרת" (או השאלת) הרכב. הוא יכול לגבות תשלום על הזמן שלו כ"ניצב" בצילומים. הרי הוא מבזבז 3 שעות בערך על כל ה"תרגיל" הזה. גם אם היו מבקשים שאגיע לשם לצורך "ניצבות" (רק לצורך דוגמה) הרי צפוי היה שישלמו לי על הזמן (ומשלמים בפרסומות ובסרטים לניצבים). ולא משנה אם הגעתי עם המזדה החדשה וגם אותה צילמו. אז אם משלמים לגברת (הנאה מאד) גדות, יכולים גם לשלם למר כהן או לוי (שגם הם נאים, אין מה לדבר) על הזמן שלהם, לא משנה עם איזו מכונית הם מגיעים.

:-):mm_yeah:

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

היי

כנראה שלא הובנתי נכון - דברי שציטטת היו בציניות מה ובחיוך רחב :lol:

ולעצם הענין - קומבינות שונות ומשונות כמו ניצבות שציינת ועוד, הרי אינן חסרות.

אולם לדעתי אין בהן צורך לגבי רכב המופיע בסרט פעם ביובל שנים,

ובה בשעה שהדבר אינו "עיסוקו של בעליו".

עכ"פ לא זה הנושא שעלה מבין השורות ע"י Avi66 (כהמשכו המחוייך/רוגז של שרשור אחר),

הענין הוא "הנדיבות המרובה" של הנזקקים לרכבינו הישנים והמטופלים בים של אהבה וממון,

כאשר הם מפיקים הפקות שמשלמות ליתר המשתתפים סכומים שאינם מבוטלים.

פעם אחת ולתמיד עליהם להבין,

כי כמו ששחקן/במאי/תאורן/מכין אוכל לצוות ויתר הגורמים בהפקה

מקבלים שכר ראוי - כלל זה חייב לחול עלינו ורכבינו.

למרות שזה "סתם רכב ישן :-)"

יום טוב

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יש גם מספיק דוגמאות על רכבים נדירים ו\ישנים שניזוקו בהפקות רציניות יותר ופחות בישראל, ללא פיצוי הולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נדמה לי שדי מיותר לציין שאני מסכים עם כל מילה של אבי, וכדובר המועדון שמקבל לא מעט טלפונים כאלה אני חוזר ומדגיש ומשכנע את הפונים, שרכב אספנות הוא שותף בשכר לכל הפקה - כמו יתר מרכיבי ההפקה. אגב כמעט תמיד זה נגמר בלא כלום.

אם היה מדובר בהפקה מסחרית - בלי תשלום מובטח מראש לא הייתי מפרסם בכלל הודעה בפורום. כאן זה אחרת - כתבה מערכתית לעיתון. לא פרסומת, הפקת אופנה וכיו"ב. אז נכון שגם עיתון עושים בשביל למכור, אבל כעיתונאי וכאספן אני עומד מאחורי האבחנה...

שאלתי את אותה השאלה בדיוק, ואמרו לי שהיא לא מקבלת כסף כי הכתבה היא עליה, אם הבנתי נכון. מראיינים אותה והעורך החליט שמתאים לו תמונה עם קדילק. היא מרוויחה יחסי ציבור, אבל לא מדגמנת כאן בתשלום.

הקשתי ושאלתי, נו, ומה עם המאפרת למשל? אז ענו לי שהיא מקבלת 120 שקל... אין לעיתון כסף להפקה מסחרית במקרה הזה.

זהו חברים, אנחנו נמשיך בשלנו והם בשלהם.

לשאלתו של שלמה מה רע בקדילק שלי - אמרתי לה שאם הם באים אלי הם יכולים לצלם בחינם, לת"א אני לא נוסע על חשבוני. הם סירבו.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...