Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיראו אני מתכנן לשים את הקומפוננט מורל טמפו ואת הסאב וופר של פולק אודיו DB1240DVC,

אני חייב מגבר, נכון?

אחוריים דיי ויתרתי, כל העסק הזה יצא גם ככה קצת יותר יקר ממה שתכננתי ....

אני מביא מגבר,

ורדיו דיסק אני צריך שתעזרו לי מהבחינה של מספר היציאות שצריכות להיות לו ואם אפשר תמליצו לי על דגם ספיציפי במחיר סביר של PIONEER .

אשמח גם לקבל המלצה למגבר שיתאים !! (: (למקרה שיהיה לי יותר משתלם לקנות משהו אחר ולא לקחת את המגבר של הפולק בהנחה ...)

המון תודה !!!!

נ.ב. איך אני מודד את הגודל של הרמקולים מקדימה ?

פורסם

יש את הרדיו דיסק שהמליצו לך עליו פה, ויש את היותר זול שמצאת אבל הוא פחות טוב, עם שניהם אתה יכול לחבר מגבר.

אם אתה מתכוון לקנות מגבר איך תעשה זאת מבלי שיש לך תקציב? מגבר טוב חדש מתחיל מ900ש"ח (כשאני אומר טוב הכול יחסי למחיר). המגבר שאתה מקבל הוא 4 ערוצים??

במידה וכן תתקין אותו ותחסוך כסף למגבר טוב יותר.

אגב יש לך מגוון מוצרי אודיו אוכותיים למכירה בפורום יד 2 פה, אם אתה דל בתקציב הייתי ממליץ לך להציץ שם, יש שם דברים שלא פוגשים כול יום ושווים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אודי בגלל שאני משתמש חדש אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות, אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטים את המסן שלך או את הפייסבוק שלך כדי שנוכל לדבר.

אוקי אז אני אקח את המורל טמפו. אם יש לכם המלצה לגבי מקום שאפשר לקנות ממנו באיזור חדרה אשמח (:

pashok.tr , הרדיו דיסק שהמלצת לי עליו יקר לי מדי, אני מחפש משהו יותר זול (במידה וזה אפשרי...) משהו יותר לכיוון של 500

איך הרדיו דיסק הזה: Pioneer DEH3250UB ??

אני ממליץ לך לקנות מהאינטרנט,מכיוון שכל החנויות באיזור חדרה יקרות,אבל אם אתה חייב אז יש לך את משינה שאתה בטוח מכיר(כיכר המשטרה) ויש לך את רדיו סנטר-שאני לא זוכר בדיוק את הרחוב שהם נמצאים בו,אבל קח בחשבון ששני החנויות יקרות מאוד, רכשתי מהם מורל טמפו ב550 הם רצו בהתחלה 650!

פורסם

מורל טמפו עולה גג 550 וזה אחרי רווח של החנות, צריך להיזהר גם מחיקויים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אני אזמין את המורל טמפו מהאינטרנט, איך אני מודד את הגודל של הרמקולים? קוטר של הרמקול הקיים?

וכשאומרים 6*9 הכוונה לרמקולים למגש האחורי ?

אוקי אז הכל דיי סגור:

סאב אני צריך לקנות תיבת תהודה לחבר ולהתקין

קדמיים אני קונה מורל טמפו

אחוריים כניראה שויתרתי ...

מגבר אני צריך לראות איזה דגם אני יכול לקבל ואם הוא מתאים או לא

רדיו דיסק - השאלה עוד פתוחה! מה מומלץ? ולמה אמרו פה שכדאי לקנות 3 יציאות למגבר אם אני מתכוון להשתמש רק ב2 (קדמיים וסאב)

המערכת תהיה טובה? חמודה? אני רוצה משהו עוצמתי ...

יהיה שיפור משמעותי אם אני אוסיף גם אחרויים של מורל? שווה את ההשקעה? אתם חושבים שיש צורך?

המון תודה אנשים !!!!

פורסם
אני אזמין את המורל טמפו מהאינטרנט, איך אני מודד את הגודל של הרמקולים? קוטר של הרמקול הקיים?

הכי טוב שתעלה תמונה של הרמקולים הקידמיים שלך אם אתה לא יודע.

וכשאומרים 6*9 הכוונה לרמקולים למגש האחורי ?

כן.

יהיה שיפור משמעותי אם אני אוסיף גם אחוריים של מורל? שווה את ההשקעה? אתם חושבים שיש צורך?

כמו שאמרו לך עדיף להשקיע בבמה קדמית קודם כול!, תשקיע בקדמיים ורדיו דיסק ואחר כך תשקיע באחוריים כי זה לא משמעותי.

הסבירו לך מה הבדל בין 2 ערוצים ל3, 2 אתה יכול לחבר רק שני דברים (לדוגמא סאב וקידמיים), 3 יציאות (סאב,קידמיים,אחוריים, או אקטיבי שאת זה תעזוב בנתיים).

פורסם

המערכת תהיה טובה? חמודה? אני רוצה משהו עוצמתי ...

יהיה שיפור משמעותי אם אני אוסיף גם אחרויים של מורל? שווה את ההשקעה? אתם חושבים שיש צורך?

עדיף לך כמו שאמרו לך פה החברים מלמעלה להשקיע קודם כל בבמה קדמית ,לאחר מכן אם תרצה עוד עוצמה ותרצה להוסיף במגש האחורי זה באמת יוסיף לך עוד עוצמה אבל כמו שאמרתי עדיף קודם כל ללכת על במה קדמית בכדי שתהיה איכות קודם ולא סתם מערכת צורחת כמו תרנגולת .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...