Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כ''כ בטוח למה התכוונת אבל לסיאט אלתאה ישנם מגבים הממוקמים בקורות A של הרכב ובעצם מנקות מלמעלה למטה.

פורסם

הוא התכוון שבמרצדס יש מגב אחד גדול שמנקה את שתיי הצדדים של השמשה הקדמית, גם של הנוסע וגם של הנהג

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חימום שמשות אחורי יש כמעט בכל רכב, והפשרת שמשה קידמית גם יש בכל רכב מה 30 שנה האחרונות.

אני מבין שאתה מתכוון למגב אחד שזז על כל השמשה, יש את זה בלא מעט רכבים, בעיקר מרצדס ישנות, וגם בפג'ו 107

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מגב אחד יש בפיאט אונו.

אני חושב שהוא התכוון לשני מגבים שבאים אחד לקראת השני כמו באוטובוסים

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

התכוונתי למה שרשמתי, הוישר נע מעלה מטה ביחד עם התנועה ימינה-שמאלה.

כך זה נראה

http://www.youtube.com/watch?v=Gqp9SWBWHiE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

התכוונתי להפשרת שמשה ע"י גופי חימום שקופים המשולבים בתוך השמשה, אאל"ט יש בפורד.

למי שיש יותר סבלנות

http://www.youtube.com/watch?v=8w6g2TMZCGE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כן לפיאסטה דור 5 יש חוטים דקים (הם לא שקופים.. פשוט דקים מאוד) שעוברים בתוך השמשה (בין השכבות) לחימום השמשה והפשרת האדים. דבר שלדעתי הרבה יותר נוח מהדרך הקונבנציונלית

Aprilia Shiver 750

פורסם

יכול להיות שלסיטרואן C3 יש הפשרה בשמשה הקדמית? לפי דבריו של חבר לעבודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חימום חשמלי של השמשה הקידמית קיים אצל הרבה יצרנים.

פשוט בחלק גדול מהמקרים מדובר בציוד אופציאונאלי, שלא מגיע לארץ מהסיבה הפשוטה-יש כאן מעט שלג וקרח.

באותה שורה אפשר למנות חימום מיים למתזי שמשות, חימום כיסאות, חימום פילטר סולר ועוד אביזרים לעזרת המהג בטמפרטורות נמוכות ממש.

פורסם
זהו ???

כל הטכנולוגיה המתקדמת הזו מיושמת רק במכונית העל פיאסטה דור 5 ?

מה יש ל פנדוב] להגיד על זה ?

יש לי רק מה שאמרו על אונו,ושבחלק מהאלפות הישנות[גוליה למשל] מגבים שמתקרבי זה לזה. מעבר לזה,אני מוטרד כעת על ידי טיפוס מסוים שהשאיר לי הודעה מגונה בשרשור האלפא האיטית. הוא מרים לאלף הנחתות אפשריות ובאמת כל כך רציתי להימנע מכך,ולצחוק עם אנשים ולא עליהם. מתאפק בקושי ומפעיל וישירים כשהוא יורק עלי. שאלת- עניתי, ערב טוב.

פורסם

צ'מע, אני נוסע כבר כמה שנים בסניק, שני דגמים: נכון שהאוטו מאובזר היטב, במיוחד מדגם 2005 צפונה, אבל לא שמתי לב שהמגבים עולים מלמטה למעלה. אולי קופצים טיפה למעלה בהתחלה - אבל אפילו בזה אני לא בטוח.

הם עם הפעלה אוטומטית בחיישן, מתאימים מהירות לגשם, מסוג ארו, עם חיבור פין צדדי (מה שמקשה על מציאת אקזמפלר בארץ וממילא אני מביא מבריטניה כי העלות חצי עד שליש מהמחיר בארץ למגב טוב) - אבל עושים את הקשת שלהם וזהו.

אם יש מגב שעולה ויורד מעלה/מטה- נסה להביא קישור לסרטון, זה מעניין. הסרטון שנתת מראה תנועה מוזרה שלא צריך הרבה דמיון לחשוב מה היא מזכירה - ונראית לי לא שימושית, אולי זו הסיבה שהרעיון נזנח.

גם לגבי החימום בשמשה הקדמית - לא מכיר, לפי הזכור לי אין איזכור בספר הרכב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הסרטון שהבאתי מתאר בדיוק את הפעולה, ומבחינת הדגמה הוא עדיף מהסיבה שקשה לעין לעקוב אחרי התנועה כשמחובר

למוט הקצר שיוצא מהמנוע מגב ארוך.

ניסיתי לראות סרטונים כשהמגב מורכב ופשוט קשה להבחין בשתי התנועות.

אגב התנועה היא מעלה מטה ביחס למערכת הצירים הרגעית, בדיוק כמו בתיכנות גרפיקה בשפת לוגו עוד מימי האפל II.

הרעיון המקורי קיים עוד משנות הארבעים באב-טיפוס הראשון של הדה-שבו, רק שסיטרואן ציפתה מהנהג שיבצע את התנועה הנוספת,

אח"כ מרצדס מימשה את המערכת באופן חשמלי מלא באמצע שנות ה 80, לטענתם השילוב של 2 התנועות במגב

מכסה שטח של 86% מהשמשה.

אני מופתע שמאז, רק במרצדס ורנו אימצו את הרעיון של סיטרואן משנות ה 40.

• תוכן חדש...